vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

351 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS
« Απάντηση #3090 στις: Ιουν 10, 2018, 23:56 »
δυσκολος ο σκαΙ?   :dontknow:
σε τι?

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #3091 στις: Ιουν 11, 2018, 00:00 »
το ξεκινήσουμε πάλι ε?  :)) Ωχ Παναια μου..... :wall:Το μόνο που μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι κλωνοι ήταν "βρωμιάρηδες" αρκετά, και τους πλενανε , απλώνανε και στεγνώνανε μια βδομάδα...

« Απάντηση #3092 στις: Ιουν 11, 2018, 00:17 »
Εγώ θα'λεγα να κοιτάξει τον siren2

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • 2375
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #3093 στις: Ιουν 11, 2018, 00:20 »
δυσκολος ο σκαΙ? :dontknow: σε τι?
Σε αυτό, Κώστα. 

Μιλώντας από την δική μου εμπειρία (του νέου & άπειρου ατμιστή δηλαδή) θα απέφευγα να συστήσω τον Skyline σε κάποιον που δεν έχει κολυμπήσει στα βαθύτερα των επισκευάσιμων. Το πιθανότερο είναι να τον απογοητεύσει, αφού για να βρεις το πού και πώς αποδίδει θέλει αρκετό ψάξιμο. Δεν είναι και λίγοι δε αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν θα το βρεις ποτέ.

Που το θεωρώ σημαντικότατο θέμα για νεο εισερχόμενο. Κατά τα άλλα, απροβλημάτιστος είναι, γλυπτό σε μέταλλο είναι, ευκολότατο στήσιμο τσακ-μπαμ έχεις. Τί να το κάνεις όμως αν δεν παίρνεις γεύση. Θυμήσου τις κουβέντες στο τρελλό του το νήμα. Κάπου τελευταία είχα αναφέρει ότι άλλος ατμο (10 έχω ζωή νά χουνε) δεν με έχει δυσκολέψει τόσο μέχρι να βρω γεύση. Τελικά την βρήκα, αλλά όχι εκεί που ατμίζω εγώ. Στα βατ και τους αέρηδες μεταμορφώνεται. Αντίθετα, ο Ουσσάρος είναι πιό all rounder, θα σου δώσει ντουμάνι και γεύση όπως και να τον στήσεις. Για μένα είναι κάτι σαν βελτιωμένη έκδοση doggy. Θα δουλέψει και θα δώσει όπως και να τον δουλέψεις. 
Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό παράγοντα για αρχάριο. Το να στήσει έστω και άτσαλα και να πάρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα έστω και έτσι. 
*** Αννα, ελπίζω να καταλαβαίνεις το τί εννοώ. Πάντα μιλώντας για τον πιό προσωπικό και υποκειμενικό παράγοντα, γεύση/απόλαυση.

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #3094 στις: Ιουν 11, 2018, 00:24 »
Εγώ θα κάνω τον Ντίνο αφού κοιμάται...να πάρει doggy να σωθεί... :))
Γιώργο καταλαβαίνω οκ δεν έχω και hussar οπότε δεν μιλάω..απλά σε εμένα έκατσε ο skyline σε ό,τι εψαχνα και οκ αναμφισβήτητα είναι εύκολος στο σετάρισμα...αυτααααα :)

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• Γιώργος
  • 1284
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #3095 στις: Ιουν 11, 2018, 00:25 »
Καταρχήν ο άνθρωπος ζήτησε ατμοποιητη που παίρνει 4ml και εμείς δεν έχουμε βρει ακόμα πόσα ml παίρνει ο Skyline.
Θα συμφωνήσω όμως γενικά ότι ο Skyline δεν είναι για 10-15 watts.
Και ο Hussar όμως δεν είναι για 10-15 watts.
Θα διάλεγα κάτι πιο καθαρόαιμο mtl για αυτά τα watts.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
« Απάντηση #3096 στις: Ιουν 11, 2018, 00:26 »
[member=21779]treloneritis[/member] ,σεβαστη η αποψη σου, αλλα εχω τις διαφωνιες μου. ;)
ειμαστε κ μακρια, για να σου εδειχνα τον τροπο που τον δουλευω εγω στα σφιχτα του με τα αναλογα βατ (20+), με νορμαλ συρματα (0,32, 0,40)
τεσπα... τον θεωρω πανευκολο κ παιχνιδιαρη ατμοποιητη. αυτο. :)

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • 2375
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #3097 στις: Ιουν 11, 2018, 00:46 »
[member=7533]drum[/member], επί της ουσίας συμφωνούμε. Ξανατονίζω ότι έχω αρχάριο χρήστη στο μυαλό μου. Τώρα πιά, λίγο-λίγο αρχίζω & καταλαβαίνω το για ποιά δουλειά κάνει ή δεν κάνει ένας ατμο. Την άκρη έχω αρχίσει και την βρίσκω, ναι, εμείς οι χαλκιδέοι δεν φημιζόμαστε για ατμοσυναντήσεις, όμως κουλαντρίζεται η φάση.
Δεν θα ήθελα όμως να ξαναρχίσουμε (στο νήμα του) τα χιλιοτραγουδισμένα "ρε παιδιά δεν παίρνω γεύση", "ρε παιδιά μου μυρίζει το`να/βρωμάει το άλλο".
[member=20529]TheMadGreek[/member], κι όμως, ο Χουσσαράκος μιά χαρά παίζει (για τα γούστα μου) στα 12-16 W με 1.3 pin. Και σύννεφα δίνει και γεύση. Οχι πως δεν παίζω και παραπάνω για την αλητεία, βέβαια. Αλλά αυτό είναι εξαίρεση, όχι ο κανόνας.
*** Off Topic δεν έχω κάνει σήμερα. Αν βρισκόταν στην Ελλάδα, πρότασή μου θα ήταν ο SQuape Emotion. Ο,τι καλύτερο έχω μέχρι τώρα, αν συνηθίσεις να βλέπεις τις 1 mm τρυπίτσες που έχει για αναπλήρωση (εγώ τις συνήθισα ακόμα και χωρίς γυαλιά). ;D

Αποσυνδεδεμένος PetrosKa

• *
  • 17
« Απάντηση #3098 στις: Ιουν 11, 2018, 08:14 »
Ευχαριστω πολυ
Ολους τους φιλους για τις συμβουλες θα ψαξω τιμες και διαθεσιμοτητες και θα προχωρησω

Ευχαριστω και παλι

Αποσυνδεδεμένος mikevaper

• *
  • 65
« Απάντηση #3099 στις: Ιουν 12, 2018, 00:22 »
προσφατα μπηκε στη συλλογη και ενας κλωνος doggy style επειδη εχω ακουσει οτι εχει θεμα με οξινα υγρα εχω καποιες ερωτησεις,αρχικα τι θεωρουμε οξινο υγρο και αν υπαρχουν καποια παραδειγματα...ακυρο τελειως αλλα οντως δεν ξερω :P

• Γιώργος
  • 1284
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #3100 στις: Ιουν 12, 2018, 00:26 »
Λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρινια, κανέλα κτλ

Αποσυνδεδεμένος mikevaper

• *
  • 65
« Απάντηση #3101 στις: Ιουν 12, 2018, 00:35 »
δηλαδη με καπνικα που θα τον λειτουργω δε θα χω θεμα ετσι; ευχαριστω για την απαντηση

• Γιώργος
  • 1284
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #3102 στις: Ιουν 12, 2018, 00:41 »
Λογικά όχι, εκτός αν πετύχεις κανένα καπνικο με κανέλα.
Δεν θυμάμαι τώρα άλλα αρώματα που καταστρέφουν τανκακια αλλά αυτά που ανέφερα είναι τα πιο συνηθισμένα.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
« Απάντηση #3103 στις: Ιουν 12, 2018, 00:49 »
προσφατα μπηκε στη συλλογη και ενας κλωνος doggy style επειδη εχω ακουσει οτι εχει θεμα με οξινα υγρα εχω καποιες ερωτησεις,αρχικα τι θεωρουμε οξινο υγρο και αν υπαρχουν καποια παραδειγματα...ακυρο τελειως αλλα οντως δεν ξερω :P
Με καπνικα δεν έχεις θέμα. 
Προμηθευσου κ κάνα έξτρα τανκ κ είσαι οκ. 

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #3104 στις: Ιουν 12, 2018, 00:51 »
Το Santo Domingo δεν ξέρω. Καπνικό, τιγκαρισμένο στην κανέλα.  :shock_sick_02: 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 260433 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 05:33
από Perry
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1489 254957 Τελευταίο μήνυμα Απρ 13, 2025, 02:54
από Tem
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 674184 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 369823 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 626 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1036 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21721 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2101 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 884059 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 474315 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1929767 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 532743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04