Αρχικα ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας.
Εχω δοκιμασει υγρα 50/50 pg/vg, 30/70pg/vg, 20/80 pg/vg και σε ολα κατα την εκπνοη κυριως νιωθω ενα καψιμο. Αλλαξα πολλες αντιστασεις για να αποφυγω την περιπτωση " υποψιας καμμενου", επαιρνα απαλες και αργες τζουρες για να αποφυγω τα σταγονιδια στο στομα και σε γενικες γραμμες δεν θεωρω οτι μπορει να οφειλεται σε υποτροφοδοσια - υπερτροφοδοσια.
Απο αρωματα δεν ψαχνω κατι σαν του τσιγαρου, ετσι κι αλλιως ειχε απαισια γευση, εχω δοκιμασει φρουτενια, γλυκα και ηπια καπνικα με νοτες απο αλλες γευσεις. Θα προσπαθησω να δοκιμασω σκετη βαση παντως για να αποκλεισω το ενδεχομενο να με πειραξε καποια αρωμα. Ομως το καψιμο δεν ειναι στην εισπνοη αλλα ακολουθει μετα το χτυπημα.
Οταν ατμισα υγρο με νικοτινη 3 mg δεν ειχα προβλημα καψιματος αλλα προβλημα απουσιας χτυπηματος. Δεδομενου οτι καποιες φορες με 6 mg νικοτινης το καψιμο απουσιαζει ( δεν εχω ακομα καταλαβει το γιατι) εχω την αισθηση οτι πρεπει να αρχισω να παιζω καπως με τα βατ και τον αερα και ισως να στρωνω πιο υπομονετικα τις αντιστασεις για να ειμαι σιγουρος οτι δεν παιρνω υποψια καμμενου.
Απο διαβασμα στο φορουμ εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ολους λιγοτερο ή περισσοτερο η νικοτινη τους δινει ενα καψιμο εκτος απο χτυπημα και ηθελα με την ερωτηση μου να επιβεβαιωσω αν εχω καταλαβει σωστα ετσι ωστε να μπω στην διαδικασια να το συνηθισω.
Οπως ειπα και πριν σιγουρα θα δοκιμασω σκετη βαση σε διαφορες αναλογιες pg/vg για να αποκλεισουμε τον τομεα αρωματα, θα εχω περισσοτερη υπομονη στο στρωσιμο και θα προσπαθησω να παιξω με τα βατ και τον αερα παραμενοντας στην 6 αρα νικοτινη.
Τελος, οταν δοκιμασα υγρο της five pawns ηταν το μονο που δεν ειχα τετοιο καψιμο αλλα το αρωμα του με ζαλιζε αρκετα. Πιθανον να ειμαι και εγω υπερευαισθητος και να θελω κατι συγκεκριμενο και "αρκετα ποιοτικο", ισως ομως να ηταν και απλη τυχη. Δεκα μερες χωρις ατμισμα ( ουτε τσιγαρο φυσικα) για αυτο το λογο αλλα σκεφτομαι να του δωσω μια ακομα ευκαιρια καθως το συσσωρευμενο αγχος αυτης της περιοδου μου φαινεται πιο επικινδυνο για την υγεια απο το η.τ.