Μαλιστα.
Αυτό δηλαδή σας φαίνεται ακριβές ενώ αν το κοιτάξεις από λάθος γωνία είναι λάθος η μέτρηση (btw για την σωστή θέση του μηνίσκου δεν είδα να λέει κανείς τίποτα):

αλλά το να βάλεις 1.000 γραμμάριο αντί για 1,0197 (γιατί για τέτοιες διαφορές μιλάμε) είναι ανακριβές. Rrrright.
Ειδικά βάρη υπάρχουν για όλα τα αρώματα TPA και Capella (στα sites τους) και κυκλοφορούν και για Flavourart. Αν σε ενδιαφέρει όντως μπορείς επίσης να ρωτήσεις την κάθε εταιρία και λογικά θα σου τα πούν. Επίσης μπορείς να τα μετρήσεις μόνος σου. Το κάνεις μια φορά και το χρησιμοποιείς για πάντα.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόση ακρίβεια. Δεν έχει κανένα νόημα άλλωστε από τη στιγμή που υπάρχουν διαφορές από παρτίδα σε παρτίδα αρωμάτων και ακόμαι και η θερμοκρασία την ώρα που μετράς, μπορεί να επηρεάσει την μέτρηση σου. Ο λόγος που ανέφερα οτι υπάρχουν τα ειδικά βάρη για κάποιον που τον ενδιαφέρει, είναι γιατί ρωτήθηκε.
Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι οτι δεν χρειάζεται να πλένω σύριγγες και σωλήνες και ποτηράκια και μπουκαλάκια κάθε φορά που κάνω ένα υγρό, και αυτό μου αρκεί σαν λόγος για να επιλέξω τον τρόπο αυτό.