Σε πολύ μικρή ποσότητα δεν νομίζω να κάνει κακό. Τόσα όξινα υγρά και αρώματα έχουν κάποιο είδος οξέως ούτως ή άλλως. Πολύ πιθανό άλλωστε να υπάρχει σε πάρα πολλά έτοιμα υγρά ώστε να προσφέρει αυτό το έξτρα χτύπημα/ξινή νότα.
Ιωάννα, επειδή μάλλον το Nana's Cream clone θες να φτιάξεις, μπορείς να μην το βάλεις καν. Ακόμα και ο δημιουργός της συνταγής έχει σταματήσει να το χρησιμοποιεί. Στο reddit (όπου ανέβασε για πρώτη φορά τη συνταγή του) έγραψε ότι με τον καιρό χαλάει τη γεύση του υγρού οπότε καλύτερα να το αποφεύγουμε.
Άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Το κιτρικό οξύ υπάρχει σε μικρή ποσότητα και στα τσιγάρα, με σκοπό να καθυστερεί την καύση του χαρτιού.