Αστε ρε τον Γιωργαρο ησυχο...κατι τυποι σαν τον τζοιμαν εδω και καιρο οπως λεει ο φιλος jsirios ψαχνουν αφορμη για να του βαλουν τρικλοποδιες του ανθρωπου....και μιας και μου εχει φερθει σωστα και εμενα και οποιον περναει απο το χερι του χωρις να εχει καμια υποχρεωση.. ουτε τον ξερω ουτε με ξερει,εδω τα ειπαμε,οπως και κανα 2-3 αλλοι εμποροι εδω στο φορουμ Fabvape,
greekvapes.eu (δεν ειναι η ωρα για αυτα)Εγω ουτε ξεχνω ουτε μπορω να καταλαβω κουβεντες για αυτους τους ανθρωπους προσβλητικες και ανακριβεις
Είδατε τί γράφω στη μελέτη. Δεν γνωρίζω ποια υγρά έχουν tobacco extract διότι εν με ενημέρωσαν ονομαστικά ποια έχουν. Μου είπαν ότι σε κάποια υπάρχει tobacco extract. Εγώ αναφέρω ότι με ενημερώνουν, δεν μπορώ να κάνω τον κατάσκοπο και να ψάχνω...
Η σωστες ερευνες θελουν και κατασκοπεια
...Οι υπολοιποι που ειστε αρκετοι πεφτεται να τον φατε με την παραμικρη ευκαιρεια,δινοντας και ο ΙΔΙΟΣ αφορμες λογο του εκρηκτικου χαρακτηρα του και συμφωνω σε αυτο το κομματι.
Αλλα και εγω ετσι μιλαω και

ΕΚΡΗΣΟΜΑΙ και αυτο για εμενα ειναι ΑΝΤΡΙΚΟ-ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ και μου αρεσει..και συνεχιζω και να τον στηριζω και να τον υποστηριζω και ειμαι 100%μαζι του...δεν νομιζω οτι θα επρεπε να βαλει κανεναν δηθεν απο την δουλεια του να μας μιλαει ,τον τιμαει που μας μιλαει ο ιδιος και μας τα λεει οπως γουσταρει να τα πει ΑΛΗΘΙΝΑ.Οποιον τον χαλαει η εκρηξη και το αυθορμητο του χαρακτηρα , μπορει να παρει ΧΑΛΟΟΥ και αν θελει να πεταξει κανα σιγγαριλος η πουρος στην τουαλετα του ας με παρει τηλεφωνο να τον απαλαξω!!!
Οσο για τον εν λογω γιατρο αν ειναι αληθινα αυτα που βγαζει..(ερευνες) και σκεφτεται τον ατμιστη και τιποτα αλλο...θα το δειξουν οι ερευνες και ο καιρος ...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.
Καλοδεχουμενο σε οτι εχει να κανει ΚΑΛΟ στον απλο - αγνο ατμιστη ..ΕΡΕΥΝΕΣ-ΣΙΓΚΑΡΙΛΟΣ-ΠΟΥΡΟΣ