Καλημέρα σας. Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω το σκηνικό με τη δημοσίευση αποτελεσμάτων, ξανά.
Θα σας βάλω όμως ένα υποθετικό σενάριο, και αφού έγινε αναφορά σε συγκεκριμένη εταιρεία, θα χρησιμοποιήσω την ίδια για το παράδειγμά μου, έχοντας υπ' όψιν την
δημοσίευση του αντιπρόσωπου στον πίνακά του.
Έστω λοιπόν ότι στα πέντε αυτά δείγματα, τα μοναδικά που επιλέχθηκαν από την εν λόγω εταιρεία, ανιχνευόταν διακετύλιο σε μεγάλα επίπεδα πολύ πάνω από το όριο ασφαλείας. Θα μαθαίναμε ποτέ κάτι γι αυτό από τον αντιπρόσωπο?
Δύσκολο το βλέπω. Αυτό σκεφτείτε μόνο.
Επίσης, αδυνατώ να καταλάβω πως από τη μία μέρα στην άλλη, γέμισε το φόρουμ μας με ειδικούς στην έρευνα, το διακετύλιο και την κριτική πάνω στη δουλειά και την μεθοδολογία άλλων...
Προτείνω ξανά: οι "ειδικοί" μπορούν να ανοίξουν ένα site/blog/νήμα και να δημοσιεύουν εκεί τις αναλύσεις τους. Θεωρώ ότι τα έξοδά τους θα τα βγάλουν από τις διαφημίσεις, καθώς όπως φαίνεται είναι πλέον ζωτικής σημασίας το διακετύλιο και η περιεκτικότητά των υγρών, και τα hits της σελίδας αναμένονται πολλά.
Και για όποιον ρωτήσει "γιατί δεν το κάνεις εσύ ρε Cruiser?", θα απαντήσω ότι έχω την δική μου επιστήμη να ασχοληθώ, στην οποία είμαι καλός
και δεν δέχομαι υποδείξεις για το πως θα την εξασκήσω από κανέναν.
Την τελευταία μου φράση, την βάζω περισσότερο για τον Dr Φαρσαλινό, που ακούει τρεις μέρες τώρα τα εξ' αμάξης εδώ και συνεχίζει να απαντάει με την υπομονή δασκάλου σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες...
Όπως οι συνηθισμένες ιώσεις έχουν ένα κύκλο τριών ημερών (με επιφύλαξη καθώς γιατρός δεν είμαι), έτσι θέλω να πιστεύω ότι θα μας περάσει η ξαφνική επιθυμία που μας ήρθε τις τελευταίες τρεις μέρες για καυστικότητα, υπόδειξη, αβάσιμη κριτική και άρνηση κατανόησης μεθόδων ακολουθούμενων από ανθρώπους που έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής πάνω στη δουλειά τους.
Κλείνοντας, θα επικαλεστώ κάποιες φράσεις του Atmos:
...........................................................
Την περισσότερη ανακατωσούρα και αμφισβητήσεις τη βλέπω από νέα μέλη που δεν γνωρίζουν την ιστορία τού ερευνητή. Το αν δίνει λαβές ή όχι στου πολέμιους του η.τ. δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε το θέμα στη μοίρα του.
...............................................
Διαβάστε και λίγο πριν αρχίσετε τις κριτικές.
..............................................
Όσοι έχουν σκοπό να δευτερολογήσουν και πάλι, ξαναδιάβαστε τα παραπάνω αλλά και όλο το θέμα ξανά.
.............................................
όπως και έναν κανονισμό - προτροπή του φόρουμ που τα λέει όλα:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα