Εξαρτάται τι εννούμε tribeca, καθώς το παλιό Tribeca της Halo ειχε μεσα πραγματα που δεν ειναι διαθεσιμα ως υλικα σε μας. Αν εννοούμε το γενικό προφίλ RY4, θα βγάλουμε εμπορικό προϊόν μέσα στις επόμενες μέρες. Έχω δόσει μια συνταγή στους Vape Alchemists, το Richelieu που μπορείς να τσεκάρεις, αλλά δεν έχει και πολυ σχεση με την παραδοσιακη Tribeca. Οι κλασσικές συνταγές του Βλαδίμηρου (Sugareca, Candybeca, Carabeca) ειναι νομιζω μια πολυ καλή αρχή.
Και εγω θα ηθελα τις γνωσεις σου και την αποψη σου για το tribeca.
Kαι επισης συμφωνω οτι εγω με το diy δεν μου αρεσει καθολου,παντα με κουραζε και προτιμουσα ετοιμες λυσεις.
Ετοιμαζετε εμπορικο προιον που πλησιαζει το tribeca?θα ηταν πολυ ενδιαφερον.
Ξερουμε οτι το tribeca κραταει τον γλυκο του χαρακτηρα αλλα το καπνικο του στοιχειο ειναι το RY4 αλλα υπαρχει νομιζω και αλλο καπνικο μεσα.
Και η επιτυχια του νομιζω οφειλεται στο οτι το καπνικο με το γλυκο βρισκονται σε παρα πολυ καλη ισορροπια,χωρις το καπνικο και το γλυκο να κουραζουν.
Βεβαια καποτε η γευση οπως πολυ σωστα ειχε αναφερει και ο Τρυφωνας ερχοταν κατα κυμματα στον ουρανισκο.
Ευχομαι το νεο σας προιον να εχει σαν βαση το RY4 και την επιγευση καμμενης ζαχαρης,χωρις να κουραζει η καραμελα του και να μην εχει αλλα προσθετα γλυκα στοιχεια.Αλλα και το καπνικο του μερος να εχει την σπιρταδα και να ισορρροπησει τη γευση.
Κλασσικη παλια tribeca δηλαδη

Μην λαβεις αυτα που λεω πολυ στα σοβαρα απλα μου αρεσει πολυ η tribeca και απο mixing δεν...σταθερα 70pg ατμιζω το συγκεκριμενο υγρο
Με το καλο να το βγαλετε στην αγορα
Υ.Γ
Αυτο που αναφερεις οτι ειχε μεσα πραγματα που δεν ειναι διαθεσιμα ως υλικα σε μας,εννοεις διακετυλιο και οτι αλλο εκανε την tribeca τοσο νοστιμη ή
δεν γνωριζεις ποια ειναι η συνταγη του tribeca?
Θα ηθελα την γνωμη σου πανω στο tribeca μιας και θεωρω οτι πολλες συνταγες προσπαθουν εδω και αρκετα χρονια να προσεγγισουν αλλα δυστυχως δεν εχει γινει εφικτο.Ειδικα το υγρο του 2013-2015