Ας πως και γω τη γνώμη μου η οποία μετά από τόσο καιρό μακριά και από τον ατμό μπορεί να μην
έχει και αξία.
Θυμάμαι όταν άρχισα και άτμιζα μηδενική τα αρώματα που χρησιμοποιούσα πριν με τη νικοτίνη δεν μου
έδιναν κάποια ιδιαίτερη γεύση μου φαινοντουσαν αδιάφορα άγευστα κα έτσι αποφάσισα τα κατήργησα
τελείως και άτμιζα σκέτη βάση,ένα νερόπλυμα δηλαδή

.
Πιθανώς η έλειψη νικοτίνης μου έδινε την εντύπωση ότι το άρωμα δεν είχε γεύση και η όποια γεύση δεν
με γέμιζε πλέον.
Θυμάμαι όμως μετά από 2-3 μήνες ατμίσματος με σκέτη βάση όταν έριχνα και τις μισές σταγόνες αρώματος
από αυτές που χρησιμοποιούσα παλιά ,το άρωμα με μπούκωνε από την δυνατή γεύση που έπαιρνα από τη
2η ή την 3η μέρα.
Θάθελα να πω στο Μπάμπη αν ατμίσει για 1-2 μήνες σκέτη μηδενική βάση και μετά δοκιμάσει
το υγρό που έχει φτιάξει θα πάρει πολύ δυνατή γεύση,ο οποία κατά την προσωπική μου άποψη θα οφείλετε
περισσότερο στο ότι οι κάλυκες της μύτης θα έχουν ξεμπουχτίσει από αρώματα και λιγότερο στο δέσιμο υγρού-
αρωμάτων.
Άρα η γνώμη μου είναι ότι η έλειψη νικοτίνης ,η οποία πιθανώς να ενισχύει και τη γεύση,μας κάνει να πιστεύουμε
ότι το άρωμα πλέον δεν έχει την ίδια γεύση με πριν.Εξάλλου η ίδια η νικοτίνη έχει κάποιο άρωμα το οποίο
μπορούμε να διαπιστώσουμε π.χ. μυρίζοντας μία μηδενική βάση και μία βάση 20 mg.(προσωπικά ποτέ δε μου άρεσε)
Άρα και αυτή η μυρωδιά που βγάζει η νικοτίνη διαφοροποιεί τη γεύση στο νέο μας υγρό.
Δεν ξέρω αν σας φώτισα ή αν σας μπέρδεψα περισσότερο έκανα όμως προσπάθειες να μην βγω οφ τόπιτς μετά
από πολύ καιρό πράγμα το οποίο πιστεύω να μου το αναγνωρίσετε.