vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

504 επισκέπτες, 4 χρήστες
teo77, manoslykos, zalaros, camber

Υγρά Five Pawns

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Φύλο: Άντρας
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
Απ: Υγρά Five Pawns
« Απάντηση #1365 στις: Ιουλίου 05, 2015, 11:27 »
Τι φάση ;;;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #1366 στις: Ιουλίου 05, 2015, 11:38 »
χαχαααα...............

Ακολουθεί trademark ατάκα, Petra ετοιμάσου: Σε είκοσι χρόνια μπορεί να έχω βγάλει ουρά από αυτά που ατμίζω. Ελπίζω μόνο να είναι καμιά μουράτη, όπως κροκόδειλου, γιατί δυο μέτρα μουσκάρι αμαρτία να κυκλοφορώ με φουντίτσα από κανισάκι...

ο Τρύφωνας μετά την ουρά θα βγάλει και λέπρα (σύμφωνα με την αφίσα), οπότε θα του πέσει η ουρά; :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος tt.ss

• **
  • 294
« Απάντηση #1367 στις: Ιουλίου 05, 2015, 11:42 »
Καποιοι μας αγνοουν συστηματικα [ εμάς τους  ατμιστές ] και προκλητικα,
και το τραβανε το σχοινι μεχρι να σπασει..
Εχουν επιλεξει τον δρομο τους. Δικαιωμα τους.
Ελευθερια εχουν, την ασκουνε, αλλα θα πρεπει να μαθουν οτι καθε δραση φερνει αντιδραση.
Ιδιως οταν η δραση ειναι εκτος οριων, οποτε δικαιως επισυρει αντιδραση.

Ούτε απο   συμφέρον σχολιαζουμε  , ουτε για πονηρα κερδη, ουτε απο καμμια ιδιοτελεια.
Αρκετα προβληματα εχουμε, και δυσκολη καθημερινοτητα,
και εκει μαλλον πονταρουν καποιοι για να κλείσουν  την "δουλεια"..

Ετσι στα ισια για να τελειωνουμε, με το ανεκδοτο. Και τους χορους και τις αγκαλιτσες.

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #1368 στις: Ιουλίου 05, 2015, 11:57 »
παιχνίδι  :hmmm: ενηλίκων, μη ξεχνιόμαστε

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #1369 στις: Ιουλίου 05, 2015, 12:04 »

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• **
  • 238
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
« Απάντηση #1370 στις: Ιουλίου 05, 2015, 12:11 »
Εχει χοντρυνει πολυ η φαση και ανοιγει την ορεξη των πολεμιων του ΗΤ ......οι οποιοι εχουν νεα ντοκουμεντα και χαρτια .

Με ολα αυτα προβλεπω οτι θα υπαρξει σοβαρο θεμα  στην εισαγωγη υγρων αναπληρωσης αν τα υγρα δεν εχουν τις χ ψ ζ πιστοποιησεις , χημικες αναλυσεις απο το Χ Ινστιτουτο κλπ .

Καλο ειναι παντως να ξερουμε τι ατμιζουμε και που δινουμε τα λεφτα μας.

Αν τα υγρα , ανξερτητα απο το αν ειναι καταλληλα η οχι , δαιμονοποιηθουν προς χαρα των καπνοβιομηχανιων την κατσαμε τη βαρκααα... :eyesplash: Με ολα αυτα θα ξαναστοχοποιηθει το ΗΤ (ειναι που ειναι στη  μπουκα) και αυτο ειναι ενα προβλημα που μπορει να γιγαντωθει και να το απαγορεψουν σε κλειστους χωρους που μεχρι σημερα δεν ισχυει στην Ελλαδα οπως και σε πολλες αλλες χωρες.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2015, 17:47 από ongakos »

« Απάντηση #1371 στις: Ιουλίου 05, 2015, 17:58 »
Τα πουλάνε ακόμη η τα έχουν αποσύρει;
Που μπορεί κανείς να προμηθευτεί 1-2 μπουκάλια;

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #1372 στις: Ιουλίου 05, 2015, 18:13 »
Όχι δεν έχουν αποσυρθεί.
Μπορείς να τα βρεις εδώ και εδώ.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1373 στις: Ιουλίου 05, 2015, 18:42 »

Όποιος θέλει να "αποσύρει" κανένα CL ή CLR πάντως, πληρώνω τα μεταφορικά να τον απαλλάξω από την παρουσία τους...
Θέμα στην εισαγωγή υγρών θα υπάρχει αν συνεχίσει η τωρινή κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να πληρώσει προμηθευτή εκτός Ελλάδος :)
Όταν κάπνιζα, έβαζα εκτός των άλλων στους πνεύμονες μου κατά μέσο όρο, 100 φορές περισσότερο διακετύλιο και 10 φορές περισσότερο AP, δεν θα κάτσω να το κάνω θέμα υπαρξιακό τώρα. Αν γίνεται όμως στο ητ να μην υπάρχουν καθόλου αυτά τα "συστατικά" φυσικά και θα το ήθελα, τρελός δεν είμαι.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1374 στις: Ιουλίου 05, 2015, 19:01 »
Βοηθάω και εγώ τον ποιητή στην απόσυρση και μάλιστα επεκτείνω τη γκάμα σε Grandmaster, Lucena και Queenside εκτός των Castle Long απλό και reserve. Εκδίδω και πιστοποιητικό ορθής και ολοκληρωμένης διαχείρισης!

Πέραν της πλάκας, μια σύσταση έγινε από τον ECTCA προς τους εμπόρους του Καναδά και τίποτα άλλο. Το ότι η cloud αποφάσισε να μη τα διαθέτει πλέον δεν αποτελεί βίβλο για τον πλανήτη!!!

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #1375 στις: Ιουλίου 05, 2015, 19:05 »
Μήπως να δοκίμαζες να δώσεις τα λεφτά σου σε αγορά προϊόντων καθαρών απο διακετυλιο, ελεγμένα στη Ευρωπαϊκή Ένωση με σημάνσεις και εισαγωγείς που σε σέβονται; Έχουν τις απαραίτητες σημάνσεις που αφορούν στα χημικά προϊόντα η είναι αγιασμός με διακετυλιο και δεν βαριέσαι; Όταν κάπνιζα δεν ήξερα. Τώρα ξέρω. Ο ΣΕΗΤ τι λέει για ολα αυτα; Πως προστατεύει τα μέλη του και τον Έλληνα καταναλωτή; Η θα πρέπει να περιμένουμε το Γενικο Χημείο του Κράτους να μας την πει; Η οτι κάνει καθένας μόνος του;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #1376 στις: Ιουλίου 05, 2015, 19:54 »
Πολυ καλα τα λες.
Για μερικους ομως ειναι τοσο γευστικα ωστε θα συνεχισουν την αγορα τους ακομη και αν εν γνωσει τους περιεχουν διακετυλιο.
Η οποια ευθυνη μιας εταιριας για ειλικρινη ενημερωση των καταναλωτων της και ποιοτικες βελτιωσεις δεν αναιρειται απο την επαρκη ζητηση των προιοντων της.
Το θεμα του μαρκετινγκ το χειριζεται σ αυτο τον τομεα καλυτερα η ΤΡΑ. Σε αρωματα που βρηκε πολυ διακετυλιο εβγαλε δευτερη βερσιον χωρις αυτο - οχι απαραιτητα οτι η εναλλακτικη ουσια ειναι εντελως ασφαλης - και ενημερωνει εκ των προτερων.
Για καποιους καταναλωτες δεν εχει διαφορα. Πριν λιγο καιρο στο φορουμ των liquids καποιος εψαχνε διακαως να βρει vanilla custard v1 επειδη τη θεωρουσε πιο νοστιμη.
Η εταιρια παντως ειναι καλυμμενη επικοινωνιακα και ισως νομικα - στο βαθμο που ειναι εφικτο τουλαχιστον

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1377 στις: Ιουλίου 05, 2015, 19:57 »
Κατά πρώτον μιλήσαμε και οι δύο για απόσυρση και όχι αγορά. Κατά δεύτερον το που θα επιλέξω να ξοδέψω τα χρήματά μου, δεν είναι κάτι για το οποίο σου πέφτει λόγος. Όπως επίσης δεν σου πέφτει λόγος για το αν με σέβονται ή όχι. Είσαι ελεύθερος να εκφράσεις την άποψή σου, αλλά καθόλου ελεύθερος να μου κάνεις υπόδειξη για προσωπικές μου επιλογές.

Το ΣΕΗΗΤ μπορείς να τον ρωτήσεις, και πίνακα στο φόρουμ έχει και σελίδα επίσης. Όπως επίσης μπορείς να ρωτήσεις και τον επίσημο εισαγωγέα.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #1378 στις: Ιουλίου 05, 2015, 20:06 »
Μα δεν απάντησα ούτε αναφέρθηκα σε εσένα. Ούτε σε γνωρίζω αλλα ούτε και θέλω να σε προσβάλω. Οταν το αποφασίσω θα σου στείλω pm.
Πάρε ότι θέλεις...
Άλλη φορά να διαβάζεις προσεκτικά τα γραφόμενα.
Το που θα ρωτήσω είναι δικός μου λογαριασμός.
Σαν καταναλωτής ξέρω τι πρέπει να κάνω και δεν θα σε ρωτήσω.
Αν θέλεις διαπληκτισμούς ψάξε αλλού...
Εδω είναι φόρουμ ατμιστών και όχι πεζοδρόμιο.

« Απάντηση #1379 στις: Ιουλίου 05, 2015, 20:12 »
Παράθεση
Με ολα αυτα προβλεπω οτι θα υπαρξει σοβαρο θεμα  στην εισαγωγη υγρων αναπληρωσης αν τα υγρα δεν εχουν τις χ ψ ζ πιστοποιησεις , χημικες αναλυσεις απο το Χ Ινστιτουτο κλπ .

Ε να τις έχουν! Αυτό θέλουμε οι περισσότεροι νομίζω, συγκεκριμένο πλαίσιο. Τα υγρά της fp είναι ακριβά και δεν τα κάνουνε όλοι, ή κάνουνε λίγο. Άλλα υγρά όμως δεν είναι και βάζουνε ότι κάνει το υγρό πιό νόστιμο, το οποίο δεν είναι απαραίτητα και καλό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360261 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450642 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110867 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375229 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6456 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99976 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F