Τον ίδιο έχω από την Παρασκευή. Ο προηγούμενός μου ήταν o Aerotank mega και μέχρι πρόσφατα ήμουν ορκισμένος εχθρός σε οτιδήποτε θα απαιτούσε κάτι πλέον ενός βιδώματος για να χρησιμοποιηθεί. Επίσης, η μόνη επαφή με επισκευάσιμους, σύρματα κλπ ήταν μέσω του forum και του youtube. Από περιέργεια αλλά πιο πολύ από απογοήτευση από όλες τις εργοστασιακές κεφαλές είπα να δοκιμάσω και από δω την τύχη μου. Πήρα και 28αρι kanthal και cotton pads και ξεκίνησα κατευθείαν για τα βαθιά - microcoil.
1η απόπειρα, η αντίσταση μου βγήκε 1,1 Ω, οπότε έκανα άλλες 4-5 σπείρες και μου βγήκε 3,5. Κουβάς άμεσα...
2η απόπειρα, αντίσταση στα 2,2 Ω. Πέρασα όπως όπως και ένα βαμβάκι και για μια μέρα του 'δωσα να καταλάβει. Την επόμενη μέρα απλά κατάλαβα ότι το wannabe microcoil που έφτιαξα έμπαινε άνετα στο top10 των χειρότερων παγκοσμίως.
Στην 3η, νομίζω ότι κάτι έκανα. Το microcoil στα 1,6Ω, εμφανισιακά δείχνει οκ, το βαμβάκι μπήκε κάπως καλύτερα και με κρατάει 3 μέρες τώρα.
Στο δια ταύτα, συγκριτικά με τον Aerotank mega (καθώς δε μπορώ να συγκρίνω με κάτι άλλο): Καλύτερο χτύπημα-ντουμάνι-γεύση με περισσότερα watt, αλλά όχι και σε συγκλονιστικό βαθμό. Σ' αυτό πιστεύω (και ελπίζω) ότι φταίει η απειρία μου κι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αυτό που 4η μέρα σήμερα κρατάει εμένα στον κλώνο και τον mega στην καβάτζα είναι η σταθερότητα της απόδοσης σε σχέση με τις εργοστασιακές αντιστάσεις που είχα ως τώρα.
ΥΓ1: Υποτίθεται ότι ο kayfun είναι από τους πιο εύκολους στο στήσιμο. Ε, ο ανάπηρος -εγώ- θέλει κανα τέταρτο να βιδώσει την αντίσταση. Δεν τολμάω καν να σκεφτώ τι θα θελε κάποιος πιο "δύσκολος".
ΥΓ2: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο forum, γιατί από μόνος μου στις ego θα ήμουν ακόμα. Καλά, για επισκευάσιμους δεν το συζητάμε καν...