Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέα στο φόρουμ και το άτμισμα γενικώς! Χρειάζομαι λίγη βοήθεια για την επιλογή ενός τσιγαρίσιου ατμοποιητή αλλά έχω κάποια θεματάκια τα οποία θα σας παραθέσω και ελπίζω να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη!!

Ξεκίνησα το άτμισμα πριν 1,5 μήνα, με ένα istick pico75w και aspire Κ3 ατμοποιητή. Πιο πριν κάπνιζα στριφτά τσιγάρα, 18-20 τη μέρα, για καμιά 20ετία περίπου. Όλα τα υγρά που δοκίμασα το πρώτο εικοσαήμερο ήταν 50/50 με 6αρα νικοτίνη, όμως μου προκαλούσαν πολύ έντονη βραχνάδα, ενόχληση στο λαιμό και βήχα (κάποια, όπως το smoke, ήδη από τις πρώτες τζούρες ενώ άλλα όπως το supreme μετά άπω κανένα δίωρο ατμίσματος). Δοκίμασα να πέσω σε νικοτίνη, όμως δεν άλλαξε κάτι. Σε μαγαζιά που ρώταγα μου έλεγαν οτι είναι φυσιολογικό και θα μου περάσει, όμως δεν πέρναγε και κόντευα σχεδόν να εγκαταλείψω την προσπάθεια. Τελικά, μετά από διάβασμα και ψάξιμο, κατέληξα σε υγρά με 70vg και 30pg και νικοτίνη γύρω στο 4,5 με αντίσταση 0,7 στα 19-20 watt και η ατμιστική μου εμπειρία έγινε πολύ πιο άνετη. Με τον ατμοποιητή που έχω ωστόσο, δυσκολεύομαι να κάνω mtl τζούρες, οπότε θέλοντας και μη έμαθα να κάνω πνευμονικές. Έμαθα, που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί ακόμα πνίγομαι και βήχω μετά τη τζούρα μια στις δυο φορές

. Όμως σίγουρα δεν συγκρίνεται με πριν η όλη κατάσταση!
Τις προάλλες δοκίμασα από μια φίλη μια τζούρα από τον zlide που έχει και είδα το φως το αληθινό! Ωστόσο εκείνη ατμίζει 50/50 υγρά και μου είπε οτι πιθανόν τα δικά μου να μην τα σηκώνουν οι αντιστάσεις του συγκεκριμένου. Εδώ λοιπόν έρχομαι να ζητήσω τη βοήθεια σας! Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάποιον mtl ατμοποιητή σαν τον zlide που οι αντιστάσεις του να σηκώνουν high vg υγρά χωρίς να θέλουν αλλαγή στο διήμερο;;
Θα ήθελα ιδανικά να είναι εύκολος στη χρήση γιατί είμαι ολίγον άσχετη

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Καλό απόγευμα σε όλους!