Μικρές διαρροές από την τρύπα αέρα μπορεί να οφείλονται στο στήσιμο. Η κυριότερη αιτία όμως συνεχών διαρροών είναι τα o-rings ιδιαίτερα αυτό στο κέντρο από το επάνω καπάκι (που λες ότι δεν είχε). Πιθανόν αυτό που έβαλες δεν είναι στις σωστές διαστάσεις και δεν σφραγίζει σωστά το tank.
Εδώ σετ βίδες/O-ring http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&manufacturer_id=37&product_id=667 που ίσως κάνει το μικρό o-ring στο δικό σου καπάκι και οι βίδες για τους πόλους όχι όμως για την αναπλήρωση υγρού. Για βίδα αναπλήρωσης ψάξε σε κάποιο βιδάδικο.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε camber, φαίνεται να είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα!
Καταρχήν σε ένα βιδάδικο βρήκα ανοξείδωτες βίδες για την αναπλήρωση υγρού, λίγο μεγαλύτερες από την μαμίσια, έβαλα ήδη μία με το μικρούλι oring που είχε η μαμίσια,
ταμάμ, μηδέν διαρροές υγρού από εκεί. Τώρα πρέπει μόνο να αγοράσω το σετάκι από το fabvape για να αντικαταστήσω και τις δύο βίδες στους πόλους.
Για τη διαρροή υγρού από τη τρύπα του αέρα: Άλλαξα και τα δύο μεγάλα orings στη βάση και στο πάνω μέρος χρησιμοποιώντας δύο από τα τέσσερα που υπήρχαν στη συσκευασία, και
βουαλά! Επιτέλους, σφράγισε το τανκ!

Δηλαδή, κλείνοντας πλέον τη τρύπα του αέρα με το δάχτυλο, δεν μπορώ πλέον ούτε να φυσήξω ούτε να ρουφήξω από το επιστόμιο.
Συνέχιζα όμως να έχω διαρροή υγρού από την τρύπα του αέρα, ειδικά όταν μετέφερα τον Καϊφούν. Και φαίνεται ότι ήταν θέμα λάθος στησίματος. Δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να σφράγίζουμε τις δύο διόδους του υγρού με το φυτίλι ή το βαμβάκι, να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο από το Atmistique που μου το εξήγησε.
Τσίμπησα από το Atmistique και ένα υπέροχο επιστόμιο που του κάθεται μούρλια! Κι έκλεισα επιτέλους μια ολόκληρη μέρα χωρίς καθόλους διαρροές υγρού!

Έχω πάθει πλάκα κυριολεκτικά, κι άρχισα να καταλαβαίνω γιατί πίνετε νερό, όλοι οι έμπειροι ατμιστές στο όνομα των επισκευάσιμων! Έχω τώρα δύο σετ με το ίδιο υγρό, το Umami Frosty Peach στα 9 mg νικοτίνη, το ένα με τον Καϊφούν στο Seven 22 και το άλλο με τον Aspire BDC mini στο Vamo V5. Και τα δύο mods ρυθμισμένα στα
9W και στα
1,8Ω οι δύο αντιστάσεις. Τραβάω τζούρα από το Seven 22 και τα βλέπω όλα, απίστευτη γεύση και χτύπημα, τραβάω μετά από το Vamo, και απλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, γεύση μηδέν, χτύπημα μηδέν!