Καλησπερα και απο μενα..θα ηθελα να με βοηθησετε στον εξης προβληματισμο γιατι εχω ξενερωσει τελειως..παρακολουθω τις συζητησεις σας και σας ζηλευω..και σας θαυμαζω συγχρονως..λοιπον εδω και 2 μηνες προσπαθω να φτιαξω κανα υγρο της προκοπης αλλα.....καταρχην εχω τα εξης.. USA SILVER,ΡΟΥΜΙ-ΣΤΑΦΙΔΑ,ΦΡΑΟΥΛΑ,ΔΙΠΛΟ ΜΗΛΟ,ΑΧΛΑΔΙ,ICE CREAM VANILA,ICE CREAM RASPBERRY...ολα αυτα απο holly juice..επισης ενα λεμονι απο flavourtec και το NOCCIOLA απο ATMOS LAB..χρησιμοποιω βασεις 50/50 12αρα νικοτινη..τι προβλημα υπαρχει τωρα?εκτος απτα καπνικα ολα τα αλλα μου βγαινουν ατονα..μουντα θα ελεγα..μια βαση δηλαδη ατμιζω με καποια ελαφρια μουντη μονοτονη γευση ατονη..δεν ειναι γεματη οπως σας ακουω να λετε "το ελιωσα και πιπιλα και τι ειναι αυτο και τετοια..εν τω μεταξυ βαζω 15 με 20 το πολυ σταγονες στα 10ml..ενα παραδειγμα ας πουμε..τα παγωτα που εχω περιμενα πως και πως μες τη χαρα..κια μονο παγωτο που δε θυμιζουν..μια βαση με λιγη γλυκαδα ετσι για να με κοροιδευει...και τα αφηνω και κανα δυο βδομαδες ωριμανση σε γυαλινα μπουκαλακια...το noccioloa ας πουμε και κλεινω το εχω τωρα 3 μερες και απλα ενα φουντουκακι ξεβγαλμενο ειναι...συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα απλα θα σας παρακαλουσα αν μπορειτε να με βοηθησετε..καποια συνταγη η κατι τεσπα να με γεμιζει..ευχαριστω εκ των προτερων