Καλησπέρα
νέος στο άθλημα και εγώ μερικές μέρες τώρα και έχω ορισμένες απορίες.
Μικρό ιστορικό:
* 1η μέρα αγόρασα έναν ego-t με ένα υγρό στα 11mg 50/50
σχετική απογοήτευση αλλά αποφάσισα να μην το παρατήσω αμέσως.
Κατά: σχετικά γλυκιά γεύση παρόλες τις διαβεβαιώσεις του μαγαζάτορα, επίσης πολύ "ελαφρύ" λες και κατάπινα αέρα με άρωμα, λίγο ταλαιπωρία στο γέμισμα και τη χρήση
* 3η μέρα πήρα τον want της nobacco με 4-5 διαφορετικά ζουμιά (όλα καπνικά) και 2 έξτρα αμπούλες (όλα στα 11 νικοτίνη μια και για άλλη μία φορά άκουσα τον πωλητή, παρεπιπτόντως κάπνιζα 3 πακέτα winston lights/μέρα)
Κάπως καλύτερη εμπειρία στη χρήση, τουλάχιστον δεν έτρεχε ζουμιά, πιο εύκολο γέμισμα και μέσα σε όλα τα διαφορετικά υγρά βρήκα και ένα που δεν γλύκιζε. (δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω εδώ μια και είναι συγγεκριμένη μάρκα)
* 5η μέρα πήγα στο ίδιο μαγαζί για να πάρω το υγρό που δεν γλύκιζε σε πιο δυνατό (αδύνατον να αντικαταστήσω το τσιγάρο με 11άρι υγρό, άφηνα τον ατμο και άναβα τσιγάρο ανά 15 λεπτά!)
Κατέληξα να πάρω και 4-5 νέα υγρά όλα πλέον στα 16-18 καθώς και το mini&more πακετάκι με μία εξτρά μπαταρία, μερικά τσιγαρα την επόμενη και τέλος. Πλέον μόνο ατμό, νομίζω ότι η ευκολία μεταφοράς και χρήσης του μίνι βοήθησε πολύ, σπίτι ακόμα χρησιμοποιώ και τους άλλους που και που αλλά εξω ποτέ.
*7η μέρα και τα μόνα τσιγάρα που έκανα ήταν με τον πρωινό καφέ!, πάλι στα μαγαζιά για ένα πιο δυνατό υγρό και τέλος το κ.τ. για μένα από τότε
Απορίες για όποιον άντεξε την εισαγωγή

1. πόσο υγρό χωράει η αμπούλα του μίνι (έχει βαμβάκι), η αμπούλα του ego-t, και η αμπούλα του want (ρωτάω γιατί βάζω διαφορετικά υγρά και περιεκτικότητες στο καθένα και θέλω να υπολογίσω πόσο καταναλώνω συνολικά)
2. Πήρα 2 μπουκαλάκια υγρό με βάση μόνο VG στα 18 νικοτίνη και είναι σαν να καπνίζω με 0... δεν καταλαβαίνω τίποτα, κανία σχέση με άλλα 18άρια που έχω, είναι φυσιολογικό?
3. το ίδιο υγρό στον μινι και στον ego έχει διαφορετικό χτύπημα+γεύση ή είναι ιδέα μου? αν ισχύει ποιός από τους 3 ατμο έχει καλύτερο χτύπημα (ή άλλος αν υπάρχει)
4. πλέον δεν με ενοχλούν και τόσο πολύ τα λίγο γλυκά καπνικά οπότε θα ήθελα μερικές προτάσεις για υγρά με καλό χτύπημα στο λαιμό σε 11άρα νικοτίνη μια και το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά όλη μέρα σε 18+ και έχω πετάξει πάνω από 200 ευρώ σε υγρά.....
ευχαριστώ για την υπομονή