vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

318 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Methodios, Milarepa, lagoudakis

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τις ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΩΝ. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος gr1goris

• *
  • 93
  • Φύλο: Άντρας
  • Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε
Παιδιά αν η βαση εχει ετοιμαστη απο πριν 10 ημερες πχ και μετα προστεθουν τα αρωματα ο χρονος ωριμανσης μειώνετε

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
οχι φιλε μου πρεπει να ακολουθησεις την ωρημανση κανονικα σαν να ειχες ετοιμη βαση με το χαρμανι που εσυ κανεις και εβαζες μετα τα αρωματα ...

Αποσυνδεδεμένος gr1goris

• *
  • 93
  • Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε
Κωστα σε ευχαριστω
σε γενικες γραμες κερδιζουμε κατι αν εχουμε ομογενοποιηση τις βασεις και τιν νικοτινη απο πιο νωρις

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
ναι ... ετσι κανω εγω παντα .. ετοιμαζω τις βασεις 2 με 3 μπουκαλια 100μελα με την νικοτινη που θελω και το χαρμανι που θελω και τις αφηνω ετσι .. μεχρι να τις χρειαστω

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
Για πειτε ρε παλληκάρια στα 100 ml βασης ποσα ml  αρωμα προτεινει η flavouart για το virgina  ?

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
Δεν το εχω φτιαξει αλλα η προτεινόμενη ποσοστιαία αναλογία ειναι 2-3%

Αποσυνδεδεμένος frantic

• *
  • 68
θα ηθελα, αν ειναι δοκιμο κατα οποιο τροπο, να ρωτησω το εξης:

αν πχ σε ικανοποιει σε DIY 14-15% αρωμα σε 50-50 βαση, ποσο περιπου αυξανετε τη συγκεντρωση του αρωματος για την ιδια ποσοτητα βασης (και νικοτινης) αν θες να βγαλεις περιπου ιδια ενταση αλλα σε βαση 70vg-30pg?

ξερω οτι εξαρταται το αρωμα και το γουστο του καθενος φυσικα, αλλα λεω ετσι γενικα και εμπειρικα πως το ντιλαμβανεται υποκειμενικα ο καθενας

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Καλο ειναι απο οτι λεγεται και απο συνατμιστες να μην υπερβαινεις το 10-12% στα αρωματα για λογους υγειας

Αποσυνδεδεμένος MRxrisimos

• *
  • 20
Καλησπερα και απο μενα..θα ηθελα να με βοηθησετε στον εξης προβληματισμο γιατι εχω ξενερωσει τελειως..παρακολουθω τις συζητησεις σας και σας ζηλευω..και σας θαυμαζω συγχρονως..λοιπον εδω και 2 μηνες προσπαθω να φτιαξω κανα υγρο της προκοπης αλλα.....καταρχην εχω τα εξης.. USA SILVER,ΡΟΥΜΙ-ΣΤΑΦΙΔΑ,ΦΡΑΟΥΛΑ,ΔΙΠΛΟ ΜΗΛΟ,ΑΧΛΑΔΙ,ICE CREAM VANILA,ICE CREAM RASPBERRY...ολα αυτα απο holly juice..επισης ενα λεμονι απο flavourtec και το NOCCIOLA απο ATMOS LAB..χρησιμοποιω βασεις 50/50 12αρα νικοτινη..τι προβλημα υπαρχει τωρα?εκτος απτα καπνικα ολα τα αλλα μου βγαινουν ατονα..μουντα θα ελεγα..μια βαση δηλαδη ατμιζω με καποια ελαφρια μουντη μονοτονη γευση ατονη..δεν ειναι γεματη οπως σας ακουω να λετε "το ελιωσα και πιπιλα και τι ειναι αυτο και τετοια..εν τω μεταξυ βαζω 15 με 20 το πολυ σταγονες στα 10ml..ενα παραδειγμα ας πουμε..τα παγωτα που εχω περιμενα πως και πως μες τη χαρα..κια μονο παγωτο που δε θυμιζουν..μια βαση με λιγη γλυκαδα ετσι για να με κοροιδευει...και τα αφηνω και κανα δυο βδομαδες ωριμανση σε γυαλινα μπουκαλακια...το noccioloa ας πουμε και κλεινω το εχω τωρα 3 μερες και απλα ενα φουντουκακι ξεβγαλμενο ειναι...συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα απλα θα σας παρακαλουσα αν μπορειτε να με βοηθησετε..καποια συνταγη η κατι τεσπα να με γεμιζει..ευχαριστω εκ των προτερων

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Είναι φανερό ότι είσαι "αρωματάκιας", όπως πολλοί από εμάς.
Θα έλεγα να αυξήσεις 1,5 φορές τη δόση του αρώματος και δοκιμάζεις αυξάνοντας/μειώνοντας μέχρι να βρεις τη χρυσή τομή.
Αρκεί να μην υπερδιπλασιάσεις το άρωμα.

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
Τα αρώματα της Holy ειναι υποτονικά, θέλουν μεγάλες ποσότητες για να αποδώσουν (περίπου 15%). Για το Nocciola μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί ειναι πολύ συμπυκνωμένο και πολύ έντονο! Τα αφήνεις να ωριμάσουν ή τα δοκιμάζεις απευθείας; Να έχεις υπόψη οτι της Holy θέλουν τουλάχιστον 20 ημέρες ωρίμανση!

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
αυτα που σου λενε ο Γιωργος και ο Μιχαλης κρατα τα σαν μπουσουλα ... εγω εχτος απο αυτα θα σου προτεινα να αφησεις για καποιο χρονο τα αρωματα και να ατμιζεις σκετη  βαση μεχρι να επανελθεις .. και ενα ακομα τρικ ειναι αν κανεις και καπνικα .. ατμιζε στο διαστημα της ημερα ενα καπνικο και μετα ατμιζε το φρουτο σου ή το γλυκο σου ... μερικες φορες χανουμε την γευση αν το παρακανουμε με τα αρωματα που ειναι ή γλυκα ή φρουτενια ...

Αποσυνδεδεμένος MRxrisimos

• *
  • 20
ευχαριστω ρε παιδια για την απαντηση..λοιπον τα δοκιμαζω την επομενη μερα και ξανα τη μεθεπομενη και μετα τα δινω μια ευκαιρια και τα ξαναδοκιμαζω μετα απο 10 μερες..το ιδιο ατονα..μονο το λεμονακι που εβαλα 20 σταγονες στα 7ml μου κατσε καλα..πολυ δροσερο..εν τω μεταξυ βλεπω απο καποιους που βαζουν 6-7 στ. στα 10μλ και λεω τι γινεται ,γιατι τοσο λιγο..και οταν λετε 1,5 δοση παραπανω ποσο δηλ.?στα 10μλ τωρα ειμαι στις 17στ.περιπου..τωρα ατμιζω σε kayfun v4 τη φραουλα που απλα μου γλυκιζει λιγο,στον kayfun lite nocciola με φραουλα που εφτιαξα προχθες και το ενα σκεπαζει το αλλο και απλα μια γλυκαδα και εκει και στον kangertech παγωτο raspberry που μονο μια βανιλιτσα νιωθω και λιγο κατι παει για οξινο...δε θα πρεπε λογικα να ναι ετσι..σωστα..μηπως να αλλαξω εταιρια στα αρωματα?η να βαλω ποσες σταγονες...πραγματικα σας "ζηλευω"..εγω περιμενα να ατμιζω lila pause κτλ.. :))

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
το κανω και αυτο φιλε μου..ολη μερα με καπνικα ειμαι...καταλαβαινω τη διαφορα οταν αλλαζω καποια γευση οκ απλα δεν ειναι γεματη γευση..δηλαδη τωρα τα παγωτα ιδιως πολυ χαλια..πολυ ατονα..τα φρουτενια κατι κανουν παλι...βλεπω κατι συνταγες σου και λεω τι λεει το παληκαρι τωρα..και εγω θελω αλλα δεν..τωρα πριν εβλεπα γρανιτα λεμονι φραουλα..τα εχω τα αρωματα..θα μου βγει ετσι?η θα μου βγει μια ξεπλυμενη φραουλα με ενα λεμονακι λιγο λιγο?

Αποσυνδεδεμένος firsttramdriver

• *
  • 74
γεια σας φιλαρακια...σημερα πηρα βαση ετοιμη και αρωματα inawera....καποιος φιλος μου ειπε (1 λεπτο αναμειξη)  και μετα βαζω τα μπουκαλακια μου σε βραστο νερο και τα αφηνω εκει μεχρι να κρυωσουν.......  μετα απο ποσο καιρο θα ειναι ετοιμα και αν γνωριζετε αυτη την τεχνικη..... ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Αποσυνδεδεμένος kingdm

• **
  • 189
Μια γρήγορη ερώτηση παίδες... έφτιαξα ένα υγρό με 10% περιεκτικότητα σε άρωμα, 24ml βάση 20mg και 12ml μηδενική. Αποτέλεσμα 40ml και 12mg Νικοτίντη... είχα φτιάξει και ένα 10μελο με τις αναλογίες και τελικά τα 12mg μου είναι πολύ βαριά μιας και συνήθως ατμίζω στα 6mg...

Στο calculator που χρησιμοποιώ για να ρίξω το 40ρι στα 6mg μου λέει ότι πρέπει να προσθέσω άλλα 38ml μηδενικής νικοτίνης αλλά έτσι πέφτει η περιεκτικότητα του αρώματος στο 5.1%. Το άρωμα είναι το smoke της After-8.. Θα ατμίζεται στα 5.1% η θα είναι για πέταμα?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5883 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1198 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114757 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376186 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6663 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29674 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul