Δηλαδή με αυτό το στήσιμο και δεν χάνει υγρό και τραβάει κανονικά τζούρα? Περίεργος κλώνος...
Αν διαβάσεις και τις αξιολογήσεις του στο fasttech θα κουφαθείς, άλλοι τον βγάζουν υπέροχο και άλλοι τον θάβουν κανονικά!
Αλλά άντε να ξέρεις τι στήσιμο έχει κάνει τώρα ο καθένας. Εγώ ακολούθησα κατά γράμμα
που έκανε ο τύπος, πήγαινε στο βίντεο στο 15ο λεπτό μέχρι το 17ο για το δεις. Φοβερή γεύση και χτύπημα, αλλά με ελάχιστο ντουμάνι και διαρροή υγρού από την τρύπα του αέρα, κάθε φορά που ζόριζα τον Καϊφούν με απανωτές τζούρες.
Μετά που μίλησα με τον φίλο από το Atmistique, τον άνοιξα ξανά,
αφαίρεσα τις δύο "γέφυρες", τα δύο μικρά δηλαδή κομμάτια βαμβάκι που είχα βάλει για να ενώνουν τις δύο κανονικές άκρες του βαμβακιού, όπως κάνει και ο τύπος στο βίντεο, και απλά πίεσα με το κατσαβιδάκι τις δύο άκρες στις δύο διόδους του υγρού. Γεύση και χτύπημα έμειναν ακριβώς τα ίδια, αλλά το ντουμάνι ανέβηκε ελαφρά, όχι πολύ, αλλά υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο. Από χτες τον έχω κάνει πιπίλα, με απανωτές τζούρες, τον κουνάω πέρα δώθε κτλ., και δεν έχω δει τη παραμικρή διαρροή υγρού από τη τρύπα του αέρα μέχρι στιγμής...