vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

380 επισκέπτες, 10 χρήστες
zamploutos, Milarepa, Shadowjump, vasim, maprix, Sergios, Tem, manoslykos, Buliwyf, grag

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες

Συνδεδεμένος Tem

• 9687
  • Φύλο: Άντρας
Όχι, δεν είναι καθαρή νικοτίνη. Είναι υγρό, ουσιαστικά βάση, με περιεκτικότητα νικοτίνης 20mg/ml. Μπορεί δηλαδή να προστεθεί σε οποιοδήποτε υγρό με μικρότερη περιεκτικότητα νικοτίνης για να ανεβάσει τη συνολική περιεκτικότητα. Δεν προσφέρει τίποτα διαφορετικό από την απλή αγορά μιας οποιασδήποτε 20άρας βάσης.

Αποσυνδεδεμένος tsagod

• 594
Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει η λογική του κάνω καπνίκα σε τσιγαρισιους ατμοποιητες και γλυκά  ή φρουτένια σε αερατους. Θα ήθελα την γνώμη σας!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος babis1993

• **
  • 401
  • Αν κόψουμε την νικοτίνη δν μπορουν να μας αγγίξουν
Είναι θέμα γούστου καθαρά. Αλλά μαρεσει και μένα αυτή η λογική.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος emere

• *
  • 91
Ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει η λογική του κάνω καπνίκα σε τσιγαρισιους ατμοποιητες και γλυκά  ή φρουτένια σε αερατους. Θα ήθελα την γνώμη σας!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Όπως είπε κ ο φίλος είναι θέμα γούστου αλλά κ εγω τείνω να ακολουθώ αυτή την τάση...

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mpari

• 633
  • Δυο λαλούν και τρείς χορεύουν
Μπα αν ατμίζεις τσιγαρίσιους, τσιγαρίσιους μόνο μπορείς και τουμπαλιν. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα να ατμίζει  ταυτόχρονα τσιγαρίσιο και αεράτο που να τους εναλλάσει ανάλογα με το υγρό. Αντίθετα επειδή έχω παρατηρήσει ότι κάποια υγρά παίζουν καλύτερα σε κάποιους ατμο, έχω μέσα μου συνδέσει υγρό - ατμοποιητή (όμως τσιγαρίσισοι όλοι) ίσως λιγότερο ο ένας από τον άλλο...

(Διόρθωση μετά τη "βλακεία" μου να επαναφέρω παλιές κακές μου συνήθειες τουλάχιστον στα γραφτά και να γράψω καπνίζω αντί ατμίζω ) :wall:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 26, 2017, 13:48 από mpari »

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • 1732
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Μην το λες... Τα πάντα όλα παίζουν.

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1551
Μπα αν καπνίζεις τειγαρίσιους τσιγαρίσιους μόνο μπορείς και τουμπαλιν. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα να καπνίζει ταυτόχρονα τσιγαρίσιο και αεράτο που να τους εναλλάσει ανάλογα με το υγρό.
:nope:

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
...Μπα αν ατμίζεις τσιγαρίσιους, τσιγαρίσιους μόνο μπορείς και τουμπαλιν. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα να ατμίζει  ταυτόχρονα τσιγαρίσιο και αεράτο...

Καπνικά και γλυκά σε τσιγαρίσιους στα 10-11 watts.
Φρουτένια σε αεράτους (drippers  αλλά και τανκάτους) στα 40-50 watts.

"Τα πάντα όλα παίζουν" όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος μου ο 30SmokingYears. Και όχι μόνο με μένα...

Καλό είναι να μην βγάζουμε γενικά συμπεράσματα βασιζόμενοι μόνο στην προσωπική μας εμπειρία, γιατί αυτή είναι στατιστικά μάλλον ασήμαντη...

λοιπόν, νωρίτερα σε κάποιο ιντερνετικό κατάστημα διάβασα στην περιγραφή υγρών (δε θυμάμαι ποιας εταιρίας) οτι δεν περιέχουν "ζάχαρη, γλουτένη, διακετύλιο"...  :fight_hammered2: 
εκπλήσσεται κανένας άλλος μ αυτή την πληροφορία ή μόνο εγώ κοπανάω το κεφάλι μου;;

Αποσυνδεδεμένος theoxen83

• **
  • 359
Να εκπλήσσεται που δεν τα περιέχουν τα συγκεκριμένα υγρά,ή που υπάρχουν υγρά που πιθανώς τα περιέχουν;
Βέβαια το θέμα είναι να μπορούσε να το αποδείξει ο συγκεκριμένος (και ο κάθε) κατασκευαστής,κι όχι απλά να το αναφέρει..

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
  • 572
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Υπάρχει νήμα για πληροφόρηση για το διακετύλιο κ.α. ¨οποιος θέλει μπορέι να το διαβάσει. Ξεκινάει από το 2014.

http://vaping.gr/index.php/topic,22610.0.html

Αποσυνδεδεμένος terabest39

• **
  • 161
Πρόβλημα Δημοτικού αλλά κόλλησα

έχουμε 3 υγρά:

2Χ30ml με 0 mg νικοτίνη
1Χ30ml με 18 mg νικοτίνη

Αν τα αναμίξουμε έχουμε 90 ml με τι ποσοστό νικοτίνης; 6 και κάτι ή 4 και κάτι. Ή να ξαναγραφτώ στο σχολείο; (αν είναι το τρίτο μην απαντάτε)  ;D

Αποσυνδεδεμένος emere

• *
  • 91
4.5 mg/ml

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 28, 2017, 20:54 από Tem »

εγω νομίζω 6mg/ml

Αποσυνδεδεμένος Dafy Atm

• **
  • 111

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 0 23 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:44
από Shadowjump
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1491 256365 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 07:10
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371255 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 385627 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261417 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 675788 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 653 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1198 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22058 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2253 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885097 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 475671 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985