Back to life, back to reality, ή αν προτιμάτε "περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαίς" λοιπόν δοκίμασα και το Black flag risen enriched σε MnV. Η μαμά λέει "Ντεκαφεϊνέ καπουτσίνο με ελαφριά κρέμα τρούφας, η οποία τονίζεται από καρπούς μαύρων καρυδιών και μόκας. Ο συνδυασμός ολοκληρώνεται με μια αμυδρή γεύση από φύλλα γλυκού καπνού Virginia " εγώ δε κατάλαβα το ντεκαφεινέ . Τώρα σοβαρά ειδικά σε όσους αρέσουν οι γεύσεις καφέ στα υγρά, είναι ένα αρκετά ωραίο υγρό ελαφρά έως μέσο καπνικό με βάθος γεύσης που η παρουσία του καφέ είναι έντονη αλλά καθόλου ρηχή με επίγευση από σοκολατοειδείς αποχρώσεις.
Nα σου πω με την ευκαιρια και εγω δυο πραγματακια γι αυτο το αγαπημενο ειδικα παλαιοτερα υγρο που ατμιζα πολυ.
Εχω το snv και σε σχεση με το παλιο που εχω ακομα και δοκιμαζα να δω ποσο κοντα ειναι.
Αρχικα θελει ωριμανση να βγει η virginia και να δεσουν ολα τα αρωματα,απο τα χριστουγεννα που το εχω και δενει και το ατμιζω παραλληλα.
Ειναι πολυ νοστιμο υγρο αλλα οχι τοσο καπνικο οσω παλιοτερα,γλυκιζει περισσοτερο.Και νομιζω εχει κακαο,ειδα οτι το αναφερει και η εταιρεια,οταν το blag flag το εκαναν ενα υγρο και οχι τα δυο που ηταν καποτε(original,enriched).
Δυστυχως αυτο για μενα ηταν μαχαιρια στη καρδια,
αντιπαθω και κακαο και σοκολατα στα υγρα.
Και να εξηγηθω,για μενα αυτη η γευση ειτε μονη της ειτε σε συνδυασμο,ενω στην αρχη εχει υπεροχη γευση και παρολο που στο υγρο συγκεκριμενα ειναι σωστα δωσμενο,εμενα με ενοχλει,εχω την εντυπωση πως υπερκαλυπτει ειδικα τις πρωτες μερες τα υπολοιπα αρωματα του υγρου.
Το λοιπον βαλανε κακαο στο enriched και το υγρο ενω ειναι γευστικοτατο,αυτη η γευση για μενα μετα κουραζει πολυ ευκολα τον ουρανισκο αλλα και τις αντιστασεις φυσικα και ετσι χανονται γρηγοροτερα τα επιμερους αρωματα.
Το συγκεκριμενο μου αρεσε διοτι ο καφες δεν ενοχλουσε καθολου στο παλιο και επισης τα καρυδια με την virginia ισορροπουσαν με την μικρη γλυκυτητα του καφε.
Επισης κατι πολυ σημαντικο για μενα και ισως αυτο που με εντυπωσιασε στο υγρο ειναι οτι παλιο η τρουφα εκανε την εμφανιση και εδινε αυτη τη μοναδικη αισθηση στο υγρο,τωρα ειναι ελαχιστη και δυσκολευομαι πολυ να την πιασω.Η τρουφα ειναι η πιο εξυπνη επιλογη.
Σκεψου δηλαδη ενα υγρο με αρωμα εν αρχη virginia-light cappuccino και προσθηκη καρυδια-τρουφα
Το ατμιζω αποκλειστικα και μονο στον In'ax και τα αρωματα στα βγαζει με το καλημερα,
δεν ξερω αν ετυχε αλλα σε οποιον βαμβακατο το εβαλα δεν μου αρεσε ακομα και σε καιφουν,που του ταιριαζε πολυ ειδικα σε σχεση με το πλεγμα.
Ταιριαξε γαντι.
Οποτε κατεληξα οτι δεν επρεπε να μπει κακαο στο υγρο και εαν υπηρχε παλιοτερα ηταν πολυ χαμηλα και δευτερον η μαγικη τρουφα ηταν καποτε το κερασακι στο υγρο,και το ξεχωριζε με διαφορα απ οτι εχω δοκιμασει.
Εγινε too much και εχασε την ραφιναρισμενη αισθηση ενος εξευγενισμενου καπνιστου υγρου.
Ακομα και αυθυποβολικα που το σκεφτομαι οτι υπαρχει το κακαο απογοητευομαι αλλα το υγρο με το καιρο γινεται πραγματικα υπεροχο και πιο ευκολοατμιστο απο το παλιο και εχει χαρακτηρα.
Δηλαδη θεωρω πως ολα βρισκονται εκει αλλα με πιο light ποσοστα.
Καλο και κακο αυτο μιας και ειναι πιο adv αλλα οχι τοσο ιδιαιτερο οπως μας ειχε συστηθει παλιοτερα.
Αυτα τα ολιγα