vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

700 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, lounik, camber, antre, manoslykos

Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC ή BVC

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 30, 2013, 10:07 »
Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες κεφαλές μόνο στον Davide (απ τη μαμά του BDC). Αυτές της μαμάς δούλεψαν μια χαρά και σε διάρκεια και σε απόδοση. Τώρα χρησιμοποίησα την πρώτη απ τις τρεις που πείρα και στην τρίτη μέρα έχω πρόβλημα απόδοσης. Τον βλέπω τον κύριο Davide να φοράει τις κλασικές του protank που τις φτιάχνω και ο ίδιος και μου βγαίνουν τζάμπα τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 02, 2014, 13:23 »
Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να συγκεριμενοποιήσω μία ερώτηση για συγκεκριμένη απάντηση..
Καθότι είμαι φίλος των υγρών μαρμελάδα (70+.. VG) οι έτοιμες protank δε τροφοδοτούσαν, αφαιρόντας φιτίλια πάμε σε διαδικασία καλύτερα να τη φτιάξω εξ αρχής.
Καθώς εδώ δεν υπάρχει η μία ή άλλη λύση, παρά μία δεδομένη κεφαλή, σε ένα υποθετικό παράδειγμα των 10W, τι αναλογία VG/PG πιστεύευται πως θα μπορέσει να δουλέψει;
Αν και εν μέρη ολίγον off,  θα σε ρωτήσω εδώ, μιας που εδώ αναφέρεται. Μήπως δε τροφοδοτούσαν οι κεφαλές σου σε protank 2; Γιατί κι εγώ πάνω από 70 vg υγρά κάνω (μαρμελάδα όπως λες!), και στον pro 1 δεν έχω πρόβλημα, ενώ ο 2 έχει πρόβλημα γενικώς.

Δηλαδή, μήπως η ερώτησή σου δεν έχει να κάνει με τι υγρό δουλεύει ο aspire, αλλά τί πρόβλημα έχει ο protank 2;

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 02, 2014, 14:04 »
Σένια μου, καλά τα λες, δικό μου λάθος επεξήγησης.. Καταρχάς τις κεφαλές τις δούλευα σε davide. Πιο παλιά είχα κι έναν evod που δούλευε καλύτερα, αλλά πήγε σε νέο ατμιστή φίλο.
Το τελευταίο δίμηνο κάνω 70% VG αναραίωτη. Κι αυτή η τελευταία λεξούλα καταλαβαίνεις πως κάνει τη διαφορά! Αυτή τη στιγμή που γράφω το δωμάτιο είναι λες και τηγάνισα κεφτέδες για λόχο, με κλειστά παράθυρα και αποροφητήρα.

Καθώς όμως και ο τρόπος ατμίσματος μου αλλάζει επίσης (4-5 μακρόσυρτες τζούρες, γιατί κατέβασα πάλι νικοτίνη, επισήμως πλέον στα 9mg!!) η γραμμή ισσοροπίας μεταξύ υπό και υπερ τροφοδοσίας είναι λεπτή. Εξού και η αναγκαστική "επισκευή" των protankοκεφαλών, για να μπει μπόλικο φιτίλι να αντέξει και λίγο παραπάνω ρεύμα.

Η ερώτηση είναι (μιας και πάλι έγραψα πολλά...), σε φυσιολογικά υγρά, οι κεφαλές aspire που θα λειτουργήσουν καλύτερα; Ας πούμε σε Liqua ή σε FlavorArt velvet..; 'Η (πιο πιθανό) σε κάποιον ενδοιάμεσο συνδοιασμό VG/PG;

« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 04, 2014, 04:47 »
Χρονια πολλα και καλη χρονια! Πηρα και εγω ενα μικρο aspire, στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου (ίσως λόγο χωρητικότητας και μεγαλης καταναλωσης, δύο κεφαλές για πεταμα ). Έχοντας το Davide, πήρα ένα αντάπτορα και είμαι κανα μήνα μόνο με της κεφαλές διπλής αντίστασης Aspire 1.8Ωμ. Γενικά είναι ουδέτερα, κρατάνε περισσότερο σε σχέση με Protank κεφαλες, ίσως το πιο σημαντικο είναι ότι αν βαλεις κεφαλή 1.8Ωμ, 1.8 θα είναι και σε μια βδομάδα. Όταν έβαζα Protank Kanger 2.2Ωμ,σε μια μέρα έδειχνε 2.5 - 2.7. Για να δοκιμάσετε τις κεφαλές καλυτερα να πάρετε κάποιο ανταπτορα αν έχετε Protank - Davide. Να έχετε υπόψιν αυξημένη κατανάλωση υγρού .

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 04, 2014, 13:46 »
Τελικα απ'ο,τι καταλαβαινω πρεπει να υπαρχει μεγαλη διαφορα ποιοτητας σε παρτιδες κεφαλων...μεχρι τωρα εχω χρησιμοποιησει 7 και ηταν ολες αψογες με μεση διαρκεια ζωης τα 20-25ml οπου και τις αλλαζα λογω αλλοιωσης της γευσης και σφιξιματος της τζουρας...μια φορα μονο μια απο αυτες παρουσιασε υπερτροφοδοσια και λεω νατη η σκαρτη κεφαλη...αλλα μετα την αποσυναρμολογηση βλεπω το o-ring του μικρου vivi κομμενο πανω στα σπειρωματα...οταν το αλλαξα εβαλα την ιδια κεφαλη απο περιεργεια και δουλεψε κανονικα...οποτε προσοχη και στη στεγανοποιηση του τανκ...
Τις τελευταιες μερες τις δουλευω και με ανταπτορα στον protank χωρις κανενα προβλημα..τα δικα μου υγρα ειναι 50-50 αλλα εχω κανει και κανα δυο τανκακια ry4 velvet cloud που ειναι αρκετα παχυτερο υγρο χωρις να παρω καμμενο η αλλοιωμενη γευση...τι να πω ρε παιδια...με ολα αυτα που εχω διαβασει αισθανομαι πολυ τυχερος...τρεμω την επομενη παραγγελια... ;D

Αποσυνδεδεμένος kicko

• **
  • 123
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 04, 2014, 15:39 »
και εγω αυτο καταλαβα πλεον.ειναι αναλογα ποσο τυχερος εισαι για την παρτιδα.παντως ειναι πολυ εκνευριστικο να μην ειναι ολες ιδιες και απο οικονομικης πλευρας.

Αποσυνδεδεμένος kwstaspan

• *
  • 28
    • Ρεμπέτικο Φόρουμ
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 15:54 »
Μετά από την πρώτη μου αγορά ενός CE5 clearomizer και την πρώτη μου επαφή με το άτμισμα, αποφάσισα να αγοράσω τον Aspire CE5 Bottom Dual Coil Clearomizer BDC. H Η διαφορά μεγάλη από όπου και να το δεις. Και από πλούσιο ατμό, δυνατό χτύπημα και γεύση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτόν τον aspire που αγόρασα και στο aspire vivi nova. Η εμπειρία ατμίσματος θα είναι η ίδια? Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω άλλον ένα ατμοποιητή aspire. Επίσης μου έχει φαγωθεί το o-ring στην βάση του ατμοποιητή. Υπάρχει κάπου να το αγοράσω ξεχωριστά ή θα πρέπει να αγοράσω ολόκληρο τον ατμοποιητή?

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 16:41 »
Επειδή έχω (από Nobacco) και τον Epsilon BDC και τον Vivi Nova με αντιστάσεις Aspire, εγώ δεν είδα καμία διαφορά στην εμπειρία άτμισης.
Προχτές βρήκα και αντιστάσεις 2.1 γνήσιες Aspire από Atmosfaira και έριξα και την κατανάλωση, που με τους 1.8 ήταν πολύ ψηλή, χωρίς να χάσω καθόλου σε ντουμάνι και γεύση παρά΄μόνο με μια ανεπαίσθητη διαφορά στο χτύπημα.

Αποσυνδεδεμένος miltos1964

• **
  • 101
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 16:53 »
οι 2,1 κεφαλες ειναι με 2 η με 4 τρυπες τροφοδοσιας?

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 16:56 »
Με 2

• **
  • 101
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 16:58 »
υπαρχουν με 4 και ειναι προβληματικες ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 17:08 »
Αυτές είναι οι 2.1 από atmosfaira που έλεγα παραπάνω (το κουτί τους)
Το ίδιο είναι και στις 1.8 απλά εδώ έχει τσεκαρισμένο στο πλάι το 2.1
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2014, 17:14 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 17:36 »
Λογικά ναι. Είναι η άλλη πλευρά του κουτιού, τώρα που το βλέπω.

EDIT: Τώρα που πρόσεξα την παραπάνω φωτογραφία, αυτές που πόσταρες φαίνεται να έχουν 4 τρύπες.
Αν θυμάμαι καλά από ένα βίντεο review (του Busardo μάλλον), πρέπει αυτές με τις 4 να είναι η πρώτη έκδοση.
Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που θυμάται καλύτερα.

EDIT: Το βρήκα, δίκιο είχα: Εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2014, 17:49 από Atmos »

• **
  • 101
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 17:43 »
αν κανεις μεγενθυνση θα δεις οτι μαλλον εχουν τεσσερεις τρυπες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359768 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114189 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110663 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F