Πολύ περίεργο...
Είχα ακούσει ότι οι βάσεις Atmos δεν είναι όπως παλιά, αλλά τέτοιο πράγμα όχι. Θα σε βάλω σε έξοδα αλλά θα σου προτείνω να κάνεις και μια δοκιμή με άλλη βάση. Αν πετύχει, τον βρήκαμε το φταίχτη...
Και ποτέ μα ποτέ δεν φτιάχνουμε με τη μία 100ml υγρό. Ιδιαίτερα αν είναι η πρώτη μας προσπάθεια. Δοκιμή σε μικρότερο όγκο ώστε σε περίπτωση που υπάρξει αστοχία, να ελαχιστοποιήσουμε τη φύρα μας.
Εχεις δικιο! Δεν επρεπε να κανω με την μια,100ml απλα ακουσα το καταστημα και υπολογισα οτι θα μου βγει καλο!
Αν το ηξερα απο την αρχη,δεν θα το εκανα! Εχθες,οταν πηγα στο σπιτι,εβαλα παλι απο το υγρο που ειχα φτιαξει αλλα αυτη την φορα με λιγοτερα watt.Μια απο τα ιδια,χαλια γευση,πολυ δυνατο χτυπημα σε σημειο πνιγμου και εντονου βηχα.
Εριξα λιγο απο την μηδενικη αλλα χαλασε εντελως η γευση μετα.Το χτυπημα ομως υπηρχε ακομα.
Μηπως επειδη περιεχουν και οι δυο pg και εβαλα περισσοτερη νικοτινη,να με χτυπησε; Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει!
Στους συναδερφους μου που δοκιμασα ηταν τελειο! Ωραια γευση,ωραιο χτυπημα ολα μια χαρα και οι αναλογιες ιδιες με τις δικες μου,η μονη διαφορα ηταν στο αρωμα.Αυτοι βαζουν 2 με 3 γευσεις.
Τους εδωσα λιγο απο το δικο μου και εβηχαν λες και καπνιζαν πρωτη φορα τσιγαρο κανονικο.
Δεν μπορω να καταλαβω! Υπαρχει περιπτωση να επεσα σε σκαρτο υλικο;
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Αχιλλέα, παραβίασες κάθε άγραφο νόμο περί πρώτης επαφής με το άτμισμα και την πάτησες
Σιγουρα κατι εχει γινει λαθος!
Το θεμα ειναι πιο ειναι το λαθος; Οι αναλογιες ηταν καθαρες και ακριβης!Δεν εκανα πραγματα του κεφαλιου μου!Οτι μου ειπαν εκανα!
Τους ειπα μαλιστα τι ακριβως θελω και πως το θελω κι ετσι μου εδωσαν αυτην την " συνταγη " Δεν ξερω τι πηγε στραβα!
Τωρα πηρα 2 αλλες βασεις μονο vg. Θα κανω πρωτα ενα 20ml για να δω τι θα βγει! Προβλεπω να φτιαχνω το φαρμακο κατα της φαλακρας

οπως εκανε στην Ελληνικη ταινια ο Μανελης.