[justify][member=12547]ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ[/member], χίλια ευχαριστώ, είσαι άγγελος! Ναι ναι, αν τα πάρω απ’ την αρχή θα πω πως όντως, πάντα το αποτέλεσμα που θέλω είναι προς κάτι το τριμπεκοειδές, βέβαια, σχεδόν πάντα, φίλος με έκανε μάγκα με φτιαγμένο, έτοιμο γλυκό RY4, οτιδήποτε άλλο δικό μου ή θα είναι σκέτο ή αποτυχία [π.χ. από τις τελευταίες μου επιτυχίες ήταν μόνο RY4d + (cap) Super Sweet, και τα έκανα σκατά, με μόνο 2 υλικά. Δεν θυμάμαι πόση ζάχαρη έβαλα, πάντως στα πρώτα 2ml είδα την αντίσταση σκέτο βόθρο, τουλάχιστον ήταν σούπερ η νικοτίνη, οπότε το άτμισα...].[/justify]
[justify]Χαχα, επίσης, ναι ναι, ό,τι RY φτιάξω δεν θα το πάω ως SnV, θα το αφήσω αρκετά, σήμερα προνόησα και για τις επόμενες μέρες, χρησιμοποίησα όλη τη νικοτινούχα μου βάση για VnV και Eliquid France, συν ό,τι έχω ήδη ανοιχτά για άτμισμα. [/justify]
[justify]Δεν θα σε ζαλίσω περισσότερο, απλώς μία χαζή ερώτηση ακόμα: όσα αρώματα είναι αρκετά σκούρα όπως η βανίλια που επέλεξα, δεν θα μου βγάλει πίσσα το όποιο αποτέλεσμα; / Όπως κι αν έχει, αύριο θα είμαι έτοιμος και με νικοτίνη οπότε θα θριαμβεύσω, και θα επιστρέψω για νέα. [/justify]
[justify][member=13885]cpbaroque[/member], καλησπέρα. Έχεις δίκιο ρε συ, καλό μήνα. Όντως, ξέρω πόσο αγαπάς τα RY και τα τριμπεκοειδή. / χαχα, πάντως με θυμάσαι; πριν ελάχιστες εβδομάδες φώναζα πως στρογγυλοκάθισα στα φρούτα και στα γλυκά, όμως για τώρα δεν φταίω εγώ, οι πόρνες συγκυρίες μ’ έριξαν στα καπνικά, μία ο [lite], μία ο Gus, μία το 1.7mm του Εβίβα μου (που ακόμα δεν έχω στα χέρια). Δεν φταίω εγώ. [/justify]
[justify][member=16791]armadoran[/member], καλησπέρα. Χίλια ευχαριστώ για τις επιπλέον οδηγίες, θα προσέξω όσο μπορώ, και μάλιστα θέλω πριν τα ρίξω όλα μαζί να γράψω εδώ το τι θα βάλω. / η κανέλα δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα, ούτε με χαλάει βέβαια αν είναι απλά ως δευτερότριτη μέσα στην κύρια γεύση, απλώς την είδα τώρα κατάμαυρη ως άρωμα και τρόμαξα λίγο μπας και το συνολικό υγρό βγει κώλος. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. [/justify]
[justify][Μαρία, ναι, ξέχασα να πάρω Cotton Candy, αν και το είχα στο σκονάκι, ή εγώ δεν το είπα ή στο κατάστημα ξέχασαν να το βάλουν στη λίστα μου. Μετά το είδα][/justify]