Μιχάλη αν φτάσει μια λιθίου με ονομαστικά 3.7 Volts κάτω από τα 3.0 Volts
χάνει από τα C δύναμη αποφόρτισης και πιθανόν δεν ξαναφορτίζει ή δεν φορτίζει σωστά πάλι.
Έχουν αν δεν κάνω λάθος cut off στα 2.75 volts
Π.χ. το proVari τις κόβει στα 3.2-3.3 volts και αυτό γίνεται για προστασία της μπαταρίας,
αν το Dani τις αφήνει μέχρι τα 2.5 volts τότε είναι θέμα χρόνο να πάνε κάδο.
Είναι όμως έτσι ? να τις κόβει στα 2.5 ? δεν νομίζω Μιχαλιό
Αγαπητέ Giannis Pap
Η λογική σου είναι απόλυτα σωστή αλλά αυτό εξαρτάται από την μπαταρία που χρησιμοποιείς.
π.χ αν χρησιμοποιείς την AW 18350 που η τάση εκφόρτωσης είναι στα 2,5 V (
http://dampfakkus.de/akkutest.php?id=47) τότε μπορείς από το μενού του Dani να βάλεις cut off στα 2,5 (άντε για σιγουριά στα 2,6) και να έχεις λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς να επιπονείς την μπαταρία σου αφού το σηκώνει.
Η λογική όμως αυτού του έξτρα στο μενού του Dani είναι διαφορετική και εγώ την καταλαβαίνω ως εξής:
Το cut off το έχεις για ασφάλεια στα 3 ή 3,2 V (εγώ το έχω σταθερά στα 3 V) ώστε να καλύπτει σχεδόν όλο το εύρος των μπαταριών. Τώρα αν για κάποιο λόγο δεν έχεις άμεση πρόσβαση σε ενέργεια (είτε γιατί δεν έχεις εφεδρική μπαταρία, είτε γιατί είσαι σε μια συνάντηση, είτε οδηγάς, είτε για άλλους λόγους που δεν μπορώ τώρα να θυμηθώ αλλά μου έχουν τύχει) και με την προϋπόθεση ότι η μπαταρία σου είναι AW ή παρόμοια, τότε μέσω αυτού του έξτρα πας στο μενού, κατεβάζεις πανεύκολα στα 2,6 V
και παρατείνεις το άτμισμά σου για λίγη ώρα ακόμη.Με αυτή τη λογική αυτό το έξτρα,το πιστώνω στο Dani σαν ένα πλεονέκτημά του που δεν το βρίσκεις σε πολλά μοντάκια.Αυτά κατά την ταπεινή και προσωπική μου γνώμη.ΥΓ. Το όριο των 2,6 V που αναφέρω, αφορά μπαταρίες AW 18350 και Tensai LC18350 950mAh (silver) και τις οποίες χρησιμοποιώ αποκλειστικά στο Dani.