H ώρα της μεγάλης απόφασης …..
Καλημέρα διαβάζω εδώ και κάποιες μέρες το φόρουμ για να λύσω τις απορίες μου αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι .

1)Είμαι μεταξύ black line και evo αλλά μάλλον «γέρνω» προς black line λόγο διακόπτη & Passthrough , είμαι 10-13 ώρες κολλημένος στο pc όποτε μου λύνει κάποιο πρόβλημα , εκτός κι αν έχει και το evo Passthrough και δεν το κατάλαβα

όποτε μπορώ πάω και εκεί
2) Απ ότι κατάλαβα τα φίλτρα μπορούν να γεμίσουν κάποιες φορές με έξτρα υγρό , μέχρι πόσες όμως ; και εξασφαλίζεται η ιδία γεύση που ειχε με το φίλτρο ; και πόση εμπειρία χρειάζεται πια

για να εμποτίσεις ένα φίλτρο με το υγρό
3) Δεν βρήκα κάπου τις διαφορές vg / pg (αν δεν κάνω λάθος ) και τι είναι καλύτερο ή τι προτείνετε αλλά μάλλον δεν έψαξα καλά

4) Αφήνουν τα η.τ. μυρωδιά τσιγάρου στο χώρο ? (ναι κατάλαβα ότι δεν αφήνουν καπνό ή αιωρούμενα σωματίδια αλλά άλλο η μυρωδιά ή χαρακτηριστική κιτρινίλα της νικοτίνης στους τοίχους )
5) Το led μπροστά από τα η.τ. δεν είναι άσκοπο ξόδεμα μπαταρίας ; απενεργοποιείται σε κάποια από αυτά ;
6) τι κουβαλάτε εκτός σπιτιού καθημερινά μαζί σας ;
7) οκ κατάλαβα ότι ουδεμία σχεση η γεύση συμβατικού και η.τ. αλλά από πλευρά νικοτίνης , καπνίζω old holborn κίτρινο σε ποιο υγρό να πάω 11mg ,6mg ,16mg κάτι άλλο
Χίλια συγγνώμη αν κάποια ερωτήματα έχουν χιλιο-απαντηθεί αλλά δεν θα τα βρηκα ή πολύ πιθανό δεν τα κατάλαβα
Ευχαριστώ