vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

768 επισκέπτες, 6 χρήστες
thanoulis, mathimatikos1966, anetost, zalaros, Methodios, Milarepa

Ατμιστική εμπειρία σε χώρο καπνιστών?

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Απ: Ατμιστική εμπειρία σε χώρο καπνιστών?
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 15:06 »
Αυτό που διάβασα ότι ενοχλεί και άλλα μέλη, ενοχλεί και εμένα, δλδ το τσίκνισμα, ο καπνός του τσιγάρου.
Η εκπνοή κάποιου καπνιστή δεν με προβλημάτιζε ποτέ, πόσο μάλλον τώρα.
Ακόμα και σε καταστάσεις τεκέ, το μόνο που με ενοχλεί είναι η βρώμα μετά που γυρνάω σπίτι!!!! :))

Αποσυνδεδεμένος Gino

• *
  • 41
  • Όπου υπάρχει ατμός, δεν υπάρχει φωτιά!
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 12:09 »
Οταν ο χώρος εχει πολύ καπνό αλλοιώνεται η γεύση στο άτμισα. Εκεί όμως που το πράγμα ειναι ανυπόφορο ειναι όταν υπάρχουν γεμάτα τασακια και έντονη μπόχα απο αποτσίγαρα. Εκεί δεν νιώθεις ούτε άτμισμα ούτε κάπνισμα

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 16:24 »
Ακομα και οταν καπνιζα δεν μπορουσα καθολου την μυρωδια του κ.τ.! Εκανα αποκλειστικα καπνο για 10 χρονια και παντα με ενοχλουσε η τσιγαριλα που βγαζουν τα κανονικα τσιγαρα. Του καπνου καθολου, ειδικα αν ειναι karelia/craven μ'αρεσει κιολας  :tongue_smilie:

Το ιδιο και τωρα, με τον καπνο κανενα προβλημα, με τα αλλα ναι.

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• **
  • 270
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 17:10 »
Εγώ πάντως 5 μήνες τώρα χωρίς κ.τ. δεν το αντέχω καθόλου πλέον. Εννοείται πως το άτμισμα σε χώρο καμπνιστών είναι σαν απόλαυση ούτε στο μισό.

Αποσυνδεδεμένος Drosos

• *
  • 57
  • suck my mod
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 17:14 »
Την βρώμα που βγάζουν τα Marlboro τίποτα άλλο πιστεύω δεν την πιάνει εκτός απ τα κουναβια, δεν παλεύεται για εμένα! Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί να ατμιζω σε χώρους καπνιστών αλλά αυτή η δυσοσμία που μένει στα ρούχα είναι ενοχλητική... Ο κάθε ένας με τα προβλήματα του.. :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 17:22 »
ΧΑΧΑΧΑ, τα Gitanes κυκλοφορούν ακόμη (-Ζητάν, πως δεν ζητάν, αλλά δεν τα φέρνουμε!); Βρώμα και των γονέων!!! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kokalo

• **
  • 116
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 17:37 »
Ακομα και οταν καπνιζα δεν μπορουσα καθολου την μυρωδια του κ.τ.! Εκανα αποκλειστικα καπνο για 10 χρονια και παντα με ενοχλουσε η τσιγαριλα που βγαζουν τα κανονικα τσιγαρα. Του καπνου καθολου, ειδικα αν ειναι karelia/craven μ'αρεσει κιολας  :tongue_smilie:

Το ιδιο και τωρα, με τον καπνο κανενα προβλημα, με τα αλλα ναι.

πραγματικά η βρώμα τον κανονικών τσιγάρων δε συγκρίνεται με του καπνού

Αποσυνδεδεμένος pjdb

• **
  • 121
  • A NON PROVARI OWNER
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 21:20 »
Δεν ενοχλουμε σε λογικα παντα πλαισια.

Αποσυνδεδεμένος alfagamma

• *
  • 72
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 22:03 »
Είναι λογικό να αισθανόμαστε έντονα την μυρωδιά του κ.τ., ενόχληση δεν νοιώθω αλλά δεν περνάει και απαρατήρητος ο "καπνός".
από την στιγμή που σταμάτησα το κ.τ και ατμιζω (2 χρόνια τώρα) απέκτησα όσφρηση :) ναι καλά διαβάσατε, μυρίζω πλέον τα πάντα, οπότε όταν κάποιος καπνίζει ή ακομα και αν κάπνισε πριν λίγη ώρα μου έρχεται μια "μπόχα".

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 22:23 »
ΧΑΧΑΧΑ, τα Gitanes κυκλοφορούν ακόμη (-Ζητάν, πως δεν ζητάν, αλλά δεν τα φέρνουμε!); Βρώμα και των γονέων!!! :laugh1:
Τι Μπαρλμπορίλα λέμε; Καθαρός αέρας είναι αυτά!
Τα Gitanes ήταν θάνατος ακόμα κι όταν ήμουν καπνιστής 2,5 πακέτων τη μέρα!
Καταλάβαινα πως κάποιος το άναβε από ένα κτίριο μακριά.
Έκανε ένας γνωστός και μου έλεγε πως ήμουν ο μόνος που άντεχε να του κάνει τράκα!
Και τα Gauloises βρώμαγαν (το έχουν τα γαλλικά) αλλά τα Gitanes...  :heat:

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 23:19 »
Τελικά δεν τα πρόλαβαν και πολλοί τα Κιρέτσιλερ μάλλον...............

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 23:21 »
τι μου θύμησες τωρα ! ο παππούς μου καπνιζε κιριτσιλερ  :thumbup_move_2:

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• *
  • 97
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 23:24 »
δεν ενοχλουμαι καθολου... και να μου μυρισει παλι δεν με ενοχλει εξαλου οταν καπνιζα και εγω ηθελα να απολαυσω το τσιγαρο μου ετσι θελει τωρα και ο αλλος... δεν θα γινω τωρα που ατμιζω υστερικος και αυτο που κατεκρινα τοτε να το κανω τωρα.. επισης ας σκεφτουμε οτι ακομα μπορει να ενοχλουμε και εμεις οι ατμιστες ατομα που δεν καπνιζουν καν οταν φυσαμε κατι τεραστια ντουμανια και βλεπεις τον αλλον να τον τυλιγει η ομιχλη στα μουτρα και αυτον και ολο το τραπεζι μιας παρεας μας πχ... οπως μας ανεχεται αυτος ετσι και εμεις πρεπει να κανουμε υποχωρησεις.. αποψη μου..

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 23:45 »
Και τα Gauloises βρώμαγαν (το έχουν τα γαλλικά) αλλά τα Gitanes...  :heat:
Μεγάλη αγάπη τα Gitanes...

Αποσυνδεδεμένος karlos1971

• *
  • 12
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 23:59 »
εγω με την σειρα μου λογο του οτι ειμαι ταξιντζης ερχομαι σε πολυ κοντινη επαφη με κοσμο. το 1ο που παρατιρισα ειναι οτι οσοι καπνιζουν οταν μου μιλανε μου μιριζουν και εσθανομαι οτι μυριζει το ταξι πραμα που δεν ενιοθα ποτε πριν με κ,τ . και προσφατα σε 1 επισκεψη με αρκετους καπνιζοντες εσθανθικα να πνιγομαι βγικα στο μπαλκονι να ατμισω και να παρω αερα μεσα στο κρυο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327977 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F