Δοκίμασα και εγώ το Castle Long Reserve ed. IV από τους ατμοποιητές του Τρύφωνα. Σύντομα θα σας πω και τις εντυπώσεις μου δοκιμάζοντας τον και στον KFL+.
Για το υγρό τώρα. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω πeερισσότερο με την περιγραφή του Τρύφωνα
αλλά και συγκεκριμένα στα παρακάτω κομμάτια:
'
'η καρύδα είναι πιο απαλή '', ΄το bourbon δεν είναι τόσο επιθετικό', ''και επιτέλους φαίνεται το ψημένο αμύγδαλο'. Επίσης να αναφέρω και εγώ ότι στον KF4 tobecco η γεύση ήταν
πολύ πιο βελούδινη από τον 3.1 και προσωπικά το CLR ed IV το προτιμώ έτσι. Τώρα που ξαναδιαβάζω την παραπάνω πρόταση που μόλις έγραψα απογοητεύομαι μόνο και μόνο που χρησιμοποίησα αυτό το ρήμα,αναφερόμενος στο ''
προτιμώ''.
Όχι! Αυτό το υγρό δεν το ''προτιμάς'' σε καμιά περίπτωση! Μόνο το λατρεύεις! είτε το λατρεύεις, είτε λατρεύεις να το μισείς!
Ακόμα ήθελα να αναφερθώ στην παρομοίωση του Τρύφωνα ''...
η προηγούμενη έκδοση, μοιάζει με έναν πολλά υποσχόμενο νέο, προς το τέλος της εφηβείας του που τα ταλέντα του και η εξυπνάδα του σε κάνουν να παραβλέπεις το ότι ακόμα κάνει ζημιές και επιπόλαιες ενέργειες (εννοώντας την αυξημένη επιθετικότητα κάποιων στοιχείων του προηγούμενου) και τον έχεις ψηλά στην εκτίμηση. Η Edition IV, είναι ο ίδιος νέος, που ξεπέρασε την εφηβεία, ηρέμησε χωρίς να συμβιβαστεί και διαπρέπει στη σχολή του και στον τομέα του.''Τρύφωνα ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ταιριαστό. [size=78%] Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Ο πολλά υποσχόμενος νέος ωρίμασε, ηρέμησε, και κάνει πιο αποδοτικά τη δουλειά του πλέον, που δεν είναι άλλη από το να δώσει μία εμπειρία απόλαυσης στην ατμιστική κοινότητα. Ναι, αυτό το υγρό δεν είναι απλά ένα πολύ καλό υγρό αναπλήρωσης! Φτιάχτηκε για να μας επιβραβεύει και να μας θυμίζει το καλό που κάναμε στους εαυτούς μας κόβοντας το τσιγάρο! Είναι μία εμπειρία απόλαυσης! Φερθείτε του ανάλογα και θα σας επιβραβεύσει με τον καλύτερο τρόπο. [/size]Για το τέλος άφησα τη μόνη μου διαφωνία με το review του Τρύφωνα. ''Αν η μέθοδος βαθμολόγησής μου ήταν στην κλίμακα των χιλίων, θα του έδινα 1 τοις χιλίοις παραπάνω από το προηγούμενο. Αν συνεχίσει έτσι η εξέλιξη των καλών υγρών, ίσως την αναμορφώσω την κλίμακα και την μέθοδο, και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να χρειαστεί να μετατρέψω όλες τις βαθμολογίες μου. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως, ένα "ταπεινό" 100/100 νομίζω ότι μπορεί να σταθεί.Φίλε Τρύφωνα νομίζω ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις, πρέπει να υπάρχουν και υπερβάσεις. Προσωπικά θα περίμενα να δώσεις 1% ή και παραπάνω, και όχι μόνο 1 τοις χιλίοιςαπό το προηγούμενο, αλλά αυτό θα απαιτούσε να τραβάς σαν λάστιχο τα άκρα της μεθόδου βαθμολόγησης σου. Ένα 100% συν μία διάκριση όμως θα ήταν δίκαιο. 100% με τόνο λοιπόν.