Δηλαδή θεωρείς οτι ο σκοπός του υγρού είναι να δημιουργήσει μια cult κάστα ατμιστών που απολαμβάνουν το συγκεκριμένο υγρό σε αντίθεση με την πλειοψηφία? Αν είναι όντως έτσι, οι άνθρωποι είναι 100 χρόνια μπροστά
Αυτό ακριβώς. Όπως έχει πει πολλάκις ο cruiser η fp παραδίδει μαθήματα μάρκετινγκ. Ξέρουν ότι έχουν ένα προϊόν «ιδιαίτερο» και το πλασάρουν σε στυλ «αυτή είναι η γευστική πανδεσία που όλοι περιμέναμε, που δε θα βρείτε πουθενά αλλού, που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί, που είναι ευλογημένη από τον yoda, που, που, που...». Και το κάνει άκρως επιτυχημένα κατ' εμέ.
Κλασσικό παράδειγμα αυτής της πρακτικής είναι το bff. Τόσους μήνες τώρα έχει δημιουργήσει ένα κλίμα «αγωνίας» και μυστικοπάθειας στους ατμιστικούς κύκλους για τη γεύση του υγρού. Trailers για το επερχόμενο ατμιστικό υγρό. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ούτε η 5η σεζόν του GoT να ήταν. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν αντί για την αντίδραση «ένας περίεργος καφές είναι μωρέ, πολύ παράξενη γεύση, δε μου κάνει» να έχουμε τις αντιδράσεις «ιδιαίτερη γεύση, η τρούφα αγκαλιάζει τον εσπρέσσο αισθησιακά και χορεύουν τάνγκο, δεν θα γίνει το αγαπημένο μου υγρό αλλά έχει αυτό το κάτι κτλ». Κι έπεσα κι εγώ θύμα αυτού του διαφημιστικού τρικ.
Να μην παρεξηγηθώ, όλα τα πιόνια έχουν ξεχωριστή γεύση. Αλλά εκτιμώ ότι αν απλώς έβγαιναν στην αγορά ως μια σειρά premium υγρών χωρίς όλα αυτα τα διαφημιστικά κόλπα, δε θα γινόταν τόσος ντόρος.
ΥΓ: Κάποτε διαβάζαμε bff και καταλαβαίναμε best friends forever. Βρε πώς αλλάζουν τα πράγματα αν έχει γίνει μανιώδης ατμιστής.