Μπορώ να σου πω με σιγουριά και από προσωπική πείρα ότι όσο πιο γλυκό είναι ένα άρωμα ή ένα έτοιμο υγρό, τόσο πιο γρήγορα έρχεται το degradation.
Δεν ξέρω αν αυτό περιλαμβάνει και επιμέρους στοιχεία, αλλά στη γεύση και το χρώμα έχω δει διαφορές απίστευτες...
Σε Mr Malts Flurry εσοδείας Ιανουαρίου το οποίο άνοιξα τον Ιούλιο, η γεύση απείχε πολύ από αυτό που θυμόμουν και δεν είχε να κάνει με TPD καθώς ήταν σε 60μελο.
Από αρώματα, ένα Irish cream της FA, στο μήνα πάνω είχε γίνει κατράμι και η γεύση του είχε μετατραπεί σε ένα πολύ γλυκό πράμα με απροσδιόριστα λοιπά στοιχεία.
Από κινητό.