[justify]Λοιπόν, θα ακολουθήσω το συντηρητικό προτεινόμενο για αρχάριους, απ' την αγαπητή Μαρία. Το μοναδικό που πρόσθεσα είναι η καραμέλα με 0.5%. Tο 2ο RY4, από την πρόταση του φίλου armadoran, το μόνο που πείραξα είναι τη βανίλια, όπου από 1.5% το έριξα στο 1%. Ακόμα δεν έκανα τίποτα, αν κάπου υπάρχει θέμα, εννοείται πως μου λέτε. [/justify]
- RY4D (TPA) : 8%
- Pyrazine (TPA) : 0.5%
- Graham Cracker (CAP) : 1%
- Caramel (CAP) : 0.5%
- RY4D (TPA) : 8%
- Pyrazine (TPA) : 0.5%
- Graham Cracker (CAP) : 0.5%
- Caramel (CAP) : 1%
- Simply Vanilla (CAP) : 1%
[justify][member=13885]cpbaroque[/member], ναι ρε γμτ, το super sweet είναι σούπερ, αλλά πάντα το ατμίζω από άλλους και είναι εξαιρετικό μέσα σε χι ψι συνταγή, όμως εγώ δεν το έχω το άθλημα και το κάνω σκατά κι αυτό. Επίσης, αν και άσχετος, συμφωνώ γενικότερα και για τα σκούρα αρώματα που λες, π.χ. πρέπει να είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που είχα επιλέξει το σκούρο Graham Cracker από TPA, και δεν το ‘χα ψυλλιαστεί καν όταν χασκογελούσε ο πωλητής που μου έδινε το σκονισμένο κατράμι μπουκαλάκι. Μία σταγόνα του και όλα πίσσα, άγγιζα το λίτρο σε pg/vg μπας και δω φως. Μάταια. [/justify]
[justify][member=17651]ThioVag[/member], καλησπέρα και καλό μήνα! Δεν έψαξα ποτέ ιδιαίτερα την όποια εταιρεία αρωμάτων για RY, αν πετύχει έστω ένα μου ε, θα κάνω πάρτι τρελό. Ναι, θα φρενάρω μεγάλα ποσοστά αρωμάτων που τσακίζουν αντιστάσεις, θα ακολουθήσω τα εδώ βήματα που λέτε. Χίλια ευχαριστώ. [/justify]
[justify][member=15322]Σταύρος 63[/member], καλησπέρα και καλό μήνα. Ναι, έχω ξαναδιαβάσει φίλους για το Goofy’s που μου προτείνεις, πάντα όμως προσπερνούσα γιατί δεν ασχολούμαι με diy, με αποφεύγει σαν δαιμόνιο το οποιοδήποτε μαγείρεμα. / Μου λείπουν τα Hazelnut και P. butter, θα το δω όμως σίγουρα, αρκεί να ξεθαρρέψω και με τ’ απλά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ. [/justify]
[justify][όπως κι αν έχει, είμαι έτοιμος για μάχη και σας ευχαριστώ όλους, ειλικρινά. Αν τα παραπάνω σας φαίνονται λογικά τότε τα ρίχνω στο πρώτο μπουκαλάκι απόψε κιόλας, και το βάζω ντουλάπι]. [/justify]