οικονομία χώρου και χρόνου απλά , μια λιγότερη μπουκάλα σε κάθε μίξη, εκτος αν το ρίξω και στα παραμπουκαλάκια και ξεφύγω τελείως...
ναι για τα υπολοιπα το σκεφτηκα το "λαθος" στην αναμειξη, αλλα για τη γλυκερίνη ντάξει ε; ενα 10% στο λίτρο ειναι , τι διάολο
η πρόσμειξη που θα κανω με βάση νικοτίνης θα ειναι πιθανότατα PG ή και 50-50 -μεχρι το βράδυ ελπίζω να έχω αποφασίσει- , εκει συν τα αρώματα, ειναι ενα θέμα πράγματι με τις μαζικές μίξεις
αλλα το ποσοστό πρόσμειξης του νερου μπορεί να ρυθμίσει τον όγκο του ατμου ή καλύτερα να μη προσπαθίσω καν;
το θεμα ειναι πως δε θέλω τρελο ντουμανι, ειδικά όταν ειμαι έξω, αυτό το ρυθμίζω ήδη με χαμηλότερα βατ και μικρότερες τζουρες, αλλα σίγουρα δεν ειναι αυτοσκοπός το ντουμάνι, -εντάξει, ίσως... λίγο....-
περισσότερο πάω στη vg για το βιολογικό του θέματος..
εντάξει το καταφέρατε και με βάλατε σε σκέψεις
εχω δει που κάποιοι βάζουν ελάχιστο νερό, αλλοι που βάζουν περισσότερο, μετά ειναι και αυτο με τα έτοιμα, δοκιμάζεις ένα άρωμα και μέχρι να πας σπίτι σου βγαίνει άλλο...
ειδομεν
ευχαριστώ παιδια για το κλικ!
συγχώνευση συνεχόμενων
Παρακαλούμε: Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύετε συνεχόμενα μηνύματα. Αν ξεχάσατε κάτι ή θέλετε να πείτε κάτι επιπλέον, κάντε "τροποποίηση" στο τελευταίο σας μήνυμα.
Ευχαριστούμε.