Μετά απο 3 υγρά SNV 12/60, 20/60+30/60, σκέφτομαι το επόμενο υγρό να είναι DIY λόγω μικρότερου κόστους.
Σκέφτομαι να μου φτιάξουν σε κατάστημα υγρό 30 η 60 ml με 1-2 αρώματα και να βγεί σχετικά έντονο, οπότε αν μου φανεί βαρύ να μπορώ να το αραιώσω με VG, σε αντίθετη περίπτωση όμως, θα πρέπει να προσθέσω άρωμα και να περιμένω να ωριμάσει.
Δεν έχω δοσομετρητές κλπ εργαλεία.Σχετικά με τον υπολογισμό του ποσοστού αραίωσης, είδα πως υπολογίζεται όταν θέλουμε να φτιάξουμε-αντιγράψουμε κάποιο συγκεκριμένο SNV, εφόσον αναφέρει ο κατασκευαστής το ποσοστό αραίωσης.
Εχω 1 γλυκερίνη των 250ml.Οπότε θα πρέπει να αγοράσω 1 μπουκάλι PG (Καλύτερα της ίδιας εταιρείας) +2 νικοτίνες για 6mg/ml+2 αρώματα απο τα οποία θα προστεθεί ποσότητα ανάλογα με το ποσοστό αραίωσης του κάθε αρώματος.Το υπόλοιπο των 2 αρωμάτων, θα μου μείνει για το το επόμενο υγρό.
Είναι αυτά τα υλικά που χρειάζονται;Θα βγεί όντως μικρότερο το κόστος του κάθε υγρού;Απο ότι βλέπω, υπάρχουν αρώματα των 10-20 ml πχ της FlavorArt η της Pholotimo η της Hexocell με 4-5€.