vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

696 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, camber, manoslykos, lounik

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος Dennis750

• *
  • 73
  • Φύλο: Άντρας
:thumpup: :thumpup: :thumpup:

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

Υπενθύμιση: Στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος, υπάρχει πλήρες σύστημα αξιολόγησης.
Παρακαλούμε μην δημοσιεύετε μηνύματα μόνο επιδοκιμασίας ή ευχαριστίας.
Καλύτερα χρησιμοποιήστε το σύστημα αξιολόγησης στο κάτω μέρος του μηνύματος ή αν έχετε να πείτε κάτι σχετικό με το θέμα, γράψτε και δυο λόγια γι' αυτό. Μηνύματα χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο θα σβήνονται
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2017, 15:45 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος christosagr

• *
  • 66
Τα καπνικά υγρά την δεύτερη άντε τρίτη ημέρα μου φαίνονται ξύδια.. Καθόλου γεύση αντίθετα με κάτι καραμέλες, φράουλες κτλ που τα καταλαβαίνω για πολλές ημέρες και δέν ατονεί η γεύση.
Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• 571
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
μια προτροπή περικαλώ.
Έπεσε στα χέρια ( χάρισμα) μου μια bebeca atmos στα 18mg . Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά το σκέφτομαι. Το θέμα είναι , επειδή κάνω 12 mg να την αραιώσω ή όχι και απλά να την δώσω? Δεν ξέρω μη χάσει πολύ γευση στο αραίωμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
ειναι αρκετα εντονη γευση αλλα απο 18 σε 12 ειναι πολυ μου φενεται.εγω θα το κατεβαζα σε 15 mg και πιστευω δεν θα χασεις.εγω κανω 4-6 νικοτινη και επεσε στα χερια μου μια 12αρα.δυσκολευτηκα να το ατμισω και το αραιωσα στο 8-9 αν θυμαμαι καλα.μια χαρα ηταν..ααα..με vg αραιωσε αν εχεις το balanced γιατι ειναι πολυ ρευστο

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 404
Παιδιά ξερεται αν υπάρχει κάπου αλλού εκτός από vapor boutique το grant reserve creme De la creme philip Roche?το προφίλ του υγρού μου κέντρισε το ενδιαφέρον και το έμαθα από καποιον εδώ σε παρουσίαση ατμοποιητη αλλά δε θυμάμαι σε ποιον!!!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Είναι που 2 τα ξημερώματα με 10 το πρωί το φόρουμ βρίθει από άτομα που γνωρίζουν από αγνωστα υγρά και θεωρούσες δεδομένο ότι έπρεπε να είχες πάρει ήδη απάντηση ώστε να κάνεις και συμπληρωματική ερώτηση, ε; :))

Το υγρό δεν το γνωρίζω, αλλά με μια αναζήτηση στο Google βρήκα ότι ο παρασκευαστης είναι αυτός http://www.geminivapors.com
Μπορεις να τους στείλεις ένα mail να μάθεις και άλλα καταστήματα που προμηθευουν και ίσως σε βολεύουν περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 404
Αμα εισαι ανυπομονος.....καπως ετσι θα γινει,θα ερθει κ η αδερφη μου απο μαδριτη οποτε μπας κ ειμαι τυχερος κ το βρει εκει πανω!

• *
  • 73
Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Πήρα αυτό για δοκιμή καλό αλλά με κούρασε αρκετά γρήγορα. 

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Καλημέρα, έχω δοκιμάσει τα περισσότερα υγρά της σειράς τα οποία είναι αρκετά έως πολύ καλά. Αν δεν κάνω λάθος έχουν αναλογία 70% VG-30% PG.
Τα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής είναι το grannys milk, edem, mad day & best man.
Έδω το ελληνικό review καθώς και μια συνέντευξη με τον κατασκευαστή.

• *
  • 73
Ναι είναι 70/30 και φτιάχνονται στην Κύπρο, να διορθώσω τελικά δεν κουράζει το υγρό εγώ έκανα βλακεια το δοκίμασα μετά από lemon tart και είχε αφήσει υπόλοιπα στο βαμαβακι. Καλό πάντως.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Ναι τα υγρά κατασκευάζονται στην Κύπρο από την atmos land.
Ένα χαρακτηριστικό της σειράς αυτής είναι ότι δεν αφήνει κατάλοιπα στην αντίσταση, έτσι αυξάνεται η διάρκεια ζωή της.

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
Έχω δοκιμάσει το grannys ripe και είναι ίσως ένα απο αγαπημένα μου, αν όχι με διαφορά το αγαπημένο μου..!!!!

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Από το συντονισμό:
Για να ανοίξετε νέο θέμα για κάποιο νέο προϊόν, θα πρέπει να υπάρχει μία (έστω συνοπτική) παρουσίαση.

Παρακαλούμε διαβάστε και το Για όσους θέλουν να ανοίξουν ΝΕΟ ΘΕΜΑ για κάποιο προϊόν.

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• 571
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Τα μόνα που ατμίζω εδώ και τόσο καιρό έιναι τα καπνικά diy μου. Εδώ καικάποιες μέρεςμου έρχεται η επιθυμία να ατμίσω κανα φρουτώδες.

Οι ατμοποιητές μου έιναι τσιγαρίσιοι

Υπάρχει καμία πρόταση για κανα έτοιμο?
(Lady δοκίμασα αλλά με κουράζει το λεμόνι)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Τα fresco της umami είναι εξαιρετικά, ΑΝ σου αρέσει η μενθόλη

http://www.zerobacco.gr/ygra-anaplirosis/umami/frostyz

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359764 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114185 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110650 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29333 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F