vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ASPIRE ET-S Pyrex Glass BDC clearomizer

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ASPIRE ET-S Pyrex Glass BDC clearomizer
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 10, 2014, 10:17 »
Μετά από περισσότερους από τρείς μήνες χρήσης και μετά από πολλές πτώσεις , τελικά έσπασε το γυαλί ASPIRE ET-S Pyrex Glass BDC. Ωστόσο ήταν μάλλον ο μακροβιότερος όλων των εργοστασιακών ατμοποιητών-clearomizers που έχω χρησιμοποιήσει. Με μηδενικές φθορές στα δύο λαστιχάκια στεγανοποίησης. Βέβαια από το επιστόμιο είχε φύγει εδώ και καιρό η αρχική επίστρωση.

Αποσυνδεδεμένος mpeos

• *
  • 90
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 11, 2014, 19:08 »
παιδια και εγω σημερα αγορασα τον ET-S σε ασημι και ειμαι ευχαριστημενοσ για την ωρα με το ατμισμα του

Αποσυνδεδεμένος marts

• *
  • 37
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 11, 2014, 21:59 »
Είναι εξαιρετικός...είμαι στον ένα μήνα χρήσης και δουλεύει ρολόι...άλλαξα αντίσταση μετά από 3 βδομάδες και κάποιες μέρες, με αμφιβολία και πάλι αν υπήρχε αλλοίωση στη γεύση, αλλά θεωρώντας ότι ούτως ή άλλως θα ήταν καλό να αλλάξω κεφαλή...βέβαια και οι απλοί aspire bdc είχαν πολύ καλή επίδοση, αλλά αυτός είχε και έχει την καλύτερη, και ως προς γεύση γενικότερα. Επιπλέον στους απλούς aspire είχα αστοχίες στις αλλαγές κεφαλών, αλλά νομίζω έφταιγα σε μεγάλο βαθμό εγώ, δεν ακολούθησα την τακτική του να τους αφήσω έστω και 5 λεπτά με υγρό στη νέα κεφαλή και να κάνω κάποιες τζούρες όχι υπό τάση στην μπαταρία...διαβάζοντας τα όσα λένε τα παιδιά εδώ στο φόρουμ οι αλλαγές κεφαλών είναι πλέον πολύ πιο επιτυχημένες σε όλους τους aspire bdc

Αποσυνδεδεμένος mpeos

• *
  • 90
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 13, 2014, 00:45 »
παιδια μου κανει κατι διαροες πανω στην μπαταρια εχετε καποια ιδεα γιατι?

(τον γεμισα παλι με υγρο και σταματησε (μαλλον).)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2014, 00:55 από mpeos »

Αποσυνδεδεμένος djakisnikolaidis

• **
  • 278
« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 13, 2014, 01:38 »
εαν η σταθμη του υγρου ηταν στις τρυπες η κατω απο αυτες το κανει συνηθως

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 13, 2014, 06:52 »
Μικροδιαρροή προς τον πόλο παρατηρείται σε όλους τους ατμοποιητές τύπου Aspire BDC όταν η ποσότητα του υγρού που περιέχουν είναι πολύ μικρή (≤ 1ml)...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2014, 06:58 από zacharis1955 »

« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 27, 2014, 00:03 »
Παιδιά μια βοήθεια γιατί με έπιασε απογοήτευση.
Παρέλαβα σήμερα τον ατμοποιητη και βάλθηκα αμεσως να τον δοκιμάσω.
Αντίσταση 1,8Ω, μπαταρία Vision στα 3,8v, υγρό μέντα DIY balance atmos lab.
Απο την πρώτη στιγμή μπουρμπουληθρα έντονη. Τον έλυσα στέγνωσα τον πόλο αν και δεν είχε υγρό.
Φυσιξα με λυμενο τον ατμοποιητη με πανακι απο κάτω ( έβγαλε κάποια υγρά).
Δέσιμο και ξανά μπουρμπουληθρα.
Επανέλαβα την διαδικασία καμία 5 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα.
Φταίει η κεφαλή; Η ο ατμοποιητης;

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 27, 2014, 00:52 »
Πρόσεχε να μην τον γεμίζεις μέχρι πάνω, υπολόγισε τουλάχιστον ενάμισυ mm κάτω από το χείλος της τρύπας του κεντρικού σωληνακιού...
P.S: Και βίδωνε την κεφαλή όσο πιό σφιχτά γίνεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 27, 2014, 02:19 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος zilos

• **
  • 156
  • Smoke or vape? That's NOT the dilemma........
« Απάντηση #188 στις: Μαρτίου 27, 2014, 00:53 »
Μέχρι που γέμισες υγρό; Γιατί αν τον παραγέμισες λογικό είναι να έχεις μπουρμπουλήθρες. Γεμίζεις μέχρι λίγο πιο κάτω από το σωληνάκι που υπάρχει στην μέση του τανκ. Φύσηξε λίγο και την αντίσταση να αδειάσει λίγο. Εγώ αυτό κάνω όταν έχω μπουρμπουλήθρες.

« Απάντηση #189 στις: Μαρτίου 27, 2014, 01:05 »
99% δεν το γέμισα μέχρι πάνω, διάβασα όλο το post είδα και διάφορα βίντεο για τον συγκεκριμένο ατμο τις τελευταίες 2 μέρες εώς ότου ήρθε σήμερα.
Γενικά η μπουρμπουληθρα σημαίνει ότι παει υγρό στον πόλο;
Αν ναι μπορεί να φταίει και η αντίσταση γιατί τώρα που το ξανά έλυσα το φλαντσακι μου φάνηκε κάπως .
Την αλλάζω αύριο και ενημερώνω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #190 στις: Μαρτίου 27, 2014, 01:58 »
Είμαι βέβαιος ότι έχει πάει ήδη αρκετό υγρό στον πόλο. Επομένως χρειάζεται περισσότερη προσοχή στο γέμισμα και βέβαια στο βίδωμα του tank πάνω στη βάση. Γιατί ακόμα και αν δεν τον έχεις γεμίσει μέχρι πάνω αν τον βιδώνεις σε πλάγια θέση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διαφύγει υγρό στον κεντρικό σωλήνα.
Θεωρώ δεδομένο ότι δεν είναι θέμα κεφαλής.

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #191 στις: Μαρτίου 27, 2014, 11:18 »
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ με το bebeca της atmos είχα κι εγώ ένα θεματάκι. Οχι τραγικά αλλά πολύ συχνότερα μπουρμπουλίθρες απο άλλα υγρά (px. liqua)

Αποσυνδεδεμένος akistsam

• *
  • 10
« Απάντηση #192 στις: Μαρτίου 27, 2014, 12:17 »
Εγώ πάντως μπουρμπουλήθρες και γενικά ψιλοπροβληματάκια με το άτμισμα παρατήρησα με πιο "φθηνά" υγρά ατμίσματος...Όταν ξαναέβαλα το Halo της tribeca, έγινε απλά απόλαυση ξανά! :thumpup:

Αλλα ρε παιδιά, μια ερώτηση..Πως στο καλό κρατάτε την αντίσταση 3 βδομάδες; Εμένα γύρω στη βδομάδα μου κρατάει, συν πλην 2 μέρες..Και έπεσα και σε 2 αντιστάσεις που στις 3 μέρες ήθελαν αλλαγή, προφανώς προβληματικές...

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #193 στις: Μαρτίου 27, 2014, 12:46 »
Παιδιά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση η τιμή των υγρών, αλλά η πυκνότητά τους.
Τα υγρά δεν τα διαχωρίζουμε σε φτηνά και ακριβά, αλλά σε αυτά που η γεύση τους μας ικανοποιεί ή όχι!
Όσο πιο πυκνό είναι το υγρό ατμίσματος, τόσο πιο γρήγορα προκύπτει η ανάγκη αλλαγής της φυτιλοαντίστασης, λόγω της μάκας που πιάνει.
Μην ξεχνάμε και το dry burn για τη μακροημέρευση της φυτιλοαντίστασης, χωρίς να το παρακάνουμε ...

Αποσυνδεδεμένος akistsam

• *
  • 10
« Απάντηση #194 στις: Μαρτίου 27, 2014, 13:39 »
Το dry burn πως το κάνεις; Και πότε κρίνεται αναγκαίο να γίνει;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374788 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F