Συμφωνω και επαυξανω..... ΑΛΛΑ.....
Το Castle long ειναι το αγαπημενο μου υγρο. Το ατμιζω εδω και ενα χρονο ασταματητα.....
Συνηθως το προμηθευομαι απο τον Βασιλη (ecig Πατρας) αλλα και 2-3 φορες εχω παραγγειλει και απο καταστηματα στην Αθηνα συνηθως μαζι με αλλες αγορες (mod ατμοποιητες.... διαφορα).
Καποια στιγμη βρεθηκα Αθηνα για δουλειες πριν απο ενα εξαμηνο περιπου και ετυχε να παρω 3 30αμελα απο γνωστο καταστημα (δεν θα πω επωνυμια και θα καταλαβετε τον λογο). Ηταν τα τελευταια του οπως μου ειπε. Πληρωσα και εφυγα χωρις πολλα πολλα.
Φτανοντας Πατρα ανοιξα την σακουλιτσα να τα αποθηκευσω και ειδα οτι δεν ειχαν ταινια ασφαλειας οπως συνηθως....
Με εφαγαν τα φιδια αλλα σκεφτηκα μεγαλο καταστημα ειναι δεν μπορει να εχει γινει λοβιτουρα.....
Και ομως να που ειχε γινει. Δυστυχως δεν ηταν το Castle long που ηξερα.
Τηλεφωνημα παραπονα αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας που λενε και οτι τα φιαλιδια δεν ηταν σφραγισμενα οταν τα πηρα.... δυστυχως δεν τα ανοιξα εκεινη την ωρα μπροστα στον πωλητη..... Το αποτελεσμα ηταν να προσπαθησω να τα ατμισω αλλα ηταν αδυνατον μια γευση σαν να ατμιζω κατι απο σταυλο..... κατι σαν κοπρια θα ελεγα.....
Πεταχτηκαν οπως ηταν μαζι με την σακουλα.
Μετα απο αρκετο καιρο ετυχε να παραγγειλω τηλεφωνικα απο το ιδιο καταστημα ενα ατμοποιητη αρκετα μεγαλης αξιας (περιπου 150 ευρω) και ο πωλητης με ρωτησε τι υγρο ατμιζω για να μου κανει ενα δωρο μιας και μαζι με καποια αλλα παρελκομενα η παραγγελια εφτασε κοντα 220 ευρω..... του ειπα Castle long εχοντας ξεχασει οτι απο το ιδιο καταστημα ειχα παρει την κοπρια της προηγουμενης φορας.....
Μου εστειλε λοιπον την παραγγελια μου και μαζι ενα 30αμελο Castle long 12αρι.... σφραγισμενο....
Ικανοποιημενος το αφησα στην ακρη μεχρι να αδειασω το προηγουμενο που ατμιζα ηδη και καποια στιγμη μετα απο μια εβδοαμδα περιπου το ανοιξα. Η αληθεια ειναι οτι ειχε λιγο πιο ανοικτο χρωμα και ηταν λιγοτερο παχυρευστο αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια.
Το εβαλα στον ατμοποιητη μου και τραβωντας την πρωτη τζουρα επαθα το σοκ που ειχα παθει και με την προηγουμενη αγορα μου..... ναι η κοπρια επανηλθε..... και πλεον σφραγισμενη......
Δεν επικοινωνησα με το καταστημα γιατι θεωρησα οτι δεν υπηρχε λογος να σπαω τα νευρα μου αλλα υποσχεθηκα οτι οταν ανεβω Αθηνα θα τους το παω να το ατμισουν και να μου πουν την αποψη τους (ναι το εχω κρατησει.....)
Δεν αναφερω το ονομα του καταστηματος (αν και αν παρω την αδεια απο την διαχειρηση του forum θα μπορουσα να το κανω) αλλα απο οπουδηποτε εχω ατμισει Castle long ηταν αυτο που γνωριζω και ατμιζω με παθος..... 2 φορες ομως και χωρις να ειναι νεες παρτιδες (εχω και το φιαλιδιο σαν αποδειξη αυτου) επαθατετοι σοκ που δεν μπορειτε να φανταστειτε.....
Πολυ θα ηθελα να ηταν τυχαιο το γεγονος αυτο αλλα δυο φορες και μαλιστα απο το ιδιο καταστημα...... φανταζομαι οτι δεν ηταν.
Δεν εχω παρει ακομα τα δεκαμελα γιατι εχω κανει αποθεμα απο 30αμελα αλλα ελπιζω οταν παρω να μην παθω σοκ.......
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ αλλα φανταζομαι οτι καμια φορα και τα καταστηματα απο οπου αγοραζουμε εχουν και την ευθυνη αυτου που μας πουλανε.......
Διαγραφή άμεσης παράθεσης