Παιδια σημερα ηρθε ο φολεξ μου (Russia...) και εστριψα την πρωτη μου αντισταση ever.
Με 5 σπειρες που εκανα (σε silica) μου εδειξε το istick 2,2Ohm.
Μου φανηκε ψηλα οποτε εβγαλα μια και πηγε στα 2,0 που αργοτερα εγιναν 1,9.
Δε μου αρεσει ομως με 4 σπειρες, εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο ειναι οτι καλυτερο για γευση.
Επισης χρειαστηκε να ανεβω στα 4,8V και 12,1W για να παρω σχετικα χορταστικη τζουρα απο ατμο.
Λετε να αυξησω τις σπειρες σε 5 και 2,2Ωhm η να ψαξω για πιο χοντρο Kanthal?
Δεν εχω ιδεα τι παχος εχει αυτο που το συνοδευει, ειναι πολυ λεπτο προφανως, 28G, 30G ιδεα δεν εχω.
Προσωπικα με απογοητευσε οτι η καμπανα και το drip tip ειναι ενσωματωμενα, αυτο σημαινει οτι με το που θα τα εφαρμοσεις δε μπορεις να δουλεψεις το φυτιλι σου απο πανω.
Αντιλαμβανομαι οτι εχω δρομο μπροστα μου μιας και ειμαι νεος στο αθλημα αλλα η πρωτη μου κατασκευη δινει υποδεεστερο αποτελεσμα απο τον GS Air μου που με 1,5 αντισταση ατμιζω στα 4,2V και παιρνω ωραια τζουρα και απο ογκο και απο γευση.
Επισης εχω δρομο και στο να μαθω να κανω την αντισταση μου να αναβει εντελως ομοιομορφα απο μεσα προς τα εξω, η πρωτη αποπειρα ηταν μετρια απο αποτελεσμα.
Εστριψα το φυτιλι μου σε 8αρι, μηπως αντι για τριπλο να το εκανα διπλο, να μειωσω τη διατομη του coil και να βγαλω περισσοτερες σπειρες στα ιδια Ohm?