ΝΑι κατι μου ειπε ο συνατμιστης John 40,οτι ο ανταπτορας εχει ενα μικρο πολο κ με ενα μαχαιρακι να τον βγαλω λιγο προς τα εξω να ακουμπισει στην επαφη.Καπου το πετυχα κ τραβιξα τις 3 πρωτες μου τζουρες αλλα μετα χαθηκε............ειναι οπως βλεπεις ενα οραμα κ μετα ολα σβηνουν.Απολαυσα τις 3 πιο τελειες τζουρες κ μετα....ξανα αερας πρεπει να βρω την επαφη...
Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:51
Για οσους περιμενουν το review...καντε λιγο υπομονη γιατι τελικα θα μου παρει ακομη μια εως δυο μερες(το πολυ) να κανω καποιες,ακομη,δοκιμες ωστε να μπορω να φτιαξω ενα υπεραναλυτικο review
Παντως βεβαιωνω απο τωρα πως εκτος οτι δουλευει αψογα,ειναι κ πολυ ευκολο σε χρηση!Αυριο θα εχω κ 2-3 ακομη ηδη ατμο/καρτο κ θα σας κατατοπισω.
Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:54
Φιλοι συνατμιστες κ συνατμιστριες,ειμαι στην απολυτως ευχαριστη θεση να σας παρουσιασω-προβαρω(
) το νεο μου gadget-mod-ηλεκτρονικη "μπαταριοθηκη" με το ονομα Provari!!!Ας ξεκινησουμε,λοιπον.Κατα ρχην,με τις φωτογραφιες(ειναι απο κινητο κ προσπαθεσα να φτιαξω τις διαστασεις οσο μπορουσα),στην 1η κ 2η βλεπουμε το Provari με τα παρελκομενα που περιλαμβανε το πακετο κ πιο αναλυτικα με : 3xμπαταριες IMR 18650 3.7V 1600mAh,φορτιστη Li-ion Rapid τρειων ενδειξεων,φορτιστη αυτοκινητου,καπακι προεκτασης για τις μπαταριες κ φυσικα το Provari το οποιο εχει σπειρωμα για ατμοποιητες τυπου 510(για ego ατμοποιητες χρειαζομαστε ανταπτορα τυπου 510-ego).Στη 4η φωτογραφια βλεπουμε το Provari με ατμοποιητη Hybrid,στη 5η με 510D κ στην 6η με ego-T τυπου Β.Η τελευταια(7η),φωτογραφια ειναι το Provari σε συγκριση υψους κ μεγεθους με το ego-T B με μπαταρια των 1100mAh(ειναι τεραστιο).Να αναφερω πως το κοστος ολου του set(εξαιρουνται οι ατμοποιητες) μαζι με μεταφορικα(3-5εργασιμες) ανερχεται στο ποσο των 250ευρω περιπου και οφειλω να ομολογησω πως ειναι καπως εως πολυ "τσιμπιμενο"!!!
Συνεχιζοντας την αναλυση,να πω πως εκτος απο αρκετα πιο βαρυ απ οτι τα συνηθη κλασσικα μοντελα της αγορας ειναι κ υψος περιπου οσο μια μπαταρια+ατμοποιητη μαζι(βλ. 7φωτο)!Ομως,μη σας ξεγελα κ σας αποθαρρυνει αυτο,γιατι τελικα....το μεγεθος πραγματικα μετραει!!!
Ας παμε στα πιο ενδιαφεροντα κ αυτα ειναι το τι ακριβως μπορει να κανει,περα οτι ειναι μια μπαταριοθηκη κ χαρη σε αυτο δουλευει ο ατμοποιητης εχει λιγα εκατοστα χαμηλοτερα απ το σπειρωμα μια μικρη οθονη κ ακριβως απ την αλλο μερος το κουμπι χειρισμου χαρη σε αυτα επεξεργαζομαστε κ βλεπουμε ενα απλο αλλα χρησιμο μενου με επιλογες κ ενδειξεις οπως οhm,volt,φως κουμπιου κ το γνωστο σε ολους "on-off".
Τωρα,για να μη φλυαρω(πραγμα που μαλλον εκανα λογο ενθουσιασμου),θα περιγραψω τις εντυπωσεις μου χρησιμοποιοντας το Provari με τους τρεις προαναφερομενους ατμοποιητες,δηλ το 510D,Hybrid κ ego-T B.Με το 510D cartomizer στου οποιου τη συσκευασια εγραφε πως ειναι 2,8ohm διαπιστωσα με τη βοηθεια απ το Provari πως πραγματι ειχε 2,8-3,0 ohm κ αρχησα να ατμιζω απο 3,3V η διαφορα σε χτυπημα κ ατμο δεν ηταν μεγαλη απο ενα κλασσικο ατμοποιητη+μπαταρια(ego κλπ) αλλα η γευση ειχε,ηταν αρκετα πιο γεματη χωρις να υπαρχει η αισθηση καμενου ή πλαστικου,κλπ!!!Τον ιδιο ατμο(510D) τον εβαλα κ στη κλασσικη μπαταρια ego κ δεν ειχε την ιδια ποιοτητα γευσης,ηταν λιγο πιο ελαφρυα κ με μια μικρη αισθηση πλαστικου.Συνεχισα να ανεβαζω τα volt κ παρατηρησα πως οταν εφτασα στα 4-4,2V αρχησε να υπαρχει μονο μια ξερη γευση κ δυνατο χτυπημα,που προσωπικα δε με ευχαριστησε.Στη συνεχεια,χρησιμοποιησα το Ηybrid,παλι,ξεκινοντας απ τα κατοτερα Volt κ παντα με το ιδιο υγρο.Για το Hybrid η ενδειξη ηταν 2,8ohm κ στα 3,3 ηταν οπως σε μια φυσιολογικη μπαταρια ego αλλα αυτη τη φορα με ενα ελαφρα δυνατοτερο χτυπημα κ σιγουρα πιο ξεκαθαρη κ γεματη γευση.Για να μου δωσει αισθηση καμενου εφτασα στα 5,4V αλλα οσο ανεβαινα απ τα 3,3-5,4 το χτυπημα κ η παραγωγη ατμου γινοταν ολο κ μεγαλητερη!!!Τελος,με το ego-T B εγινε επανασταση!!!Ηταν η πιο απιστευτη ατμιστικη εμπηρια της ζωης μου.Οταν εφτασα στα 3,7-4V αρωμα,γευση,χτυπημα,παραγωγη ατμου ολα ηταν σα να βρησκεσε σε ενα ατμιστικο παραδεισο!!!
Δε θα σας κουρασω αλλο(αρκετα...
),απλα θα πω τελειωνοντας πως σε αυτο το προϊον τεριαζουν γαντι το "οτι πληρωνεις...περνεις" κ "το μεγεθος σιγουρα...μετραει"!!!Τα υπολοιπα συμπερασματα δικα σας!Στεναχωριεμαι μονο που δε μπορεσα να κανω το review κ με τον ιδιοκατασκευασμενο Α2(δεν εχει ερθει ακομη)
(edit: Ευχαριστω για το χρονο σας κ την υπομονη σας)