Καλησπέρα σε όλους σας. Πραγματικά δε περίμενα ότι θα χρειαζόταν τόοοοοοοοσο πολύ διάβασμα για κάτι που ακούγεται τόσο απλό. Από χθες έχω αφιερώσει πάνω από 16 ώρες διαβάζοντας τα θέματα από το φόρουμ και βλέποντας βίντεο ακόμα κι ας είναι ενός χρόνου παλιά. Έχω εγκαταλείψει κάθε τι άλλο με σκοπό να είμαι 100% σίγουρος για το τι θα παραγγείλω (πιθανόν αύριο) και έτοιμος να εγκαταλείψω το παλιο-τσιγάρο μετά από 15 χρόνια με 2 πακέτα Marlboro την ημέρα. Αν και μπορώ να πω πως όσους ρώτησα πέρα από το φόρουμ κάθε άλλο παρά αισιόδοξοι είναι είτε από προσωπική, είτε από φίλια εμπειρία τους. Για μένα όμως είναι η έσχατη λύση και σε συνδιασμό με τη θέλησή μου να το κόψω, πρέπει να το δοκιμάσω. Για να μη μακρυγορώ άδικα λοιπόν, καλά-χρυσά τα όσα διάβασα αλλά αυτό που λένε "μια δοκιμή θα σας πείσει" αρμόζει άριστα σε μένα, δε ξέρω πόσο εφικτώ είναι αυτό που θα ζητήσω και αν έχει κάποιος τη διάθεση να δώσει μια τέτοια βοήθεια: κερνάω λοιπόν καφέ-μπύρες και όσα φυσικά έξοδα προκύψουν, σε κάποια περιοχή της Αθήνας-Πειραιά ώστε να μου δείξει άμεσα τη χρήση-λειτουργία και φυσικά να δοκιμάσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δε ξέρω (δεν το είδα κάπου γραμμένο) αν αυτό μπορεί να μου το παρέχει κάποια εταιρία που εμπορεύεται το συγκεκριμένο προϊόν. Ελπίζω να μη φανεί αστείο σε σας.
Ευχαριστώ, Γιώργος...
μην απογοητευεσαι κ ειμαι σιγουρη οτι καποιο απο τα παιδια θα σε βοηθεισουν!!!! Τιποτα δεν ειναι απλο κ τιποτα δεν ειναι δυσκολο!!
Ετσι ξεκινησαμε ολοι, ρωτουσαμε ψαχναμε το φορουμ διαβαζαμε κ ολα οσα φανταζεσαι για να καταληξουμε φυσικα στο ητ που οταν το παραγγελναμε πιστεψε οτι δεν ειχαμε ιδεα πως θα ειναι κ αν θα μας αρεσει (αυτο ηταν δικια μου προσωπικη εμπειρια ναι?)
Εγω πιστεψα στο ητ πριν καν το δοκιμασω κ ετσι οποιες δυσκολιες κ αν ειχα στην πορεια τις ξεπερασα ΟΛΕΣ!!!!
Εσυ ζεις στην Ελλαδα ναι? θα ψαξεις εδω στο φορουμ τους αντιπροσωπους που εχουμε κ θα κανονισεις να πας σε ενα καταστημα τους κ σιγουρα εκει θα σου δειξουν την χρηση του ητ!
Εγω απλα σε συμβουλευω να ξεκινησεις με το ego το απλο κ να προμηθευτεις υγρα με νικοτινη. Απο εκει κ περα θα καταλαβεις πολλα κ θα εχεις την πειρα να επιλεξεις οτιδηποτε αλλο.
Ομως σιγουρα θα σε βοηθεισουν πολλα απο τα παιδια εδω

Σου ευχομαι καλη αρχη κ ολα θα πανε καλα απλα μην απογοητευεσαι.
Φιλικα,
Αγγελικη.