1 ημέρα ορίμανση // Παρατηρώ ότι στην εβδομάδα γινέται καλύτερο // Καλό θα ήταν να μην οριμάσει πολύ ... "ξεθωριάζει".
πηγη:
https://alltheflavors.com/recipes/152809----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δοκιμασμένο, από οτι φαίνεται η Steam Train "αντέγραψε" (κατά την γνώμη μου) την παραπάνω συνταγή // Η γεύση είναι απιστεύτη, μου θυμίζει τσάι με λέμονι και το CAP Sweet Mango είναι το καλύτερο mango για μένα
Γνώμη μου, οπώς γνωρίζετε η Lorann δεν είναι κοινή εταιρεία και δύσκολα θα βρείτε τα αρώματα της, όποτε σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε στο περίπου πάρτε το παραπάνω SnV.
Σε περίπτωση που δεν επιτρέπεται η ανάρτηση μου για οποιοδήποτε λόγο ζητώ συγγνώμη...
Αυτά!!!
Καλή συνέχεια.
ΥΓ. Ενιώσα ένα αίσθημα ξενέρας μόλις το αγόρασα ενώ είχα στο σπίτι τα υλικά 😂🤦♂️