vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

269 επισκέπτες, 3 χρήστες
dvelev, maraki1308, Tem

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τις ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΩΝ. Βασικές πληροφορίες

Καθήκον μας, όμως, είναι να εντοπίσουμε και να περιορίσουμε το λάθος

Η νικοτίνη   εάν   δεν  έχεις  κατάληλη  εκπαίδευση σε  οδηγεί  σε  «σε λάθη που περιμένουν να συμβούν»

δεν  μιλάμε  για  purenic οπου  εκεί   κανεί   τζίζ , εκεί  παίζεις  με τον  θάνατο  

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
[justify]Έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος modivin, (για άλλη μία φορά). Ακόμα ένα βαρετό απόγευμα μέσα στα πολλά απογεύματα που μας απομένουν. Γελάκια σε λάικ, θετικά και τα φιλαράκια μας, και θα πέσουμε χαρούμενοι για νάνι. [/justify]

[justify]Ρωτάω λοιπόν ευθέως. [/justify]
[justify]Σήμερα (όχι κάποτε). Μέλος, Συντονιστής, υπεύθυνος, ανεύθυνος, επώνυμος, ανώνυμος, έξυπνος ή βλάκας. Αγοράζει (σήμερα), καθαρή, ή υψηλής περιεκτικότητας, νικοτίνη; Πώς; γιατί; (εδώ δεν κλάνει το γατί). Είσαι κατάλληλος για κάτι τέτοιο; κι αφού παραβλέψουμε την όλη διαδρομή αυτής. Αν η εξυπνάδα μετατραπεί σε βαριά αμέλεια;[/justify]

[justify]Να γελάσουμε ακόμα περισσότερο ή να το κρύψουμε στο χαλάκι του λάικ ή του πόσο μλκ είναι ο Joe; [/justify]

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
  • Φύλο: Άντρας
Και φυσικά κανείς από τους μοντέρνους "επαναστάτες" που αποφάσισαν να αποτινάξουν τον ζυγό της δημόσιας υπευθυνότητας δεν σκέφτηκε τις πιθανές επιπτώσεις του να αρχίσουμε να βλέπουμε θανάτους ( ή έστω περιπτώσεις δηλητηρίασης ) από νικοτίνη. Κάτι που δεν είναι διόλου απίθανο όσο το πορτοφόλι του έλληνα είναι μεγαλύτερο κίνητρο από την ασφάλεια του, όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Εδώ χωρίς θύματα και μας την δίνουν με το σταγονόμετρο χαριστικά και την πληρώνουμε χρυσάφι. Φαντάσου μετά.

Λες και δεν έχουν αρκετά κίνητρα (edit) πατήματα ήδη. FFS. Πάλι μασημένα πρέπει να τα λέμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2017, 22:12 από modivin »

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
Μόνο για τον λόγο ότι νωρίτερα ερωτήθηκα σχετικά θα απαντήσω, και θα απαντήσω προσωπικά για μένα και για κανέναν άλλο. Δεν μπορώ ούτε να μιλάω εξ' ονόματος κανενός ούτε και να απολογούμαι για κανέναν.

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για καθαρή νικοτίνη αφού ούτως ή άλλως δεν είναι προσβάσιμη για κανέναν μας (δόξα τω Θεώ).
Το επόμενο σκέλος είναι για υψηλής περιεκτικότητας νικοτίνη. Εδώ έρχονται τα δύσκολα γιατί για μερικούς μόνο το 72 ή 100mg/ml είναι υψηλή περιεκτικότητα. Καλώς ή κακώς ακόμα και χαμηλότερες συγκεντρώσεις είναι επικίνδυνες (με τα ανάλογα παρελκόμενα που έχουν ειπωθεί πολλές φορές). Οπότε περνάμε στην απάντηση μου. Προσωπικά οι νικοτίνες που ασχολούμαι και κάνω την δουλειά μου είναι 18mg/ml την οποία "σπάω" σε 3mg/ml. και γίνεται με κάθε δυνατή προφύλαξη και καθαριότητα σώματος και περιβάλλοντος χώρου, όχι μόνο γαντάκια. Υπερβολή; μπορεί για κάποιους να είναι, για μένα όχι, είναι μία διαδικασία που ακολουθείται με ευλάβεια. Φυσικά το πράγμα δεν σταματάει εκεί γιατί υπάρχει και το θέμα της ασφαλούς αποθήκευσης που τηρείται και εκεί κάποιο πρωτόκολλο, αυτή τη φορά για την ασφάλεια των άλλων.
Αυτά από μένα καλή συνέχεια στο νήμα

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Επειδή το θέμα ξέφυγε λίγο, θα αναφέρω τα εξής:

1) Η νικοτίνη είναι δηλητήριο. ΤΕΛΟΣ. Και το συγκεκριμένο δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση.

2) Ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι θα κάνει και τι περιεκτικότητες θα χειριστεί. Το φόρουμ επ' ουδενί δεν συστήνει ή συμμερίζεται απόψεις και συμβουλές περί χειρισμού νικοτίνης σε υψηλή συγκέντρωση. 

3) Δηλώσεις του στυλ "έλα μωρέ, μου έπεσε 100ρα νικοτίνη στο χέρι και δεν έπαθα τίποτα, δεν τρέχει και κάτι" είναι το λιγότερο απαράδεκτες. Και μένα με έχει χτυπήσει μηχανάκι και δεν έπαθα και τίποτα αλλά δεν θα βγω και θα πω ότι δεν τρέχει και τίποτα αν σε χτυπήσει μηχανάκι.

4) Η ασφάλεια είναι πρωταρχικό μέλημα όταν ασχολούμαστε με ιδιοκατασκευές. Αν κάποιος νιώθει ασφάλεια φορώντας στολή βιοχημικού για να χειριστεί νικοτίνη "μόνο" 20mg/ml, καλά κάνει. Καλύτερα να περισσέψει παρά να λείψει.

5) Τα νεότερα μέλη και οι μη έχοντες επαρκή εμπειρία στις ιδιοκατασκευές, επιβάλλεται να συμβουλευτούν κάποιον με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από αυτούς και να μην λαμβάνουν την εν λόγω ασχολία αψήφιστα.

6) Κάποτε το φόρουμ είχε έναν κανονισμό να μην επιτρέπονται αναφορές σε περιεκτικότητες νικοτίνης άνω των 36mg/ml. Εύκολα μπορεί να επανενεργοποιηθεί, και μάλιστα στο όριο των 20mg/ml καθώς αυτό είναι το μέγιστο που επιτρέπει ο Νόμος. Είτε μας αρέσει είτε όχι.

7) Απόψεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και ιδεολογίες, δεν είναι ανεκτές σε αυτό το φόρουμ. Ένα μήνυμα τροποποιήθηκε και κάποια διαγράφηκαν

Αποσυνδεδεμένος Lalala_Girl

• *
  • 11
  • Φύλο: Γυναίκα
Παιδια εχουν σπασει τα νευρα μου! Πρωτη φορα επιλεγω να κανω μιξη (freedom juice με βαση) για καλυτερη τιμη. Βαζω 40μλ υγρο και 40μλ βαση. Κλεινω το δοχειο και παω να προσθεσω υγρο στο τσιγαρο μου. Ανοιγει το δοχειο και χυνετε το μισο και βαλε υγρο!
την επομενη μερα ξανα το ιδιο!!!

Δηλαδη το κερδος μου παει με την αρραιωση... Σκετη χασουρα και πρηξιμο με τις μιξεις! 

Αυτος ο αναθεματισμενος περιορισμος στα μλ με εχει ξεβολεψει πολυ...

Αποσυνδεδεμένος Palasd

• 536

με βιδώτο καπάκι αλλά και μύτη για έλεγχο ροής

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
Πού το βρίσκει κανεις το μπουκάλι αυτό?

Αποσυνδεδεμένος serpe7

• **
  • 412
Το έχω πετύχει στο vapormania, αν και τώρα το βγάζει εξαντλημένο: https://vapormania.gr/Aksesouar-DIY/mpoukalaki-me-eukolo-kapaki-120ml

Μπορείς πάντως να ζητήσεις κι από φαρμακείο δίνοντας μια περιγραφή, κι αν δεν είναι το ίδιο θα είναι παραπλήσιο.

Αποσυνδεδεμένος Palasd

• 536
Από vapormania τα είχα πάρει τα δικά μου και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πάρα πολύ βολίκα

Αποσυνδεδεμένος Lalala_Girl

• *
  • 11
Φαινεται πολυ καλυτερο απο αυτο που εχω αλλα εξαντλημενο...

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
Κανένα καλό, εύκολο calculator για μίξη πολλών αρωμάτων έχουμε; Αν υπάρχει σε εφαρμογη iPad iPhone ακομα καλυτερα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος mixalis90

• 822
  • !ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΤΜΟΥ!
Vape tools pro

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114370 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110926 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99988 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F