Αναλόγως πόσο αέρα έχω αφήσει μέσα στο μπουκάλι και πόση γλυκερίνη χρησιμοποίησα. Όσο λιγότερος αέρας και όσο λιγότερη γλυκερίνη τόσο το γρηγορότερο προφανώς.
Έχει χρειαστεί από 2'-3' έως 2-3 ώρες. Η τελευταία περίπτωση είχε συμβεί όταν έφτιαξα 50 ml υγρού σε κατοστάρι μπουκαλάκι και 50-50 χωρίς wfi. Να σκεφτείς πως έκανε φουσκάλες ψηλά. Φραπές κανονικός δηλαδή.
Εντάξει έτσι το δέχομαι. Καταρχήν νόμιζα πως εννοούσες πως το φραπέδιασμα δεν είναι σωστό. Δεύτερον νόμιζα πως πρότεινες απαλή ανάδευση του μπουκαλιού χωρίς ράβδο (edit : πράγμα που τώρα που ξανακοιτάω δεν αναφέρεις πουθενά. Που το είδα τώρα εγώ... Δεν πάω καλά τελευταία).
Πάντως το μηχανάκι του φραπέ, έτσι και το βυθίσεις μέχρι τον πάτο, πιθανότατα θα λειτουργήσει ως ράβδος. Ακόμα και μια μικρή δίνη να δημιουργηθεί, πιστεύω πως δε θα περάσει αέρας