Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Κλώνοι, αντιγραφές και συνταγές δημοφιλών υγρών  (Αναγνώστηκε 559633 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Stergiostsi

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Σερρες
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι, αντιγραφές και συνταγές δημοφιλών υγρών
« Απάντηση #3090 στις: Φεβ 07, 2020, 18:35 »
Συνατμηστες καλησπέρα
 έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει το lemon sherbet dinner lady μου αρέσει αρκετά υπάρχει καμία συνταγή που να την δοκιμάσατε για δώστε καμία πληροφορία
Ευχαριστώ 

Αποσυνδεδεμένος xloupas

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #3091 στις: Μαρ 13, 2020, 11:38 »
Καλημέρα μια ερώτηση στους πιο έμπειρους αυτή την περίοδο ατμιζω omerta don pietro & ένας φίλος Grandmother Maria υπάρχουν γενικά πουθενά συνταγές σε αντιγραφή  των omerta 

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ταυρος = Παρος
« Απάντηση #3092 στις: Απρ 03, 2020, 23:17 »
Καλησπερα παιδια!!
Υπαρχει Diy που να φερνει σε Aquila απο The Blends??

Αποσυνδεδεμένος Lesbiathan

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Ροδος
« Απάντηση #3093 στις: Ιουν 13, 2021, 16:01 »
Καλησπέρα! Μάγκες γνωρίζετε τι σταφύλι ή αρώματα μπορείτε να διακρίνετε στο Mad juice Fizz freeze grape gum ?

Οποιαδηποτε πιθανοτητα να διακρίνετε κατι με βοηθάει! Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Paso

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #3094 στις: Σεπ 18, 2021, 22:41 »
Ripe Vapes VCT

1.50% French Vanilla Creme (TPA)  
1.00% Sweetener (Sucralose/Maltol) (TPA)  
0.70% Toasted Almond (TPA)  
6.00%  Vanilla Custard (CAP)  
1.50% Western (Cowboy) (TPA)  

Flavor total: 10.7%
Αυτή η συνταγή δίνει το αποτέλεσμα ή έστω είναι κοντά στο original VCT της Ripe Vapes ?

Αποσυνδεδεμένος Lesbiathan

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Ροδος
Steam Train - Tropical Cooler 90% κοντά.
« Απάντηση #3095 στις: Νοε 05, 2021, 01:19 »

1 ημέρα ορίμανση // Παρατηρώ ότι στην εβδομάδα γινέται καλύτερο // Καλό θα ήταν να μην οριμάσει πολύ ... "ξεθωριάζει".
TPABlackberry0.15%
INWDragon Fruit - Pitaya1.5%
LALemonade3%
TPAStrawberry (ripe)1%
CAPSweet Mango1.5%
πηγη: https://alltheflavors.com/recipes/152809
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δοκιμασμένο, από οτι φαίνεται η Steam Train "αντέγραψε" (κατά την γνώμη μου) την παραπάνω συνταγή // Η γεύση είναι απιστεύτη, μου θυμίζει τσάι με λέμονι και το CAP Sweet Mango είναι το καλύτερο mango για μένα
Γνώμη μου, οπώς γνωρίζετε η Lorann δεν είναι κοινή εταιρεία και δύσκολα θα βρείτε τα αρώματα της, όποτε σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε στο περίπου πάρτε το παραπάνω SnV.
Σε περίπτωση που δεν επιτρέπεται η ανάρτηση μου για οποιοδήποτε λόγο ζητώ συγγνώμη...
Αυτά!!!
Καλή συνέχεια.

ΥΓ. Ενιώσα ένα αίσθημα ξενέρας μόλις το αγόρασα ενώ είχα στο σπίτι τα υλικά 😂🤦‍♂️
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 05, 2021, 01:25 από Lesbiathan »

Αποσυνδεδεμένος MrGeneral

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3096 στις: Οκτ 16, 2022, 20:50 »
Καλησπέρα! Πρωτού αρχίσω να φτιάχνω μόνος μου τα υγρά μου, έπαιρνα γεύσεις της omerta, οι οποίες γενικά μου άρεσαν. Έχουμε καμία συνταγή κοντά στα γλυκά της εταιρείας; Δοκίμασα σχετικά πρόσφατα και το cookie milkshake τους και δεν μπορώ να σκεφτώ πώς να το πλησιάσω

Αποσυνδεδεμένος sodade21

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Megara
« Απάντηση #3097 στις: Οκτ 22, 2022, 20:00 »
Καλησπέρα στην ομάδα. Ξέρει κανεις τι έχει μέσα το Manhattan της alter ego (πρώην Elgreco) ή κάποιο Κλώνο του? η κάτι που να μοιάζει?
Ένας κάποτε είχε αναφέρει ότι τα απλά αρώματα της alterego (τότε elgreco) χρησιμοποιούσαν αρώματα της Decadent Vapours μήπως ξέρετε ποια αρώματα ή έτοιμα υγρά τhς Decadent Vapours χρησιμοποιούσαν? χρονια τώρα ακόμα δεν έχω βρει άκρη και είναι το υγρό που μου αρέσει πιο πολύ... μέχρι στιγμής απλά αραιώνω κάμποσα μπουκαλάκια με pg/VG σκέτη βάση αλλα είναι πολύ εξασθενισμένη η γεύση...

Αποσυνδεδεμένος kyrgiannis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πεύκη Αθήνα
« Απάντηση #3098 στις: Οκτ 22, 2022, 22:36 »
Καλησπέρα! Πρωτού αρχίσω να φτιάχνω μόνος μου τα υγρά μου, έπαιρνα γεύσεις της omerta, οι οποίες γενικά μου άρεσαν. Έχουμε καμία συνταγή κοντά στα γλυκά της εταιρείας; Δοκίμασα σχετικά πρόσφατα και το cookie milkshake τους και δεν μπορώ να σκεφτώ πώς να το πλησιάσω
Εχει βγάλει η omerta και αρώματα, ambrosia τα ονομάζει. Έχω σκοπό να τα δοκιμάσω.

Συνδεδεμένος ΛΕΩΝΙΔΑΣ

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΓΡΙΝΙΟ
« Απάντηση #3099 στις: Μαΐ 21, 2023, 00:38 »
Καλησπερα.Τελικα δοκιμασε κανενας omerta ambrosia ν ακουσουμε αποψεις και για τα καπνικα και για τα φρουτενια?Αυτα δηλαδη ειναι οπως τα after 8 που δεν χρειαζονται αλλα αρωματα σε συνδυασμο?και επειδη ειμαι νεος στο ατμισμα υπαρχουν αλλες εταιριες που να εχουν ετοιμες συνταγες οπως οι δυο παραπανω?Η βοηθεια σας θα με βγαλει απο πολυ κοπο κι εξοδα και οποιαδηποτε γνωμη θα την ηθελα...

Αποσυνδεδεμένος kyrgiannis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πεύκη Αθήνα
« Απάντηση #3100 στις: Μαΐ 21, 2023, 02:43 »
Κάνω μόνο καπνικά. Της omerta τα αρώματα είναι πολύ καλά για τα γούστα μου (κάνω το ryd, american και ένα με φιστίκι καπνικό). Επίσης κάνω από after8 τα pure, smoke, smokey caramel ,smokex, rwhi. Από el. france τα klm mlb. Από flavourist bronx. ry44 , albatros και triliza.Τα αραιώνω μέχρι 120 ml και δεν κάνω μείξεις . Έτσι κρατώ το κόστος αρκετά χαμηλά και πίστεψε με δε χάνεις καθόλου από γεύση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις πάντα έτοιμο υγρό γιατί θέλουν 'κανα μήνα να ωριμάσουν

Αποσυνδεδεμένος vsotos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #3101 στις: Μαΐ 22, 2023, 09:55 »
Τίμια τα καπνικά χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο . Εγώ έχω κολλήσει με το cream cake.

Αποσυνδεδεμένος Mantis039

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #3102 στις: Αυγ 25, 2023, 19:54 »
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, ήθελα να ρωτήσω οποιονδήποτε μπορεί να γνωρίζει αν υπάρχει κάποια συνταγή για κλώνο του θεσπέσιου Gandalf από Lamda vapes.
Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή και μέσω της αναζήτησης προκύπτει η τοποθέτηση του ElQuico αλλά πλέον δεν ανοίγει το συνημμένο με την φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε.
Όποιος την έχει ή γνωρίζει κάποια συνταγή μπορεί να τη μοιραστεί ?

Αποσυνδεδεμένος teo77

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #3103 στις: Αυγ 25, 2023, 23:48 »
Και αν νομιζω σωστα το Gandalf δεν το εχουν βγαλει σε snv δυστυχως..

Αποσυνδεδεμένος Methodios

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χανιά
  • Έχει γούστο να ξεμείνω...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2725 732324 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 10, 2025, 16:17
από kyrgiannis
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 400197 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6084 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3248 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 383041 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 268310 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 738925 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 270161 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 697733 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1118 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23608 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos