vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

642 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, makis1975, treloneritis, Ηρακλης, john67, PsykieG, Milarepa, manoslykos

Κλώνοι του Kayfun 3.1, Lite, Russian 91% κλπ

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun 3.1, Lite, Russian 91% κλπ
« Απάντηση #195 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 21:11 »
Απο fasttech πήρα και περιμένω τον Lite τον τελευταίο που έφερε οπότε και αυτόν θα συγκρίνω με του HCIGAR. Βέβαια της Fasttech είναι μόνο 20 Ευρώ και ο HCIGAR έφτασε 47 σχεδόν αλλά ειλικρινά έχω περιέργεια να δω γιατί λένε όλοι ότι βγάζει του καλύτερους κλώνους. Τώρα το ιδανικό για ακόμα καλύτερη σύγκριση θα ήταν να έχω και τον αυθεντικό αλλά υπάρχουν αρκετά συγκριτικά με τους δυο (HCIGAR vs Original) στο youtube.

Έχω βρει και Αγγλία (vapegeek) του HCIGAR αλλά πάει ακόμη ακριβότερα στα 60 ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #196 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 08:21 »
Χτες επιτέλους ήρθε η παραγγελία που είχα από 27/10 στην ft. Το πακέτο περιελάμβανε εκτός από τον κλώνο, ένα έξτρα ss middle section, μία έτοιμη φυτιλοαντίσταση(την οποία δε νομίζω να δοκιμάσω) και ένα drip tip adapter. Αφού έφαγε 2ωρο πλύσιμο, και λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι δεν το είχα ξαναστρίψει στην καριέρα μου, θεωρώ το navy nest 1.8Ω με 2ρι silica και 0,20mm Nichrome, μεγάλη επιτυχία! Οι σπείρες δεν μου βγήκαν και πολύ καλές βέβαια για πρώτη απόπειρα, αλλά ατμίζει ωραιότατα. Μόνη παραφωνία το AFC το οποίο πρέπει να το βιδώσεις στο Θεό για να σφίξει η τζούρα, αλλά δουλεύει κι αυτό τελικά, παρά τα όσα είχαν γραφτεί στα forum της ft. Μάλλον όχι μόνη παραφωνία, η μεγαλύτερη είναι το "σήκωμα" του αυθεντικού logo. Τον δοκίμασα με ένα υγρό που ξέρω καλά, Liqua Cuban Cigar 12ρι. Και το μηχάνημα φυσάει! Τα σπειρώματά του μια χαρά, ο ρυθμιζόμενος πόλος επίσης και γενικά είναι ωραιότατος 1:1 κλώνος. Πιστεύω ότι οι θετικότατες εντυπώσεις μου θα αυξηθούν με τον καιρό που θα μάθω να στρίβω καλύτερα, αλλά μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ιδιαίτερα αν σκεφτώ ότι μου κόστισε πιο φτηνά από έναν Protank II!

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 162
  • Live to Vape, Vape to Live
« Απάντηση #197 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 09:28 »
Εμένα μου στείλανε μέιλ χτες και μου είπαν ότι η παραγγελία μου εστάλη... Σε 2 βδομαδούλες περίπου, θα τον έχω και εγώ...

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #198 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 11:42 »
Καλοατμιστο ! Παρε το κολαϊ με μερικα νεστ, και μετα πας για μικροκοιλ με βαμβακι, εσυ που εχεις και καλούς γευστικους καλυκες θα το εκτιμησεις δεοντως.

Τι εννοεις "σηκωμα" του λογκο?

Το γεμιζεις απο την βαλβιδουλα κανονικα χωρις θεμα?

• 9074
« Απάντηση #199 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 13:40 »
Σήκωμα εννοώ αντιγραφή!
Δεν δοκίμασα να το γεμίσω από τη βαλβίδα καθώς θέλει μπουκαλάκι με πλαστική μύτη που να ταιριάζει ακριβώς. Τον γεμίζω από πάνω κλείνοντας φυσικά την τρύπα αέρα, και δεν μου έχει διαρρεύσει ούτε σταγόνα. Παρόλο που μου δεν μου βγήκαν καλές οι σπείρες, τις ήθελα πιο συμπυκνωμένες, και δεν έχω μεγάλη επιφάνεια ατμοποίησης, μόνο σε ατμό χάνω. Η γεύση είναι το κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #200 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 14:06 »
Αν έχεις κανένα μπουκαλάκι από υγρό 10ml atmos, με λίγη προσπάθεια κάνει καλή δουλειά στο γέμισμα...δε χρειάζεται να μπει μέσα στη μικρή τρυπούλα.

Ότι και να κάνεις, μη δοκιμάσεις microcoil+βαμβάκι...δεν υπάρχει γυρισμός  :tongue_smilie:

• 1277
« Απάντηση #201 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 14:18 »
Χε χε ετσι ετσι.

Μπορεις να παρεις αυτες τις μυτες http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=76_79&product_id=292 και με λιγο κοψιμο στην κορυφη στο καταλληλο υψος, ταιριαζουν ακριβως. (Ειναι κριμα να μην εκμεταλλευτεις αυτη τη δυνατοτητα γεμισματος, την τοσο απλή).

Αν χανεις σε ατμο, φερε την αντισταση λιγο πιο χαμηλα, πιο κοντα στην τρυπα αερα.

• 9074
« Απάντηση #202 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 16:09 »
Είναι αρκετά κοντά, το θέμα είναι ότι θέλει περισσότερες σπείρες και πιο κοντεύω μια στην άλλη. Και τώρα δηλαδή καλά πάει αλλά στα 14w!!!

Στάλθηκε από το Sony XPERIA M μου χρησιμοποιώντας TAPATALK 4.3.1

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
« Απάντηση #203 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 19:19 »
το micro coil με τι σύρμα το κάνετε;

• 1277
« Απάντηση #204 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 19:58 »

Αποσυνδεδεμένος dioliv

• **
  • 226
« Απάντηση #205 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 20:25 »
Εγώ σήμερα εστησα στον kayfoun αντίσταση στα 2.3 με δυάρι φυτιλι και navy nest κάτι που δεν είχα ξανακάνει..... ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...  Ιδίως απο γεύση! Τρελλο ντουμανι.. Άλλος ατμο.

Vape Maniac

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
« Απάντηση #206 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 20:59 »
Navy nest και 3αρι φυτίλι στα 1.4. :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
« Απάντηση #207 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 14:30 »
Όποιος παρέλαβε πρόσφατα Kayfun 3.1 ES από Fasttech είναι σίγουρο ότι έχει παραλάβει ατμοποιητή με επιχρωμιωμένο μπρούντζο σε ορισμένα τμήματα.

Στο συγκεκριμένο SKU: 1494700 θέλουν αλλαγή 3 τεμάχια. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε και να τ'αλλάξετε διότι είναι επικίνδυνα να σκουριάσουν λόγω γαλβανικής διάβρωσης

Δείτε εδώ:

Αυτό συμβαίνει αν τον αφήσετε αρκετές ώρες στο νερό το οποίο και λειτουργεί ως ηλεκτρολύτης και προκαλεί γαλβανική διάβρωση λόγω SS & Brass. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

Υπάρχουν 2-3 νήματα στο Fasttech επί του θέματος και θα αντικαταστήσουν στους είδη πουλημένους τα προβληματικά τεμάχια χωρίς χρέωση.

http://www.fasttech.com/forums/1552300/t/1118100/if-this-tobeco-made-then-caution/1
http://www.fasttech.com/forums/order-support/t/1116634/geek-sufie/1

Από εκπρόσωπο του Fasttech:

"Hi, everyone. Sorry for this issue.

After further checking with our supplier, the base of SKU 1494700 is mainly stainless steel material expect three accessories parts on the deck, as attached in picture:

Thus our supplier will only accommodate to supply us above three accessory parts. These parts are removable unlike that with SKU 1527301 which we replaced a whole stainless steel base. In conclusion, we will replace you above parts shown in the picture for free for sku 1494700.

Also in order for you to have a better view of the replacement parts, we will make it a separate sku and update you the item code soon.

Meanwhile SKU 1552300 is confirmed as all stainless steel material after several rounds of checking thus no need for replacement deck.

We apologize for this issue caused by incomplete description and will try our best to prevent it in future.
Thank you for your understanding in this case again."

Το SKU 1552300 είναι ο Lite και δεν έχει αυτό το πρόβλημα (τον περιμένω και θα τον δοκιμάσω). Οι βίδες όμως είναι αμφίβολο αν είναι όντως ανοξείδωτες και προσωπικά θα παραγείλω το original set.

Η πρώτη φωτογραφία που έβαλα είναι από κλώνο του HCIGAR και αυτός το παραδέχτηκε (δεν ξέρανε τι μπορεί να συμβεί) και αντεκατέστησε 20 ατμοποιητές (όλη τη βάση) σε ένα group order. Το πρόβλημα εδώ δεν ήταν η βάση η οποία είναι full SS αλλά οι βίδες (έυκολη αλλαγή) και η βαλβίδα με τη μπίλια και το ελατήριο οι οποία δεν αλλάζει από το χρήστη.

Τον έχω παραγγείλει κι αυτόν και ευτυχώς δεν έχει γίνει ship ακόμη οπότε και ειδοποίησα το κατάστημα να επικοινωνήσει με τον HCIGAR και να επιβεβαιώσει ότι έχουν αλλαχτεί οι βίδες και κυρίως η βαλβίδα ειδάλως αν τον παραλάβω έτσι θα ανοίξω dispute στο Paypal. Περιμένων να δω τι θα απαντήσουν. Τον πλήρωσα και 60 ευρώ τον συγκεκριμένο κι αν δεν έχει SS βαλβίδα/ελλατήριο θα είναι για πέταμα.

Όσοι έχετε παραλάβει είδη Kayfun μην τους χρησιμοποιείτε διότι η διάβρωση δεν φαίνεται εξ'αρχής με το μάτι.

Αυτό που δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο fasttech (έχω κάνει ερώτηση) είναι αν εκτός από τα 3 εξαρτήματα που θα αντικαταστήσουν έχουν ελέγξει ΣΙΓΟΥΡΑ ότι και η βαλβίδα και το ελλατήριο στον 3.1S είναι SS. Προσωπικά θα έκανα το τεστ ούτως ή άλλως.

Ο Lite δεν έχει αυτό το πρόβλημα γιατί δεν έχει τέτοια βαλβίδα.

Συγχώνευση μηνυμάτων

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2013, 16:17 από Πολυκράτης »

Αποσυνδεδεμένος gvel

• **
  • 129
  • cogito ergo sum «Σκέφτομαι, άρα υπάρχω»
« Απάντηση #208 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 14:47 »
τον εχω εδω και μια εβδομαδα τον 3.1 δοκιμασα το deck ξυνοντας το και ειδα οτι ειναι ορειχαλκος ανοιξα ticket στη fasttech και σημερα ελαβα απαντηση που λεει οτι μπορουνε αν θελω να μου στειλουν τα κοματια σε ss η να μου πιστωσουν 3$ στο λογαριασμο μου

στην απαντηση τους λενε οτι ειναι μονο τα τρια κοματια φυσικα ζητησα να μο στειλουν τα ατσαλινα γιατι ο ατμοποιητης παει πολυ καλα και δουλευουν ολα οκ

ο προμηθευτης τους τους ειπε οτι το εκανε επιτηδες για να εχει καλυτερο ρευμα στο θετικο
και εδω η απαντηση τους

Sorry for the inconvenience.

We had realized the material issue and contacted the supplier also. There are only three small parts made in brass material, the left parts are made in stainless steel. The supplier said they just designed in tis was because the brass has a better electrical conductivity. I hope you understand. Thanks.

But if you still want the stainless one, we could replace for you the three parts or issue you 3$ store creit. Please confirm

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
« Απάντηση #209 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 15:07 »
Μπορεί να λένε και αλήθεια και όντως να μην σκέφτηκαν το θέμα της γαλβανικής διάβρωσης αλλά είναι υπαρκτό.

Αυτό που μένει είναι να ελέγξεις τι γίνεται με τη βαλβίδα πλήρωσης η οποία και δεν αλλάζει φυσικά. Όπως είπα έχω θέσει ερώτημα και περιμένω να δω τι θα πουν κι γι'αυτό το οποίο όπως είπα υπάρχει και στον κλώνο του Hcigar (που θεωρείται ο καλύτερος) ο οποίος αντικατέστησε ολόκληρη τη βάση τελικά λόγω βαλβίδας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359878 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374777 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328160 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F