Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

280 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, thanos1071, tapantari, Milarepa, g.pap999

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 232689 φορές)

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
To τριαντάφυλλο της ecig που αναφέρθηκε παραπάνω είναι επίσης συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή υγρών, όχι έτοιμο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Thessaloniki
Καλημέρα παιδιά.Υπάρχει κάποιο άρωμα cola που να μοιάζει σε γεύση με την χαρακτηριστική cola της Liqua;

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Το μόνο άρωμα Cola για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια, χωρίς όμως να έχω προσωπική άποψη, είναι της Atmos. Από την άλλη θεωρώ το υγρό της liqua αρκετά έντονο ώστε να σηκώνει αραίωση με σκέτη βάση, σαν προσωπικό γούστο.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Thessaloniki
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Θα πάρω μάλλον την cola της Atmos.Αυτό είναι το κακό με τα DIY υγρά.Αν δεν φορτωθείς όλο το άρωμα δεν μπορείς να δοκιμάσεις τι και πως.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ραφήνα
Μηπως η λυση του προβληματος των υγρων  (πολυ ακριβα, ελλειψη δειγματων απο πολλες εταιριες)ειναι
Η Yaeliq E-liquids
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 26, 2014, 18:44 από spykal1 »

• Διακεκριμένο μέλος
Ίσως, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ!

Αποσυνδεδεμένος BlackAngelGR

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: aridaia
Από συγχώνευση
Καλησπερα εχει κανει κανεις δικα του υγρα απο αυτη την εταιρια που γραφω?
και αν ναι ποσες μερες τα αφησε?
ευχαριστω

Και αν ξερετε κανενα σαιτ με φτηνες βασεις και αρωματα καλα..
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 10, 2014, 16:40 από BlackAngelGR »

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Παιδιά το traditional tabacco της LIQUA έχει κανένας κάτι αντίστοιχο από άλλη εταιρία ώστε να το φτιάξω σε DIY?ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Luxemburg
αυτο το υγρο για εμενα ειναι κορυφαιο τις εταιριας αυτης ... δε γνωριζω καποιο αρωμα για  diy αλλα μπορεις να το παρεις με υψηλη νικοτινη και να το αραιωσεις . εγω ετσι το κανω

• Διακεκριμένο μέλος
Από όσο γνωρίζω, δεν καίγεται κανείς να προσπαθήσει να τα αντιγράψει, γιατί έχουν χαμηλή τιμή για την απόδοσή τους. Και εγώ έψαχνα άρωμα για το american αλλά δεν βρήκα πληροφορίες πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος gnikolaos

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσα/ Ροδος
Καλησπερα στην παρεα.......
πηρα προσφατα ενα αρωμα που υποσχοταν οτι ηταν red bull........καλο ειναι αλλα περισσοτερο μοιαζει με τσιχλοφουσκα..............
μπορει να βοηθησει καποιος να μου πει ποιο ειναι το καλυτερο red bull  αρωμα της αγορας για  DIY ???
ευχαριστω ετσι και αλλιως..........

Μεταφορά από εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 28, 2021, 22:04 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
Της Flavour Art που ειχα δοκιμασει (σε ετοιμο υγρο) ηταν αρκετα καλο.
Δεν εχω ατμισει ομως της AtmosLab για να συγκρινω.

Αποσυνδεδεμένος gnikolaos

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσα/ Ροδος
της Atmos Lab που πηρα ειναι ωραιο για τσιχλοφουσκα.....αλλα οχι για red bull.....

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Παιδιά το traditional tabacco της LIQUA έχει κανένας κάτι αντίστοιχο από άλλη εταιρία ώστε να το φτιάξω σε DIY?ευχαριστω
:thumpup: κι από μένα για το υγρό.
Δεν το έχω δοκιμάσει αραιωμένο, αλλά δεν το βρίσκω κι άσχημο σαν πρόταση για δοκιμή. Προσεχώς ίσως...

Αποσυνδεδεμένος miltiades

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Greece
    • Το προσωπικό μου blog
Καλησπέρα.

ένα άρωμα που με έχει δυσκολέψει αφάνταστα είναι η Μαστίχα του Atmos. Σε πολλαπλά αρώματα πολλών διαφορετικών εταιρειών έχω καταφέρει και βρει τα χούγια τους. Η Μαστίχα είτε μου βγαίνει πολύ αδύναμη , είτε έχει μία έντονη χημική γεύση είτε δεν ξέρω... Μου ειναι αδύνατον να μπορέσω να της βγάλω το χαρακτηριστικό που θέλω. Το αναφέρω αυτό γνωρίζοντας περί Μαστίχας(από μικρός μέσα στους σκίνους γνωρίσω απόλυτα το δέντρο και το άρωμα που βγάζει σε διαφορετικά χρονικά σημεία το δάκρυ).

Θα αναφέρω δύο - τρία συμπεράσματα (σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θεωρηθούν ως κριτική απλά μήπως κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα) μήπως κάποιος μπορέσει και βοηθήσει σε αυτό:

1. Έχω την εντύπωση ότι βγάζει πολύ έντονα το άρωμα του μαστιχέλαιου και όχι της μαστίχας
2. Ακόμη και με ωρίμανση (δοκίμασα διαφορετικά ποσοστά μεταξύ 2% εώς 7% σε διαφορετικούς χρόνους ωρίμανσης) - 1 , 2 και 4 εβδομάδες αλλά και με πώμα ανοικτό / κλειστό και δεν μπόρεσα να πάρω τη σωστή γεύση / άρωμα
3. Με δυσκόλεψε ακόμη και μέσα σε μείγμα με άλλο άρωμα(καπακώθηκε)

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; πιθανόν να κάνω λάθος εγώ
Ευχαριστώ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399076 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729148 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5827 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3136 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382219 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267495 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735860 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269166 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 695842 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2236 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23461 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos