Καλημερα, θελω τη βοηθεια σας σε κατι, μιας και φτιαχνω μονος μου υγρα τελευταια αρωματα, βασεις κτλπ λογω εξοικονομησης χρηματων κυριως μηδενικης νικοτινης απλα εχω αλλη μια βαση νικοτινης 18mg οπου και ρυθμιζω ποσο θα σταζω στο τανκακι αναλογα τις ορεξεις μου, το θεμα ειναι πως η συγκεκριμενη βαση νικοτινης ειναι της hexocell ετοιμη για ατμισμα και αραιωμενη κανονικοτατα και οχι μονο δεν εχω throat hit, μιλαμε για μηδενικο throat hit οσο και να σταξω επιπλεον εχω και ενα καψιμο-γδαρσιμο στο λαιμο λες και καταπινω βελονες καθε φορα που προσθετω εστω και 2-3 σταγονες απο τη συγκεκριμενη βαση στο τανκακι για να αναμειχθει με τη μηδενικη (2 με 3 mg συνολο περιπου) Σκεφτομαι πως ή ο λαιμος μου κανει παιχνιδια και δε σηκωνει νικοτινη αν και περιεργο μιας και οταν καπνιζα εκανα ενα βαρυ καπνο στο 2ημερο-3ημερο maximum ή η συγκεκριμενη βαση νικοτινης ειναι απλα για πεταμα, ακομα και καπνο απο κανονικο πουρο να κατεβασω μονοκοπανια μετα απο αποχη ενως χρονου απ το καπνισμα δε θα με καψει στο λαιμο τοσο πολυ οσο οταν προσθετω τη συγκεκριμενη βαση, και μαλιστα εχω τσεκαρει με πολους ατμοποιητες και με πολλες ολοκαινουριες εργοστασιακες και επισκευασιμες κεφαλες μηπως εφταιγε κατι αλλο αλλα παλι το ιδιο ακριβως, μηδενικο throat hit και καψιμο στο λαιμο σε σημειο να εχεις πονολαιμο για μια ολοκληρη ημερα αν το κατεβασεις ακομα και με 3 σταγονες, τις προαλες περασα απο ενα καταστημα με δυνατοτητα δοκιμης καποιων υγρων που ηταν ηδη μεσα σε τανκακια και δοκιμασα ενα νικοτινουχο υγρο 9αρι που δυστηχως δε ρωτησα τη μαρκα

,
πρωτων θελω να ρωτησω ειναι αληθεια τοσο χαλια η συγκεκριμενη ''επωνυμη'' νικοτινουχα βαση ή μονο σε εμενα υπαρχει αυτο το προβλημα λογω ευαισθησιας του συγκεκριμενου υγρου ξερω γω?
Και
δευτερον θελω να μου πειτε τη καλυτερη νικοτινουχα βαση με το καλυτερο throat hit και το καλυτερο νικοτινουχο υγρο αντιστοιχα που να μη γδερνει το λαιμο σαν να καταπινεις φλογες εκτος και αν ειναι σχετικο και δεν εχει να κανει με το υγρο αλλα με το λαιμο του καθενος και την ευαισθησια που εχει στην νικοτινη.
Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μη σας κουρασα.
Διόρθωση κειμένου κατόπιν αίτησης.