vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

563 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, sv8swi, camber, Thaboresso, thanos1071, Milarepa

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Η γεύση θα επιρρεαστει σίγουρα, το θέμα είναι σε πόσο βαθμό, πόσο μπορείς να το αντιληφθείς εσύ προσωπικά και πόση παραχώρηση είσαι διατεθιμενος να κάνεις.
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με λιγη ποσότητα στην αρχή και μικρό ποσοστό αραιωσης, 20-30%. Αν δεις ότι σου αρέσει και πιστεύεις ότι θα μπορούσε να πάρει κι άλλο, προσθέτεις βάση.

Το υγρό μπορεί να είναι βασισμένο σε PG, αλλά δε λέει κάνεις ότι αυτό είναι κακό. Αν σου αρέσει η PG, μπορείς να ατμιζεις και υγρα 100% PG.
Υπόψιν η VG πνίγει κάπως τη γεύση σε σχέση με την PG.

Αποσυνδεδεμένος silver_21

• *
  • 93
Καλησπέρα όσο ποιο πολλή θερμοκρασία τόσο ποιο έντονη γεύση βγάζει ένα υγρό σε tc? και αν ισχύ σε watt (πολλά watt) με kanthal το ίδιο?

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Δεν ισχύει απόλυτα κάτι τέτοιο.
Υπάρχει ένα εύρος watt/celsius στο οποίο λειτουργεί σωστά ο ατμοποιητης μας.
Κάτω από το ελάχιστο όριο υπολειτουργει και δεν έχουμε καλή παραγωγή ατμού, άρα και μειωμένη γεύση, πάνω από το μέγιστο όριο έχουμε αίσθηση καμένου, άρα και πάλι κακή γεύση.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Επίσης:
Κάθε ατμοποιητής δεν δίνει το ίδιο εύρος θερμοκρασίας στην χρήση. Άλλοι είναι πιο δροσεροί, άλλοι πιο ζεστοί.
Το πού έχεις γεύση που σε ικανοποιεί είναι προσωπικό, πάντως από ένα σημείο και πέρα η μεγάλη θερμοκρασία μάλλον καπελώνει τις γεύσεις ενώ ο σχετικά πιο ήπιος ατμός τις αποδίδει.

Αποσυνδεδεμένος drdninja

• **
  • 193
  • The eyes chico. They never lie.
Παίδες θα ήθελα να δοκιμάσω ένα custard επιτέλους (με όλο αυτό το hype, δεν αντέχω :D) που να μην είναι τίγκα στο Acetyl Propionyl κατά προτίμηση!

Τι θα προτείνατε?

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
Χωρίς να είμαι σίγουρος το colonel custard της tjuice πρέπει να είναι καθαρό. Είναι vanilla custard νομίζω και δεν είναι βαριά σιχαμένη κρεμιλα

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος atmismos

• *
  • 38
  • Το πιο βίαιο στοιχείο της κοινωνίας είναι η άγνοια
    • Atmismos
Ίσως να επηρεάζομαι από την Vapormania επειδή ήταν τα πρώτα υγρά που δοκίμασα αλλά μερικές φορές όταν χρειάζομαι κάτι έτοιμο και γρήγορο ξαναδοκιμάζω.  Το μήλο της VM είναι κριτήριο για όλα τ'άλλα που δεν μου άρεσαν.  Δοκίμασα ένα που λέγεται masterblend με 18 νικ. και ήδη αισθάνομαι ενοχές σαν να ξανάρχισα το κάπνισμα.  Δεν είναι η καλύτερη γεύση, είναι η αίσθηση του τσιγάρου.  Δηλαδή θα έπρεπε να ανάψω τσιγάρο για να θυμηθώ ποιά η διαφορά, πέρα απ'την αίσθηση του tip στο στώμα.

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
@atmismow το master blend το βρήκες σε Ελληνικό κατάστημα;
Το ψάχνω καιρό.

Αποσυνδεδεμένος atmismos

• *
  • 38
  • Το πιο βίαιο στοιχείο της κοινωνίας είναι η άγνοια
    • Atmismos
Να σου πω την αλήθεια όταν μου έλεγε την λίστα απ'τα καπνικά virginia, tabako, λατάκια κλπ, είχε κι ένα malboro μάξμπορο και του είπα να δοκιμάσω αυτό.  Όταν ήρθα και το κοίταξα έγραφε μαξμπλέντ ...  :)  Συγνώμη έκανα λάθος χθες.

Στο Αλεξσέντρο στη Κάνιγγος http://alexcentro.gr/category-207/

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
Ομορφη μερα σήμερα και μιας είχα ρεπο , κατεβαινω μοναστηρακι μεριά .
Μεταξυ άλλων πέφτει το ματι μου σε ενα μαγαζί με ναργιλέδες , μπουκαρω μέσα , και βλεπω κατι μπουκαλάκια 10 μελα για η.τ. της iBreathe Premium Liguid .
Oλα σε φρουτένιες γευσεις ...οκ εμενα δεν μου αρεσουν τετοιες γευσεις , και πάνω που παω να φυγω...ΤΣΑΚ η έκπληξη παραδίπλα πάλι σε 10 μελο , βλεπω τη γευση CANNABIS...
Θα ήταν ασυνχώρητο να φύγω χωρις να το έχω δοκιμάσει , το παίρνω γύρω στα 6 ευρόπουλα , και σε 24 mg νικοτίνη ....παρακαλω , ε να μην κάνουμε και καμια αραιωση ..χαχαχα   :)) Ετσι για να αφρατίσει , μιας και το 10μελο ειναι κομματακι λιγο .
Ειχα τον σουμπ-τανκ ήδη γεμάτο απο αλλο υγρο , και δεν με επαιρνε , αν και ψηνώμουν να σταξω λιγάκι απο το καινουργιο με καναβις...
Αλα ασε λέω μην μας χτυπήσει κατακούτελα , να παω σπιτι να το αραιωσω ...
Φτάνωντας σπιτι το αραίωσα και το φερα στα μέτρα μου , γύρω στα 9 mg ....
Αποτέλεσμα βάζωντας το αραιωμένο μειγμα σε ναφτιλακο μινι.....ΣΟΥΠΕΡ :wall:
Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ....τέτοια γευση , θυμήζει σε γευση καναβις , σε 'οσους την έχουν δοκιμασει ...αλα ατμίζεται ευχαριστα σαν ενα εντονο καπνικο...που σου μένει η γευση ...για πολυ...
Απο ότι είδα στο μπουκαλακι , ειναι ενα μείγμα απο διαφορες καπνικες γευσεις σε διαφορες αναλογιες ( κοντα 16 γευσεις ), με υπερισχύουσα την καναβη , γλυκερίνη κατω απο 25% και  PG πάνω απο 50%
Πηγαίνωντας στο σαιτ της εταιριας παντως δεν βρηκα το συγκεκριμενο ...δεν ξέρω που ειναι κρυμενο , για να δω λεπτομέρειες αν γραφει....
Με βλέπω αν μου κάτσει καλα , μέχρι το τέλος να το παραγκέλνω με τη σέσουλα , απευθέιας απο κει , η οπου αλλου το βρω...

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
Ry kalamatiano

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
Μόνο καλαματιανό ....και βάλε ...
Σέρτικο αγρινίου ...άφιλτρο  και δεν συμαζέυεται
Τελικά ισχύει , το όποιος ΓΥΡΗΖΕΙ....ΜΥΡΗΖΕΙ .!!!!

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
Ε, πες μας και το μαγαζί που το πήρες. Πως θα το βρούμε; Μυρίζοντας;

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
Στην Ηφαίστου , ξεκινώντας απο το μαναστηρακι σταθμο μετρό , και κατεβαινωντας  την , το πρωτο μαγαζι στα δεξια σου μετα απο τα μαγαζια με στρατιωτικα αρβυλα , οχι πολυ κατω , που χει μπολικους ναργιλεδες , και οχι μονο , στη βιτρινα .

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Ιδιοκατασκευές με ουσίες οι οποίες καλώς ή κακώς είναι παράνομες, δεν έχουν θέση εδώ. Κάποια μηνύματα διαγράφηκαν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104130 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96220 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321388 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602219 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11577 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3094 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609759 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154963 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161857 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4348 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17698 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias
ΓΛΥΚΑ SnV ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Shake and Vape 19 12503 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 17:53
από Barbapaidi