Pany, αν δεν μου ξέφευγε τίποτα, τότε δεν θα με έλεγαν Τρύφωνα, αλλά WWW!!!
Στο ECF δεν είμαι καν μέλος, οπότε είναι κάπως λογικό να το ακούω πρώτη φορά. Και εγώ έχω κατά καιρούς δοκιμάσει διάφορα "περίεργα" υλικά ως βοηθητικά στην παρασκευή υγρών, όπως και μη συμβατικές μεθοδολογίες για να πετύχω κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα σε διάφορα DIY projects μου, αλλά δεν τολμώ καν να πω τι είναι αυτά γιατί α) δεν έχω πετύχει ακόμα το σκοπό μου και το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμώ - είμαι πολύ κοντά όμως, β) ακόμα και να τον πετύχω, πρώτα θα σιγουρευτώ εργαστηριακά ότι αυτό είναι ασφαλές στα πλαίσια που αυτό είναι εφικτό και μετά θα δημοσιεύσω μία συνταγή.
Στο ECF χρησιμοποιούν μηλόξυδο, σε κάποιο φόρουμ στη Νέα Γουινέα μπορεί να χρησιμοποιούν εκχύλισμα λιαστής ακρίδας. Αυτό δεν το κάνει ούτε σωστό, ούτε ασφαλές. Μπορεί να είναι ασφαλές, ευεργετικό, να αυξάνει το IQ και την πνευματική διαύγεια, μπορεί ακόμα και να προσθέτει 5cm ύψος. Αλλά μπορεί και να κάνει και ακριβώς το αντίθετο. Τονίζω λοιπόν ότι ο καθένας στο σπίτι του και για τον εαυτό του μπορεί να κάνει και να ατμίζει ότι θέλει. Με πολύ ευγενικό τρόπο λοιπόν, και ως μέλος όχι ως συντονιστής, λέω απλά να μην προτείνουμε πράγματα για τα οποία δεν είμαστε απολύτως σίγουροι. Για την πάρτη μας και μεταξύ μας, ας ατμίζουμε και σαμπουάν.