Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

370 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, lagoudakis, Milarepa, kourlis, ZoeM

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 269253 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaper

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Attica
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπέρα, μια ερώτηση και απο μενα.
Ξέρετε καμιά καλή συνταγούλα με καρπουζι?  Πηρα ενα καρπουζι απο ΤΡΑ και θέλω να φτιάξω κάτι ενδιαφέρον για ένα φίλο. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς και άλλων αρωμάτων για την συμπλήρωση της συνταγής. Αλλά θελει να βγαζει καρπουζι!

Nai_Ego

• Επισκέπτης
Φτιάχνω καρπούζι της Atmos Lab, 8% παρ' ότι το μπουκάλι του αρώματος γράφει 5%. Δροσερό και ωραίο, καλοκαιρινό.
Αυτό που μου αρέσει απίστευτα και το δοκίμασα τυχαία είναι φράουλα+μπισκότο, επίσης της AtmosLab, πάλι 8% με αναλογία 4 μέρη φράουλα / 1 μέρος μπισκότο (είναι βαρύ).

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω ξερω οτι το καρπουζι παει με φετα. :))

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• e-high ατμιστής
Και το σταφύλι με κασέρι :)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Και το πεπόνι με προσούτο!

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας! Για ερωτήσεις σχετικά με συνταγές, στο ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τις ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΩΝ. Βασικές πληροφορίες, στο Απλές οδηγίες για DIY υγρά, ή στο  Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ)

Αποσυνδεδεμένος nickrodos

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ρόδος
  • ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Δεν είδα να υπάρχει κάποιο θέμα για αυτό οπότε δεν ξερω αν είμαι οφ τοπικ :/ Δοκίμασα σήμερα τα elements που φέρνει η nobacco εαν δεν κάνω λάθος μόνο ..από το πανεπιστήμιο Πατρών...μπορώ να πω ότι είναι η μόνη φορά που μου αρέσανε πολλά φρουτένια ταυτόχρονα και τα γκουρμεδάκια... :D  Επίσης η μέντα (grasshot) χτυπάει σαν κεραυνός μοσχοβολάει όλο το σπίτι...έβαλα 5μλ στα 30μλ πεπονιού(seabreeze) καταλάθος τα μπέρδεψα και το εξαφάνισε τελείως...θέλει άλλα 30-40μλ πεπόνι για να ξαναεμφανιστεί η γεύση  :wall: :wall:  Πολλές και ωραίες επιλογές για καλοκαίρι μπράβο  :D :D :D 

μεγέθυνση
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 05, 2015, 00:43 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος domaze

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα - Αθήνα
  • Say Hello to my little friend!
Επειδή με τον καιρό αλλάζουν τα πράγματα θα πάρω το θάρρος να κάνω μια ερώτηση απλά για να επιβεβαιώσω ότι δεν κάνω λάθος.

Απ όσο ξέρω τα ατμιστικά υγρά δεν περιέχουν ζάχαρη. Υπάρχει κάποια εξαίρεση σε αυτό;

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Απ' όσο γνωρίζω δεν περιέχουν ζάχαρη και δεν πρέπει να περιέχουν.
Πιθανόν να εκλύει τοξικές ουσίες κατά το άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος miltiades

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Greece
    • Το προσωπικό μου blog
Καλησπέρα, μια ερώτηση και απο μενα.
Ξέρετε καμιά καλή συνταγούλα με καρπουζι?  Πηρα ενα καρπουζι απο ΤΡΑ και θέλω να φτιάξω κάτι ενδιαφέρον για ένα φίλο. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς και άλλων αρωμάτων για την συμπλήρωση της συνταγής. Αλλά θελει να βγαζει καρπουζι!

Μιλώντας πάντα με βάση τη μαγειρική. Το καρπούζι ταριάζει περισσότερο με τα παρακάτω:

μέντα
λεμόνι
βανίλια

και κάποιες άλλες γεύσεις φυσικά που δεν υπάρχουν ως αρώματα

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Τα ποστ που αναφέρονται στα υγρά JWELL πήγαν σε δικό τους θέμα, εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=26093.0

Αποσυνδεδεμένος NIKKAPS

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Παιδιά λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία,την σειρά classic η nobacco από ποια εταιρία την εισάγει.Ρωτάω γιατί παρόλο που έχουν μειωθεί οι τιμές στα υγρά αυτής της σειράς,παραμένει ακριβή με 11 ευρώ τα 20ml.Αν γνωρίζει με σιγουριά κανείς ας μου απαντήσει γιατί ενδιαφέρομαι να κάνω παραγγελία.

Αποσυνδεδεμένος ditmichael

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι για τα καλά, έχει απαντηθεί ποτέ η ερώτηση περί φύλαξης των υγρών αναπλήρωσης στο ψυγείο; Αυτή τη στιγμή μιλάμε για θεμοκρασία δωματίου περίπου 30 βαθμοί κελσίου.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
Δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα για να ρωτήσω:
όταν χρησιμοποιείς πλαστικό μπουκάλι φαρμακείου για κατασκευή υγρού με βάση τη μενθόλη, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεμυρίσει το μπουκάλι????  :hmmm: Μήνες τα πλένω και η οσμή μένει και αν τολμήσεις να φτιάξεις καπνικό υγρό σε τέτοιο μπουκάλι .... το αποτέλεσμα είναι για κλάματα..... :shock_sick_02:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Δεν έχω φτιάξει ποτέ υγρό απ'ευθείας στο μπουκάλι, όσο ασχολούμουν με ιδιοκατασκευές το έκανα σε ογκομετρικούς κυλίνδρους για μικρές ποσότητες ή σε ποτήρι ζέσης για μεγαλύτερες, ποτέ πάνω από 50ml όμως.

Δεν ξέρω κατά πόσο το πλαστικό "πότισε" από το άρωμα ή το έτοιμο υγρό. Δεν είναι κακή ιδέα πάντως να αποθηκεύεις σε γυάλινο μπουκάλι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399092 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729168 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5832 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3138 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382255 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267509 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735895 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269253 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 695881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2238 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23465 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos