......
.......
Εντάξει θα μου πεις, δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν τα δοκιμάσεις. Είναι κάτι που το προτείνω γιατί ως εμπειρία τη θεωρώ πολύτιμη. Δίκοπο μαχαίρι βέβαια γιατί υπάρχει η περίπτωση να κολλήσεις με κάποιο και μετά να με καταριέσαι για την οικονομική καταστροφή που θα επέλθει στην τσέπη σου!
Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου με τα συγκεκριμένα υγρά. Είχα βέβαια την τύχη να μπορώ να τα δοκιμάσω, σε εργοστασιακό μεν στο δοκιμαστήριο, αλλά no problem.
Πρώτη δοκιμή στο δοκιμαστήριο, castle long. Συνταράχτηκα και μόνο με την σκέψη οτι αν το υγρό αποδίδει έτσι σε απλό ατμό, πως θα νοιώσω αν το στάξω στους dripper μου. Αγόρασα επιτόπου ένα μπουκάλι.
1ο μπουκάλι. Το άτμιζα νυχθημερόν στάζοντας αδιάκοπα. Ξυπνούσα το πρωί και δεν έβλεπα την ώρα να φτιάξω το εσπρεσάκι μου και να τραβήξω την πρώτη τζούρα της ημέρας που είναι πάντα η καλύτερη.
2ο μπουκάλι. Ενώ είχα ακόμα ~10ml από το πρώτο, έτρεξα να αγοράσω γιατί φοβήθηκα μη και μείνω Σ/Κ χωρίς castle long.
3ο μπουκάλι, όπως το δεύτερο.
4ο μπουκάλι. Άρχισα να μετριάζω την κατανάλωση (γιατί θα ήθελα δάνειο για να συνεχίσω), στάζοντας μόνο στον dripper pro. Παράγγειλα αρώματα TFA και έφτιαξα τον κλώνο. Αναμονή 3-4 εβδομάδες για να δέσει καλά.
5ο μπουκάλι, αγορασμένο από αγγελία του φόρουμ μαζί με ένα grandmaster σε καλή τιμούλα, καβατζώθηκα καλά.
Πλέον ατμίζω κατά 90% τον κλώνο που έφτιαξα και σε ειδικές περιπτώσεις το αυθεντικό.
Αν μπορούσα οικονομικά να το αντέξω, θα έκοβα και τα diy και όλα και θα έκανα μόνο castle long
Ευτυχώς το black flag fallen δεν διατίθεται για δοκιμή, γιατί φοβάμαι μη κόλλαγα και σε αυτό και μετά τρέχα να βρεις άρωμα τρουφας για κλώνο