vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

524 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC ή BVC

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 08:04 »
τότε για να είμαι πιο ακριβής, οταν φθάσει η στιγμή να αντικαταστήσω την μαμίσια θα επανέλθω να σχολιάσω πόσο κράτησε και τι έγινε με τις ανταλλακτικές.

σήμερα μετά από 21 μέρες χρήση και ενώ η αρχική κεφαλή εξακολουθεί να δουλεύει θαυμάσια, την αντικατέστησα προαιρετικά... ή νέα κεφαλή πάλι στα 1.8Ω δουλεύει επίσης μια χαρά !!

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #196 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 08:13 »
Κι εγώ μία 1.8 που αγόρασα πάει μια χαρά και είναι η πρώτη που αγόρασα και πάει καλά.. Χαίρομαι φίλε tasfot που δεν έχεις την εμπειρία των πεταμένων χρημάτων και του εκνευρισμού να μη μπορείς να ατμίσεις λόγο μάπα κεφαλής.. Εγώ φτιάχνω δικές μου πλέον οπότε έχω ξεμπερδέψει μ' αυτή την ιστορία  :D

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #197 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 08:18 »
τις BCC τις φτιάχνω κι εγώ αλλα με τις BDC δεν ασχολήθηκα καν... πολύ μπελάς μου ακούγεται να την φτιάξω...
με 2 ευρώ κόστος και τέτοια διάρκεια χρήσης, για εμένα τουλάχιστον δεν αξίζει τον κόπο.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #198 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 17:12 »

με 2 ευρώ κόστος και τέτοια διάρκεια χρήσης, για εμένα τουλάχιστον δεν αξίζει τον κόπο.
Δεν ειναι το κοστος παντα που παιζει ρολο φιλε μου ειναι η χαρα του ''παιχνιδιου'' και αυτο μετραει  8)

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #199 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 17:26 »
μπροστά στο να στήσω BDC .. αν είναι για παιχνίδι... προτιμώ να παίξω σκάκι  :D

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #200 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 17:38 »
τις BCC τις φτιάχνω κι εγώ
Δεν βλεπω να παιζεις σκακι εδω ομως.
Παιξε σκακι καλυτερα γιατι το ιδιο κοστος εχουν και αυτες.

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #201 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 17:43 »
δεν χρησιμοποιώ bcc πλέον... έχω περάσει σε bdc ατμοποιητές αποκλειστικά..
ωστόσο δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο για το επιθετικό σου ύφος.. αστειεύτηκα απλώς..  δεν θα δώσω συνέχεια... το αφήνω στην κρίση του καθενός

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #202 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 17:51 »
Κανενα επιθετικο υφος φιλε μου τα δικα σου λογια χρησιμοποιησα, μονος σου ειπες οτι καλυτερα να παιξεις σκακι παρα να ασχοληθεις, θα μπορουσες απλα να πεις οτι ναι για καποιον που το κανει κεφι η απλα ΔΕΝ εχει τα 2,5 ευρω της αντιστασης καλα κανει και τις φτιαχνει.
Εδω λεει ο καθενας τις εμπειριες του και ολοι μαζι βρισκουμε λυσεις δεν εχουμε να μοιρασουμε κατι μονο ενα κοινο στοχο να μεινουμε μακρια απο το ΚΤ.
Τεσπα οπως ειπες ''το τραβηξαμε'' χωρις λογο.

Ας επανελθουμε στο θεμα μας

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #203 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 04:33 »
Από αντοχές πως τα πάμε ρε παιδιά; Ποιά είναι τα «ρεκόρ» σας; Εννοείται μέχρι του σημείου, που αρχίζει να πέφτει η απόδοση και να αλλοιώνεται η γεύση.

Στο βασικό μου υγρό, τη μέντα, που την έχω πιπίλα, είμαι κάπου στη 10η μέρα και συνεχίζει ακάθεκτα. Πάνω κάτω, κάνω 2 ml από αυτή καθημερινά.

Με το Γκεβάρα πάντως υπάρχει χονδρό θέμα. Στα 3-4 ml περίπου η αντίσταση θέλει αλλαγή. Δεν μπορώ να πω ότι αλλοιώνεται η γεύση, αλλά το κουκούλι από τα σάκχαρα που πιάνει η αντίσταση, δεν της επιτρέπει να «ανασάνει» και να αποδώσει όπως πρέπει. Σκέτος «δολοφόνος», όπως έχει πει και ο κατασκευαστής του Γκεβάρα. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι το βασικό υγρό, γιατί κάθε 2 μέρες θα ήθελε αλλαγή αντίστασης.

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
« Απάντηση #204 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 09:55 »
Καλημερα!
Ναι εχουν προβλημα οσο αφορα τις αντιστασεις τα συγκεκριμενα υγρα. Τις αντιστασεις του pro tank τις αλλαζω γυρω στα 5 ml να φανταστεις..Κριμα γιατι ειναι τα αγαπημενα μου υγρα αλλα σε γονατιζουν οικονομικα. Βεβαια οι νεες παρτιδες οπως ανεφερε ο δημιουργος εχουν βελτιωσει το προβλημα!

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2014, 11:00 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #205 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 11:08 »
Από αντοχές πως τα πάμε ρε παιδιά; Ποιά είναι τα «ρεκόρ» σας; Εννοείται μέχρι του σημείου, που αρχίζει να πέφτει η απόδοση και να αλλοιώνεται η γεύση.

Στο βασικό μου υγρό, τη μέντα, που την έχω πιπίλα, είμαι κάπου στη 10η μέρα και συνεχίζει ακάθεκτα. Πάνω κάτω, κάνω 2 ml από αυτή καθημερινά.

Με το Γκεβάρα πάντως υπάρχει χονδρό θέμα. Στα 3-4 ml περίπου η αντίσταση θέλει αλλαγή. Δεν μπορώ να πω ότι αλλοιώνεται η γεύση, αλλά το κουκούλι από τα σάκχαρα που πιάνει η αντίσταση, δεν της επιτρέπει να «ανασάνει» και να αποδώσει όπως πρέπει. Σκέτος «δολοφόνος», όπως έχει πει και ο κατασκευαστής του Γκεβάρα. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι το βασικό υγρό, γιατί κάθε 2 μέρες θα ήθελε αλλαγή αντίστασης.
Μου κρατάνε τόσο, που όταν τις αλλάζω, δε θυμάμαι πότε είχα βάλει την προηγούμενη.... Και κάνω πάνω από 2ml....
Είναι γεγονός, είναι λίγο "σκυλιά" αυτές...
Γκεβάρα, δεν κάνω, οπότε γι' αυτό δε μπορώ να σου πω......

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #206 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 11:57 »
Χρησιμοποιώντας καθαρή ατμιστική βάση αγγίζεις τον ένα μήνα χωρίς να το καταλάβεις. Κάποια στιγμή βέβαια αλλάζεις κεφαλή ....έτσι για να πείς ότι την άλλαξες.

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #207 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 11:52 »
δεν βρήκα καταλληλότερο νήμα και το γράφω εδώ...
ο Aspire CE5 BDC εχει πολύ αεράτη τζούρα και κουράζει κάπως... παίρνει αέρα από 2 πλαϊνές τρυπούλες.. έχουμε κανέναν τρόπο να την "σφίξουμε" λίγο;

Αποσυνδεδεμένος savvis66

• *
  • 83
  • Carto με λεμόνι στο μπαλκόνι κ' η pg μου φουντώνει
« Απάντηση #208 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 11:55 »
Χμ.Πλαστελίνη στην μια τρυπούλα ίσως?Ετσι έκανα στον Τ3 και ήταν μια χαρά

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #209 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 11:57 »
χμμ.. το σκέφτηκα αλλά το φαντάζομαι γελοίο μετά  :D
προσπαθώ να σκεφτώ καμία μόνιμη λύση και διακριτική...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F