Δεν θα δεις τρελές ατμιστικές διαφορές στον Eagle απ' τον Armed αλλά αν δουλεύεις τον Armed στα "σφιχτά" θεωρώ ότι ο Eagle θα σε απογοητεύσει κιόλας αφού και πιο αεράτος είναι, και του ταιριάζουν πιο πολύ τα αεράτα απ' ότι τα σφιχτά..
Πλήρης απογοήτευση επίσης το deck του Eagle, αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού απλούστατα δεν μπορείς να αλλάξεις βαμβάκι αν δεν έχεις πάρει μαζί σου το έξτρα παξιμάδι που δένει το deck με τη βάση του ατμοποιητή. Την πάτησα σε τριήμερο ταξιδάκι που δεν είχα το παξιμάδι μαζί μου. Βέβαια μπορείς να τον στήσεις από την αρχή (με νέα αντίσταση εννοώ ) αλλά απλή αλλαγή βαμβακιού με καθάρισμα του σύρματος (με όποιο τρόπο.. ) δεν..
Κι εγώ που δεν είχα σύρματα και όλα τα απαραίτητα εργαλεία -για το σύρμα- μαζί μου; Κατάλαβες. Ευτυχώς δεν φεύγω ποτέ με λιγότερους από 3 ατμοποιητές απ' το σπίτι οπότε το πέρασα στο ντούκου σχετικά.
Κι όλα αυτά για να μπορείς να αφαιρείς το deck χωρίς να χρειάζεται να γυρνάς το τανκ ανάποδα..
Με τον Eagle μου έχει γίνει συνήθεια η ατάκα. "Α ρε Θανάση.."

Κατά τα υπόλοιπα είμαι από αυτούς που γουστάρουν τον Eagle (χωρίς τρελές τυμπανοκρουσίες ) αλλά αν έχεις τον Armed.. Κράτα τον Armed για πάντα και δες κάποιον άλλο για παρέα του.