vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

201 επισκέπτες, 5 χρήστες
ZoeM, chkontog, maraki1308, Mimhsdr, camber

Κλώνοι του Kayfun 3.1, Lite, Russian 91% κλπ

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• 910
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun 3.1, Lite, Russian 91% κλπ
« Απάντηση #1845 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 12:38 »
κωστα44 καλα θα κανεις να το συνηθιζεις το ντουμανι του καυφουνη, κλωνου ή μη. Απλα να προσεχεις σε νυχτερινες εξοδους μην ατμιζεις τοσο πολυ στο αυτοκινητο . μπορει να μην σε γραψει η τροχαια για ολα τα αλλα , ομως σιγουρα για την αιθαλομιχλη που προκαλει ο καυφουνης δεν θα τη γλυτωσεις!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

καλα ατμισματα, καλως ηρθες στον κοσμο των επισκευασιμων και απο μενα!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #1846 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 12:41 »
Kώστα, καλά αστειεύεσαι, αλλά το έχουμε πει κι άλλες φορές... με τη νικοτίνη δεν παίζουμε.
Αν και ο gemini δεν είναι aspire, να χαιδεύει το λαιμό...και πάλι, το χτύπημα του καυφουν ή τη γεύση του δεν τα έχει...
ΑΡΑΙΩΣΕ άμεσα τη μπεμπέκα. Αρχικά 2 μέρη μπεμπεκα, 1 μηδενική νικοτίνη, με προοπτική να πέσεις 50/50
Κάνε την αραίωση σε ένα μπουκαλάκι με βελόνα, λίγα μλ και δοκίμασε στον καυφούν

Αν ατμίζεις με 18ρα και σου φαίνεται βαριά, υπάρχει περίπτωση να αρχίσεις να ζαλίζεσαι και να μην νιώθεις καλά.... Δεν το χρειάζεσαι... ούτε χρειάζεσαι το μπουκωτικό άρωμα....κανένα από τα δυο δε σου κάνει καλό.
Πειραματίσου με τα μιτζι μέχρι να βρεις αυτό που σου δίνει το ίδιο χτύπημα που μέχρι τώρα σου ήταν ευχάριστο και οικείο. Υπόψην ότι ο καυφουν καταναλώνει επίσης περισσότερο υγρό. Οπότε, στην επιπλέον πρόσληψη νικοτίνης από το ίδιο υγρό, μην προσθέσεις στον οργανισμό σου και επιπλέον μλ.

Κάθε ατμοποιητής έχει το χαρακτηριστικά του. Κάποιοι, δεν ξέρω πώς... αλλά σε κάνουν να προσλαμβάνεις περισσότερη νικοτίνη από τα υγρά σου. Να σου δώσω μια πρόχειρη εμπειρική εκτίμηση από κάποιους που δοκίμασα, για να καταλάβεις τι εννοώ: Για το ίδιο χτύπημα, carto 18mg, gemini mini 9mg kayfun 6mg erlprinz 3mg

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1847 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 12:48 »
ηδη εχθες έφτιαξα ενα μπουκαλακι με βελονα μισο μπεμπεκα και μισο μιδενικη ... αλλιως δεν παιζομουν ... :laugh1: :laugh1: :laugh1:   ( υποψην οτι ηδη εδω και 2 μηνες σπαω την μπεμπεκα μιση μιση με 18αρα βαση για το αρωμα ..) οποτε εχθες εσπασα την σπασμενη μπεμπεκα 18αρα με μηδενικη μισο μισο .. και σημερα ατμιζω χωρις να εχω προβλημα χτυπημα  μαλλον θελει λιγο ακομα
 κατω απο 9αρα για μενα

φτου φτου να μην τον ματιασω .. ειναι αθορυβος και σμουθ ατμισμα ... τον βιδουλα τζουρας εβαλα εκει που μου κανει και  :fight_shot_thickgun:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 30, 2014, 12:56 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #1848 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 12:56 »
Ο καυφουν βγάζει πολύ διαφορετικά τα αρώματα κ συγουρα ποιο δυνατη την νικοτινη,θέλει δοκιμές μέχρι να πετύχεις αυτό που θες κ ακόμα ποιο πολύ αν φτιάχνεις δικά σου,εγώ ακόμα δεν έχω φτασει στο επιθυμητό αποτελεσμα ως προς τα δικά μου γούστα παντα.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1849 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 13:02 »
φιλε μου εγω δεν ειμαι extreme  ατμιστης να κανω ακροβατικα (ανεβασματα σε τρελα watt και διαφορα κολπα)  και ουτε ψαχνω κατι τετοιο ... οποτε αυτο που μου εδωσε ο καιφονουλης μου ηταν υπερ τα δεοντα .. και εκει που θελω χωρις αλλα πολλα πολλα...  μου εδωσε μαλιστα περισσοτερα απο αυτα που ζητουσα .. και εκει θα μεινω ..   :yes: :yes: :yes: :yes:

και εσυ θα το βρεις το sweet spot  ειμαι σιγουρος  :yes: ,  ειναι χαμαιλεων απο οτι καταλαβα με την πολυ μικρη μου πειρα ... προσαρμόζεται στα γούστα του χειριστή του ... μπορει να σταθηκα και τυχερος στον κλωνο αυτον ... .. η τυχη του πρωταρη :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #1850 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 13:11 »
Κοιτά δεν είπα για κάτι extream,απλα θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα κ για κάποιον που δεν θέλει πολλά,αν σου έκατσε άμεσος είναι κ το καλυτερο,απλα εγώ έχω ενα θέμα με τα υγρα,πλεον φτιάχνω μόνος κ επιτέλους βρήκα μια γεύση που μου έκατσε καλά στο λαιμο κ παίζω ώστε να την φτάσω στα γούστα μου οσον αφορα την νικοτίνη με δεδομένο την συμπεριφορα του καυφουν,ιδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1851 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 13:21 »
εγω απο οτι καταλαβα και το διαβαζω και απο αλλους .. το ρίξιμο της νικοτινης πεφτει τουλαχιστον στο μισο ..  καντο και εσυ αυτο .. ριξτο υπερβολικα κατω σε 10 μλ  υγρο και μετα δες αν σου κανει .. ή ανεβαζεις λιγο ή κατεβαζεις ακομα πιο κατω .. αν ειναι μονο η νικοτινη που σε προβληματιζει .. θα το βρεις γρηγορα .. 

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #1852 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 13:26 »
Αυτό κάνω ηδη,γενικά το είπα γιατι όλοι οι επισκεβασιμοι σου δίνουν αλλη γεύση κ χτύπημα, οστοσο αφού αποφασισες να πάρεις εναν τέτοιο ατμό,σίγουρα σιγά σιγά θα αρχίζεις να ψαχνεις τις δυνατότητες του :)

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #1853 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 13:53 »
Μιας και είμαι και εγώ Kayfunάκιας να πω και εγώ την εμπειρία μου μαζί του.
Ξεκίνησα με Kangertech Mini προ tank 2...έτοιμο εργοστασιακό υγρό "DROPS".
Όταν παρέλαβα και έστησα τον Kayfun V 3.ES (κλώνος)...και δοκίμασα το ίδιο υγρό...έπαθα πλάκα.
Καμία μα καμία σχέση η γεύση και το άρωμα που λάμβανα. Μάλιστα στον Kayfun...καταλάβαινα μια απόγευση κανέλας...που στον άλλο ατμοποιητή...δεν έπαιρνα χαμπάρι.
Ο Kayfun έχει το χάρισμα να πω? την ιδιότητα ?να κάνει OVERBOOST στις γεύσεις και τα αρώματα.
Ακόμα ακόμα, και από τον πολύ καλό Ναυτίλο (δεύτερο εργαλείο)μου. Το μόνο που με προβληματίζει "κάπως" είναι τι θα γίνει όταν θα αρχίσουν να φθείρονται τα Ο-rings του? Εκεί να δω τι θα κάνω...που μέχρι να βρω...θα πρέπει να τον παροπλίσω. Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου "ψιθυρίσει" αν παίζουν στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #1855 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 13:59 »
Νομιζω πως θα κανει πολύ καιρό να συμβεί αυτό γιατί απλά δεν χρειάζεται να τον κανεις συνέχεια κομματια παρα μονο όταν τον καθαριζεις.Σίγουρα θα υπαρχουν παντός έστω κ του γνισιου.

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #1856 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 14:17 »
Athan καλά τα λες...αλλα είμαι της άποψης : οτι τα παιδιά του πεινασμένου... πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Και επί τι ευκαιρία να ευχαριστήσω και τον nikoshek για την INFO.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #1857 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 14:22 »
Σωστος,ειναι λιγο πονεμενη ιστορια οντως τα ορινγκς.

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #1858 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 14:32 »
εχει αγορασει κανεις απο vapesin καποιον απο τους δυο ατμο?
http://www.vapesin.com/kayfun-corner/kayfun-lite-classic-klonos.html
http://www.vapesin.com/kayfun-corner/kayfun-lite-full-clear-klonos.html
Και αν ναι αντιμετωπισε καποιο προβλημα με διαρροες κλπ,κλπ;

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1859 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 15:03 »
εγω τον 3.1 .. αψογος και μου ηρθε πλημενος και σεταρισμενος ...  τα παιδια με βοηθησαν πολυ και στο after sale

δεν πηρα το λαιτ μιας και το ειχα παραγγειλει απο slowteck:P

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1228 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114867 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451687 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111508 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1256 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6704 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15566 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29701 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul