Ξεκίνησα τα Bottom coil πριν ένα μήνα με Evod της Delirium, έμεινα πολύ ικανοποιημένος (πέρα από κάτι Μπουρμπουλήθρες.) είπα να το πάω στο ποιο ποιοτικό κ πείρα ένα mini protank 3, καμία σχέση στο ντουμάνι κ στο χτύπημα κ ας έχει BDC, μου φαίνεται καλύτερα έπαιζε ο παλιός μου Evod, ακούω κ διαβάζω παντού τα πολύ καλά σχόλια για Aspire, παίρνω εχθές τον Aspire ET-S BDC Glassomizer, πολύ καλύτερη γεύση κ ντουμάνι αλλά ένα/δυο κλικ κάτω σε χτύπημα από τον mini protank 3 με ίδιο υγρό κ μπαταρίες.
Μετά απ όλα αυτά λέω αύριο, να πάρω τον mini protank 2, τις ίδιες κεφαλές με τον Evod δεν παίρνει?
Ο protank 3 παίρνει και μονές και διπλές κεφαλές. Παίρνει δηλ και τις κεφαλές του προτανκ 3, και τις κεφαλές που είναι για τον 1 & 2.Σίγουρα πράγματα, τον έχω, τον δουλεύω.Οι κεφαλές του evod με το
κοντό σωλήνα καταργούνται και ήδη κυκλοφορούν κεφαλές που είναι για evod & protank 1 & 2, με
μακρύ σωλήνα. (Αυτές που ήταν παλιότερα για τους προτάνκ 1&2 είναι δηλαδή).
Αν πάρεις αυτές, λογικά θα παίζουν και στον μίνι προτανκ 3 που έχεις. Δεν πιστεύω ότι ο μίνι 3 έχει τέτοιου είδους διαφορές από τον μεγάλο 3.
Ουσιαστικά, αυτή ήταν η διαφορά του 3 από τον 2. Ότι δηλ ο 3 δουλεύει και με μονές και με διπλές κεφαλές,
έναντι του 2 που δουλεύει μόνο με μονές.